Met onze zomerbanden, onze wielen en de services die erbij horen, geniet u van voordelen zoals minder slijtage en een lager brandstofverbruik bij warme temperaturen.

Services voor velgen en banden

Services voor velgen en banden

Een servicemedewerker bekijkt de wielen van een blauwe VW – services voor velgen en banden

Zodra de lente aanbreekt, zou u uw banden moeten wisselen. Dankzij de opslagservice voor velgen en banden houdt u meer ruimte vrij in uw garage. Wij zorgen niet alleen voor de professionele opslag van uw winterbanden, maar controleren ook de profieldiepte en balanceren ze uit.

De juiste wielen voor het warme seizoen

De wielen van uw Volkswagen spelen een belangrijke rol in uw rijveiligheid en dragen ook aanzienlijk bij aan de look van de auto. Met Volkswagen-zomerbanden bent u er helemaal klaar voor; zodra het kwik boven de 7°C stijgt, komen zomerbanden duidelijk als winnaar uit de bus.

FAQ’s over zomerbanden

 • Een servicemedewerker van VW controleert de linkerband vooraan van een Volkswagen – bandenpacks

  Bandenpacks

  De juiste banden, professionele montage en opslag: er valt veel te overwegen bij het wisselen van banden. Met onze bandenpacks betaalt u een klein maandelijks bedrag en daarmee krijgt u zekerheid over uw financiële planning. Wij zorgen voor de rest.

 • Een close-up van een VW-band – Bandengarantie

  Bandengarantie

  Hebt u ooit een lekke band of klapband gehad? Met onze bandengarantie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort zaken. Ze dekt schade door stoepranden, scherpe voorwerpen of vandalisme, 36 maanden lang en zonder extra kosten wanneer u nieuwe banden of complete wielen koopt.

 • Van het nettobedrag van de laatste bandenfactuur plus btw.

  Bandenfinanciering

  Met de mobiliteitslening van Volkswagen Bank kunt u uw nieuwe zomerwielen financieren. Vraag uw Volkswagen-partner naar de actuele voorwaarden.

Een servicemedewerker van VW bekijkt de autoband van een rode VW – wielkennis

Wielkennis

Nuttige informatie over wielen

Wilt u weten hoe de profieldiepte van uw banden wordt gemeten of waarom het zo belangrijk is om de juiste bandenspanning te hebben? Op onze informatiepagina vindt u naast het antwoord op deze en andere vragen ook andere content over wielen, banden, velgen enz.