--:--

De Love Bugs Parade heeft nog steeds de wind in de rug!

Een Kever laat zich door niets of niemand tegenhouden!

Ondanks de storm die was aangekondigd – en waarvan het Jubelpark afgelopen zondag uiteindelijk gespaard bleef – tekende een hele meute Beetle, Kever en Combi present in Brussel in het kader van de 12e editie van de Love Bugs Parade in Autoworld!

Twee dagen na Valentijn konden liefhebbers – van alle leeftijden! – vanaf 11 uur op de befaamde Brusselse esplanade deze emblematische Volkswagen-modellen op ware grootte bewonderen. In een gemoedelijke sfeer wisselden eigenaren, fans of zij die gewoon nieuwsgierig waren van gedachten over hun liefde voor deze bolides die allemaal een plaats in ons collectieve geheugen hebben veroverd.

Rond de klok van 14 uur, nadat iedereen de kans had gekregen om de befaamde authentieke “Currywurst” worsten van Volkswagen te proeven, vertrokken bijna alle aanwezige bolides voor een gezellige tocht van een dertigtal kilometer door onze hoofdstad.

Na afloop van deze mini-toeristische rondrit die heel wat hoofden liet draaien, eindigde de dag in het Autoworld museum met een gezellige snack. Zo konden de aanwezigen eveneens profiteren om een tijdelijke tentoonstelling over verschillende Kever-prototypes bij te wonen alsook nu reeds afspraken maken over de 13e editie van dit uitzonderlijke evenement in 2021!