Roter VW ID.5 GTX van schuin voor in een moderne carport, een man loopt voor de motorkap langs
1,2
1.
ID.5 GTX: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,6-16,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

Upgrades voor uw ID. 

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Geef uw ID. nieuwe vaardigheden

Of het nu gaat om navigatie, assistentie of een slimme klimatisering - als VW Connect- of We Connect3-klant kunt u uw ID. ook na de koop heel eenvoudig upgraden met nieuwe functies, mits de auto in de fabriek is uitgerust met de ID. -software 3.1 of hoger.4

Comfortabel vanuit de auto en zonder dat u ervoor naar een garage moet, boekt u nieuwe functies direct in uw auto of in de Volkswagen Connect shop.

  • Gratis nieuwe functies testen
  • Autofuncties flexibel en naar behoefte, zonder automatische contractverlenging
  • Upgrades zonder naar de garage te hoeven direct in uw ID. model activeren
  • Geschikte vouchers kopen bij uw Volkswagen-partner
  • De auto opwaarderen door nieuwe functies
--:--

Afhankelijk van de uitrusting staan deze Upgrades klaar voor uw ID.:

Geen navigatie in de auto? Geen probleem!

Activeer de intuïtieve navigatiefunctie met actuele verkeersinformatie en speciale bestemmingen gewoon achteraf voor uw infotainmentsysteem “Ready 2 Discover” of “Ready 2 Discover Max”.

Via de e-routeplanner van de navigatie kunnen laadpauzes langs de route automatisch worden ingepland. En in combinatie met de onlinediensten van VW Connect Plus of We Connect Plus3 ontvangt u regelmatig kaartupdates en verkeersinformatie voor heel Europa. 

Prijs: eenmalig € 915,00

Looptijden en opties

Hoe gemakkelijk u uw ID. kunt upgraden, kunt u het beste zelf onderzoeken. Als VW Connect of We Connect-hoofdgebruiker kunt u voor nagenoeg elke upgrade eenmalig een gratis proefmaand** boeken. Daarna hebt u voor nagenoeg alle upgrades de keuze uit drie looptijden. 

1 maand

Upgrades flexibel gebruiken

Boek volledig volgens uw wensen extra comfort bij en bepaal elke maand opnieuw welke upgrades het beste bij u passen. Met een looptijd van één maand blijft u flexibel (geen automatische verlenging).

1 jaar

Upgrades een jaar lang gebruiken 

Wilt u het extra comfort van een nieuwe voertuigfunctie in uw ID. niet snel missen? Zet het gebruik dan gewoon een heel jaar vast (geen automatische verlenging).

Onbegrensde looptijd

Upgrades onbegrensd gebruiken 

Met onbegrensde upgrades kunt u uw ID. continu upgraden. De functies kunnen namelijk gedurende de gehele levensduur van de auto door alle bestuurders worden gebruikt.

Prijsoverzicht

Voertuigfuncties flexibel en naar behoefte boeken, zonder automatische contractverlenging bij maand- en jaartermijnen

Per maand**

Per jaar

Onbeperkt

Navigatie

momenteel niet beschikbaar

momenteel niet beschikbaar

915,00 €*

Grootlichtassistent 'Light Assist'

4,50 €*

47,00 €*

189,00 €*

Airconditioning 'Air Care Climatronic'

7,50 €*

73,00 €*

295,00 €*

Sfeerverlichting (meerkleurig)

1,50 €*

15,00 €*

59,00 €*

Per maand**

momenteel niet beschikbaar

Per jaar

momenteel niet beschikbaar

Onbeperkt

915,00 €*

*Prijs voor de Belgische markt incl. btw. De prijzen die op het moment van de aankoop in de Volkswagen Connect shop of de In-Car shop worden weergegeven, zijn juridisch bindend. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de auto en de uitrusting.

** per hoofdgebruiker en functie 

Zo activeert u Upgrades voor uw ID.

Softwareversie en registratie

Voor het installeren van upgrades4 moet uw ID. in de fabriek uitgerust zijn met softwareversie 3.1 of hoger en voldoen aan de technische vereisten voor de betreffende functie. Als u bent geregistreerd voor VW Connect of We Connect3 en voor uw auto als hoofdgebruiker bent geverifieerd, staat niets u in de weg.

Dit is misschien ook interessant voor u