Roter VW ID.5 GTX van schuin voor in een moderne carport, een man loopt voor de motorkap langs
2
1.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,2-16,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de auto zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.

Upgrades voor uw ID. 

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Geef uw ID. nieuwe vaardigheden

Navigatie, assistentiesysteem of slimme klimatisering - als We Connect3-klant kunt u uw ID. eenvoudig upgraden met nieuwe functies, zelfs na aankoop, mits deze is uitgerust met de ID. -software 3.1 of hoger.4

Gemakkelijk vanuit uw auto en zonder naar de garage te hoeven gaan, kunt u nieuwe functies rechtstreeks in uw auto of in de We Connect webshop boeken.

  • Autofuncties naar wens boeken
  • Upgrades zonder bezoek aan de garage rechtstreeks op uw ID. -model activeren
  • Ontvang bijbehorende tegoedbonnen van uw Volkswagen-partner
  • De waarde van de auto verhogen door nieuwe functies
--:--

Afhankelijk van de uitrusting staan deze Upgrades klaar voor uw ID.:

Geen navigatie in de auto? Geen probleem!

Activeer op een later tijdstip de intuïtieve navigatiefunctie met actuele verkeersinformatie en bijzondere reisdoelen voor uw infotainmentsysteem ”Ready 2 Discover” of “Ready 2 Discover Max”.

Oplaadstops langs de route kunnen automatisch worden gepland met behulp van de e-routeplanner van de navigatie. En in combinatie met de onlinediensten van We Connect Plus3 krijgt u regelmatig kaartupdates en verkeersinformatie voor heel Europa. 

Looptijden

U kunt het beste zelf uitzoeken hoe eenvoudig het is om uw ID. te upgraden. Als We Connect-hoofdgebruiker kunt u de juiste upgrade aanschaffen. Daarna is de functie beschikbaar voor u en alle bestuurders voor de gehele levensduur van de auto.

Zo activeert u Upgrades voor uw ID.

Softwareversie en registratie

Om Upgrades4 aan te schaffen, moet uw ID. de software 3.1 of hoger af fabriek hebben en voldoen aan de technische voorwaarden voor de betreffende functie. Zodra u geregistreerd bent voor We Connect3 en geverifieerd bent als hoofdgebruiker in uw auto, kunt u aan de slag.

Disclaimer van Volkswagen

2.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.
3.
Om de diensten We Connect en We Connect Plus voor de ID.- familie te gebruiken, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u uzelf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij We Connect/We Connect Plus. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect-/We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. Het contract voor We Connect voor de ID.- familie is niet beperkt tot drie jaar. We Connect Plus is in eerste instantie beperkt tot een looptijd van drie jaar en kan daarna tegen betaling worden verlengd. Na overdracht van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto te registreren op myvolkswagen.net of via de We Connect ID.- app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de We Connect Plus-diensten voor de volledige duur van de overeengekomen, gratis looptijd te gebruiken. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de gratis looptijd ingekort. Sommige mobiele onlinediensten van We Connect/We Connect Plus kunnen alleen via de We Connect ID.- app worden bediend. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kunnen van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID.- -familie.
4.
Voor de aanschaf van Upgrades heeft u een Volkswagen-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw verificatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan een specifieke wagen, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende Upgrade benodigde technische functies, hardware en software beschikt. De beschikbaarheid van Upgrades kan ook afhankelijk zijn van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshop op shop.volkswagen-we.com. Artikelen tegen betaling kunnen zowel in de In-Car shop als in de We Connect webshop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment beschikbare betaalmiddelen. Uw Volkswagen-partner adviseert u graag bij vragen over Upgrades en de beschikbaarheid ervan. Gekochte en geactiveerde Upgrades blijven voor de duur van de activeringsperiode beschikbaar in de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.