Een VW Touareg Elegance geparkeerd in de zon, schuin vooraanzicht met daarachter de zee en de kust.

De Volkswagen SUV's

De kracht van de Volkswagen SUV's.

SUV is de afkorting van Sports Utility Vehicle. Sinds begin deze eeuw wint dit type wagen steeds meer aan populariteit. Een SUV is dan ook wat steviger gebouwd en dynamischer dan een gewone auto. Dat past perfect bij onze huidige, steeds actievere levensstijl. Je kan er ook alle kanten mee op. Zowel binnen als buiten de stad staat een SUV zijn mannetje met zijn stoere stijl. Elke rit wordt puur avontuur. De kortste weg naar de vrijheid? Die vindt u met een SUV.

Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

De kinderen naar school brengen, op vakantie vertrekken, gaan surfen, met een aanhangwagen naar de manege of gewoon ’s morgens naar uw werk rijden, met een SUV kan het allemaal. Of het nu regent, sneeuwt, ijzelt of zonnig is, of u nu de snelweg neemt of een binnenweg (of geen weg), u bent gewoon klaar voor alles.

Onroad of offroad, technologie gaat met u mee.

Omdat een SUV zo een veelzijdige wagen is, gebruikt u hem in veel verschillende omstandigheden. De volgende technologische innovaties zorgen voor extra veiligheid, waar of wanneer u ook rijdt.

Ontdek gevaar vóór het er is.

De standaard Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden.

Ontdek al onze SUV modellen

Kasseistenen of een modderpad, voor een SUV maakt het allemaal niets uit. U pakt ze aan met de stijlvolle Tiguan of de luxueuze Touareg. En als een SUV niets voor u is, dan kiest u gewoon een van onze cross-overs. Alles kan.

De Tiguan.

De nog vrij jonge Tiguan is nu al een klassieker. Stevig en tegelijk elegant, stadsdier en tegelijk avonturier, kortom, hij verenigt het beste van twee werelden.

De T-Cross.

Laat je nooit meer los. De T-Cross is een uitgesproken allrounder: hij maakt niet alleen indruk met zijn opvallend en dynamisch design, maar ook met zijn veelzijdigheid.

De Tiguan Allspace.

Tot 7 zitplaatsen voor avontuur. Van bergpassen tot kustwegen – met de nieuwe Tiguan Allspace bent u in vele werelden thuis. Superieur, krachtig en altijd zuiver van stijl.

De nieuwe Taigo.

Met de nieuwe Taigo introduceert Volkswagen zijn eerste SUV-coupé in deze klasse. Hij inspireert met zijn cross-overkoetswerkstijl, verhoogde zitpositie en onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid, maar ook met een compleet nieuwe lifestyle en buitengewoon hoogwaardige uitrustingskenmerken. 

De T-Roc.

U weet design en karakter wel naar waarde te schatten? De zelfbewuste T-Roc springt in het oog met zijn expressief crossoverdesign en zijn talrijke personalisatiemogelijkheden.

De Touareg.

De Touareg komt door zijn zelfbewust, rechtlijnig design op een unieke manier voor de dag. Zijn technische highlights tillen het comfort en het rijplezier naar een hoger niveau.

Een VW Touareg Elegance geparkeerd in de zon, schuin vooraanzicht met daarachter de zee en de kust.

Voor ieder een Volkswagen.

Al onze modellen.