Een servicemedewerker van VW aan een geopende motorkap – VW-voertuigcontrole

Herstellingen en controles

Vertrouwen is het allerbelangrijkste als het om autoservices gaat. Of u nu komt voor een oliewissel, glasherstellingen of services voor velgen en banden, bij ons is uw voertuig in veilige handen.

Voertuigcontrole

Dankzij onze controles van uw voertuig kunt u rekenen op een betrouwbare rit en zorgt u ervoor dat uw Volkswagen zijn waarde behoudt. Wij voeren een snelle en eenvoudige controle uit op alle essentiële onderdelen van uw wagen, van de remmen tot de motor. Haal uw voordeel uit onze kennis als constructeur: wij kennen uw Volkswagen vanbinnen en vanbuiten. Wij hebben hem dan ook gebouwd.

Een service voor elk onderdeel

Hebt u een wisselstuk nodig en wenst u informatie over een service? Met onze allesomvattende services en de juiste onderdelen kan u volop genieten van uw mobiliteit.

 • Detailopname van een VW-startbatterij

  Batterij

  Uw Volkswagen heeft de energie van de batterij nodig om te kunnen rijden. Daarom zijn een hoge kwaliteit en regelmatige controles van essentieel belang. Leer meer over onze batterijservice en de voordelen van onze producten en lees de antwoorden op veelgestelde vragen.

 • Een man met een schooltas en een boeket bloemen in zijn handen en een klein meisje staan voor een VW Golf

  Remmen

  Uw remmen moeten het hoofd bieden aan extreme omstandigheden: van korte afstanden en zware bergroutes tot hoge temperaturen en remmanoeuvres bij hoge snelheid. Natuurlijk veroorzaakt dit enige slijtage. Laat uw remmen dus regelmatig controleren.

 • Een man en een servicemedewerker staan bij de geopende motorkap van een VW in een werkplaats

  Airconditioning en filters

  Deze wisselstukken zorgen onder meer voor schone lucht in uw Volkswagen, zodat u kunt genieten van een aangenamere rit. Lees meer over de voordelen.

 • Een VW ID.3 met brandende koplampen in een tunnel

  Glas en licht

  Ze garanderen uw zicht op de weg. Een intacte voorruit draagt bovendien bij tot de stabiliteit van het koetswerk. We praten u bij over dit onderwerp en voorzien u van informatie over andere belangrijke onderdelen.

 • Een Volkswagen met intact koetswerk en rood lakwerk

  Koetswerk en lakwerk

  Koetswerkonderdelen zijn de bouwstenen van uw voertuig, want ze beschermen u en andere passagiers tegen externe invloeden en in geval van een ongeval. Om er zeker van te zijn dat uw Volkswagen er zo goed als nieuw uitziet, zelfs na een kras, geven onze originele lakken en originele onderdelen hem een gloednieuwe glans.

 • Een man naast zijn VW met geopende motorkap

  Motor en onderstel

  De motor drijft uw auto aan. Het is dus van essentieel belang dat bougies en distributieriemen goed functioneren. Onderdelen van het onderstel, zoals schokdempers en knalpotten, zijn eveneens uiterst belangrijk en beïnvloeden uw mobiliteit aanzienlijk op voorwaarde dat ze correct worden gebruikt en correct werken.

Motorolie en vloeistoffen

Motorolie en vloeistoffen

Een vrouw houdt een fles motorolie in haar handen voor een Volkswagen

Met onze motoroliën en operationele vloeistoffen zal uw Volkswagen op zijn best presteren en lang meegaan. Lees handige tips met betrekking tot oliekennis.

Velgen en banden

Ze zijn uw enige contactpunt met de weg zomerbanden, winterbanden of all-seasonbanden met optionele innovatieve AirStop®-technologie – we informeren u graag over onze producten. Op onze pagina wielkennis hebben we praktische informatie verzameld over uw autobanden en handige tips met betrekking tot profieldiepte, velgen en meer.

Onze garanties

Kom meer te weten over de reikwijdte en voordelen van onze garantieaanbiedingen voor nieuwe en tweedehandsvoertuigen. Wij hebben de passende garantie of garantieverlenging voor u.