Of u nu met een Passat GTE, een e-Golf of een ID.-model rijdt, met onze oplaadoplossingen kunt u uw hybride of elektrische voertuig thuis en onderweg opladen.

ID. Charger

Uw ID. Charger wacht op u

Er zijn tal van redenen om te opteren voor een ID. Charger, waaronder snel en gemakkelijk opladen. Deze wallbox maakt dit mogelijk voor alle hybride en elektrische voertuigen met een type 2-aansluiting. Voor sommige modellen kunt u zelfs een smartphone of tablet gebruiken om te communiceren met de ID. Charger, het stroomverbruik te meten en toegangsrechten toe te kennen1. Uw hybride of elektrische wagen opladen wordt zo echt een slimme zet.

1De We Connect ID.-app. van Volkswagen AG moet op uw smartphone geïnstalleerd worden.

Een man sluit de oplaadkabel van de ID. Charger aan op zijn elektrische VW

Onze oplaadkabels voor elke situatie

Met onze oplaadkabels kunt u uw elektrische voertuig thuis opladen via de wallbox of het huishoudstopcontact. Weer eens onderweg, laad dan gewoon op bij een openbaar oplaadstation. Update nu met de Mode 2-oplaadkabel voor thuis opladen via een huishoudstopcontact of met de Mode 3-oplaadkabel.

Eenvoudig en handig: onze installatieservice

Eenvoudig en handig: onze installatieservice

Ouders met een kind zijn blij met de nieuwe ID. Charger voor hun elektrische VW

U wilt een laadstation voor thuis?  In dat geval hoeft u alleen maar te vertrouwen op onze partner EDI, Electric by D’Ieteren, en u ontspannen. EDI is marktleider in België voor oplaadoplossingen.

Service, downloads en FAQ’s

Als u een vraag hebt over uw ID. Charger of u hulp nodig hebt, vindt u hier contactgegevens, downloadbare informatie en een FAQ-zone.

  • 24/7-service

    Werkt uw ID. Charger niet zoals het moet of krijgt u een foutmelding? Geen probleem. U kunt contact opnemen met de klantendienst via het nummer +49 800 43347328Opens a phone link* of via mailOpens a mail link. Een servicemedewerker zal uw probleem zo snel mogelijk behandelen; de klok rond en helemaal gratis.

    *Contactgegevens toe te voegen van uw serviceverlener voor de installatie van de ID. Charger of wallbox

  • Vragen en hulp

    Hebt u nog vragen over de ID. Charger? De FAQ’s met antwoorden vindt u hier.

Een man met een gele pet laadt zijn ID.4 op met een oplaadkabel van VW-accessoires.

FAQ’s: Alles over opladen

Service voor elektrische wagens

We zorgen niet alleen voor het opladen, maar ook voor de rest. Ontdek onze uitgebreide, op maat gemaakte herstellingen en services voor uw hybride of elektrische wagen.

Onze elektrische en hybride modellen

Bent u op zoek naar het juiste elektrische of hybride voertuig? Bekijk dan onze waaier aan modellen en creëer de Volkswagen die perfect in uw noden voorziet.

We Connect ID.-app

Als u met een elektrische voertuig van de ID.-familie rijdt, raden we u aan om onze We Connect ID.-app te gebruiken. Hiermee kunt u onder andere uw resterende rijbereik raadplegen en het opladen starten of stoppen en hebt u ook toegang tot een heleboel andere services in uw ID.

Modelspecifieke accessoires

Wij hebben de passende accessoires voor elk Volkswagen-model, of dat nu een ID.3, een Golf of een Tiguan Allspace is. Vind de geschikte producten voor transport, interieur, exterieur, opladen of banden en geef uw auto het design dat u zelf wilt.