Golf Polo

De Volkswagen stadswagens

In een bruisende stad heb je een bruisende auto nodig.

Stadsbewoners weten het maar al te goed: je auto moet vooral veelzijdig zijn. Compact, maar toch multifunctioneel. Trendy, maar toch betaalbaar. En natuurlijk is hij ook uitgerust met de laatste nieuwe technologie. Zo beschikt u over een kleine allrounder, die u alles biedt wat u nodig hebt in de stad.

Overleef zonder problemen in de stadsjungle.

Voordelen.

Wie beweert dat een stadswagen niet comfortabel is, rijdt niet met de juiste stadswagen. Zowel de up! als de Polo zijn vanbinnen flexibel genoeg om ruimte te bieden aan wat u ook van plan bent: boodschappen doen, een uitstap maken met vrienden of gewoon gaan werken. Vanbuiten zijn ze – natuurlijk – compact. Altijd handig in een stad, en ver daarbuiten.

Laat het stadsverkeer u niet afschrikken.

Eerlijk is eerlijk: op piekmomenten is rijden in de stad niet zo fijn. Gelukkig biedt Volkswagen innovatieve technologieën om met een gerust gemoed in uw auto te stappen.

Parkeer op de kleinste plaatsjes.

Parkeren in de stad is niet altijd evident. Park Pilot (optioneel) helpt dan een handje. Terwijl u parkeert, meten sensoren de afstand tot eventuele obstakels. U hoort het wanneer u de minimumafstand bereikt hebt. Ideaal om in de kleinste parkeerplaatsen te manoeuvreren.

Ontdek al onze stadsauto's

Of u nu single bent of u hebt al een gezin, er bestaat een stadsauto die perfect bij u past. Elk met z’n eigen karakter en z’n eigen typische accenten.

De Polo.

De Polo neemt u in bescherming. Met nog meer veiligheidsassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat rondom u gebeurt in het oog.

Vrouw poseert voor een gele Volkswagen Golf

De Golf.

Hij heeft dan ook alles van een icoon. Zijn design evolueert met elke generatie, maar blijft herkenbaar.

Voor ieder een Volkswagen.

Onze gezinswagens.
Al onze modellen.