Met onze transportoplossingen creëert u meer ruimte voor uzelf en voor uw bagage.

Meer kofferruimte dankzij dit transportpakket 👉 dakdrager + dakkoffer 

Makkelijk te monteren, met diefstalbeveiliging en een geoptimaliseerd aerodynamisch design: voor minder rijgeluid. Dit pakket bevat een dakdrager en dakkoffer (340 liter), en is nét zo stijlvol als jouw Volkswagen. Bovendien heb je het al vanaf € 629, incl. btw*. Da’s veel voordeliger dan alle onderdelen apart te kopen!

*Enkel beschikbaar op de Caddy, Caddy Maxi, Multivan T7, California, Caravelle, Transporter & op de ID Buzz-modellen.

Bespaar ruimte aan boord met dit transportpakket 👉 fietsendrager + bagagebox achteraan

Het grootste voordeel? Dit transportpakket heeft géén invloed op de aerodynamica of je brandstofverbruik. Bovendien is het stijlvol en heeft het een veiligheidsslot. Inklappen? Dat kan in 1-2-3. Zo kan je makkelijk aan de koffer van je voertuig. De fietsendrager voor 2 fietsen (ook elektrische) monteer je op de trekhaak. En de bagagebox voor achteraan heeft een volume van zo’n 300 liter. De totaalprijs: € 1.550, incl. btw. Da’s heel voordelig, zeker als je weet dat dit dé oplossing is voor ID-modellen waar geen dakkoffer op past.

Dakrails en aanvullende constructies

Dakrails en aanvullende constructies

Een man zit in zijn VW met een kajak- en surfplankdrager op het dak

Of u nu wilt gaan surfen, snowboarden of fietsen, onze dakrails vormen een solide basis voor alle transportoplossingen voor uw materiaal. Wij stellen u graag de aanvullende constructies van Volkswagen-accessoires voor die uw persoonlijke transportwensen in vervulling kunnen laten gaan.

Neem uw fiets mee

Vervoer uw fiets eenvoudig op uw Volkswagen, bijvoorbeeld op de trekhaak of op het dak. Wij hebben informatie samengesteld over onze fietsendragers.

  • Een vrouw neemt een selfie voor haar groene VW met een fiets op het dak

    Fietsendrager voor het dak

    Een handige manier om uw fietsen overal mee naartoe te nemen. De drager is gemakkelijk en zonder gereedschap te monteren op de dakrails of dwarsstangen van uw voertuig. De aerodynamisch ontworpen oprijgoten zorgen ervoor dat de fietsen rechtop blijven staan tijdens de montage, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden vastgezet.

  • Een vrouw en een man op avontuur in de natuur, dankzij de VW-fietsendrager

    Fietsendrager voor de kofferklep

    De fietsendrager is eenvoudig te monteren op de trekhaak aan de achterzijde, biedt een stevige houvast en is tevens efficiënt beveiligd tegen diefstal. U kunt dus zonder veel moeite een of twee fietsen meenemen voor de rit. Met behulp van een uitbreidingsset kunt u een derde fiets op de drager vervoeren.

Nog meer opbergruimte voor uw Volkswagen

Kamer op het dak

Nog meer opbergruimte voor onderweg. Dankzij hun aerodynamische vorm verminderen onze dakkoffers storende rijgeluiden aanzienlijk. De dakkoffer Comfort is voorzien van een centrale 3-puntsvergrendeling en dankzij het DuoLift-systeem is het mogelijk om hem aan weerszijden te openen en in te laden. Ontdek nog meer designs en vind de juiste dakkoffer voor u.

Detailopname van een VW-trekhaak

Trekhaak

Onze trekhaken – vast, opschroefbaar of inklapbaar – bieden de geschikte ondersteuning voor een hele reeks toepassingen.

Twee vrienden genieten van het uitzicht op een berglandschap naast hun VW Touareg R-Line met een oplossing voor de bagageruimte

Kofferoplossingen

Van een slipvaste vloer tot een scheidingsrek: ontdek onze praktische oplossingen voor uw koffer. Ze helpen u uw bagage verstandig op te bergen en de bagageruimte te beschermen.

Modelspecifieke accessoires

Wij hebben de passende accessoires voor elk Volkswagen-model, of dat nu een ID.3, een Golf of een Tiguan Allspace is. Vind de geschikte producten voor transport, interieur, exterieur, opladen of banden en geef uw auto het design dat u zelf wilt.