Ze zijn speciaal ontwikkeld voor koude temperaturen en voor ijzige en besneeuwde wegen. Ontdek onze winterbanden en -wielen en de services die erbij horen.

Services voor velgen en banden

Services voor velgen en banden

Een servicemedewerker bekijkt de wielen van een blauwe VW – services voor velgen en banden

Ook in het koude seizoen doen wij de bandenwissel voor u. En u kunt uw zomerbanden bij ons achterlaten. Met onze opslagservice voor velgen en banden bewaren wij uw set banden op professionele wijze tot de volgende wissel. En natuurlijk controleren we ook de profieldiepte en balanceren we uw banden uit.

3 packs voor een zorgeloze bandenwissel :

Basic pack:  Seizoenswisseling van de 4 wielen/banden
Standard pack: Seizoenswisseling van de 4 wielen/banden + opslag in het Tyrehotel
Premium pack : Seizoenswisseling van de 4 wielen/banden + opslag in het Tyrehotel + reiniging van de velgen

De juiste wielen voor het koude seizoen

De wielen van uw Volkswagen dragen aanzienlijk bij tot uw rijveiligheid. Wanneer het koude seizoen eraan zit te komen, moet u dus zien dat u het juiste loopvlak hebt. Met de winterbanden van Volkswagen bent u altijd goed uitgerust.

FAQ’s over winterbanden

 • Een servicemedewerker van VW controleert de linkerband vooraan van een Volkswagen – bandenpacks

  Bandenpacks

  De juiste banden, professionele montage en opslag: er valt veel te overwegen bij het wisselen van banden. Met onze bandenpacks betaalt u een klein maandelijks bedrag en daarmee krijgt u zekerheid over uw financiële planning. Wij zorgen voor de rest.

 • Een close-up van een VW-band – Bandengarantie

  Bandengarantie

  Hebt u ooit een lekke band of klapband gehad? Met onze bandengarantie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort zaken. Ze dekt schade door stoepranden, scherpe voorwerpen of vandalisme, 36 maanden lang en zonder extra kosten wanneer u nieuwe banden of complete wielen koopt.

 • Een man met een hond, op de achtergrond een geparkeerde ID.4 in een garage

  Bandenfinanciering

  Met de mobiliteitslening van Volkswagen Bank kunt u uw nieuwe winterwielen financieren. Vraag uw Volkswagen-partner naar de actuele voorwaarden.

Nuttige informatie

Overweegt u om sneeuwkettingen te kopen of zoekt u informatie over verplichte winterbanden of remafstanden? Dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de belangrijkste onderwerpen met betrekking tot winterbanden op een rijtje gezet.

FAQ’s over sneeuwkettingen