Een VW Touareg Elegance geparkeerd in de zon, schuin vooraanzicht met daarachter de zee en de kust.

De Volkswagen SUV's

De kracht van de Volkswagen SUV's.

SUV is de afkorting van Sports Utility Vehicle. Sinds begin deze eeuw wint dit type wagen steeds meer aan populariteit. Een SUV is dan ook wat steviger gebouwd en dynamischer dan een gewone auto. Dat past perfect bij onze huidige, steeds actievere levensstijl. Je kan er ook alle kanten mee op. Zowel binnen als buiten de stad staat een SUV zijn mannetje met zijn stoere stijl. Elke rit wordt puur avontuur. De kortste weg naar de vrijheid? Die vindt u met een SUV.

Ontdek al onze SUV modellen

Kasseistenen of een modderpad, voor een SUV maakt het allemaal niets uit. U pakt ze aan met de stijlvolle Tiguan of de luxueuze Touareg. En als een SUV niets voor u is, dan kiest u gewoon een van onze cross-overs. Alles kan.

De nieuwe T-Cross

Laat je nooit meer los.
De T-Cross is een uitgesproken allrounder: hij maakt niet alleen indruk met zijn opvallend en dynamisch design, maar ook met zijn veelzijdigheid.

De nieuwe Tiguan

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet.

De T-Roc

U weet design en karakter wel naar waarde te schatten? De zelfbewuste T-Roc springt in het oog met zijn expressief crossoverdesign en zijn talrijke personalisatiemogelijkheden.

De T-Roc Cabrio

Op het eerste gezicht een uiting van innerlijke kracht, op het tweede gezicht grenzeloze vrijheid. Op alle dagen en ook op vakantie of daar waar hij u naartoe voert. En in vrijwel alle opzichten, een indrukwekkende cross-over die het moment met gemak bijzonder maakt.

De Taigo

Met de nieuwe Taigo introduceert Volkswagen zijn eerste SUV-coupé in deze klasse. Hij inspireert met zijn cross-overkoetswerkstijl, verhoogde zitpositie en onbeperkte dagelijkse bruikbaarheid, maar ook met een compleet nieuwe lifestyle en buitengewoon hoogwaardige uitrustingskenmerken. 

Een VW Touareg Elegance geparkeerd in de zon, schuin vooraanzicht met daarachter de zee en de kust.

De nieuwe Touareg

De Touareg komt door zijn zelfbewust, rechtlijnig design op een unieke manier voor de dag. Zijn technische highlights tillen het comfort en het rijplezier naar een hoger niveau.

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

U bent amper één proefrit verwijderd van rijden met een Volkswagen SUV. Twijfel is niet nodig, onze modellen zullen u wel overtuigen, daarvan zijn we zeker. Maak meteen een afspraak bij uw plaatselijke Volkswagen concessie en kies het model dat het best bij u past. We wensen u een fijne kennismaking!

Tot uw dienst.

Tot uw dienst.