De nieuwe ID. 5

De 100% elektrische SUV-Coupé.

De 100% elektrische SUV-Coupé.

De nieuwe ID. Buzz

De ID. Buzz, dat is ons iconische busje, maar dan volledig elektrisch en met tal van troeven in de erg royale laadruimte. Toptechnologie verpakt in een geweldig design.

id buzz
Op zoek naar een nieuwe wagen ? Geniet dan nu van deze extra overnamepremie.

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een extra overnamepremie tot 2.000 € op uw huidige voertuig.

Yoga is oké.

Maar niet achter het stuur. Wil je deze zomer ZEN de weg op? Reserveer dan een check-up bij je Volkswagen-verdeler. Meer dan 20 controlepunten voor maar €39.

1 maand huur aangeboden in Personal Lease* 

Huur uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden. Alle financiële en naverkoopdiensten rond uw wagen kunnen worden inbegrepen in uw huurprijs en zijn gecentraliseerd bij uw vertrouwde Volkswagen-concessiehouder. Nog tot 30/06/2022 1 maand huur aangeboden in Personal Lease*.

*Aanbod onder voorwaarden

Ons 100 % elektrisch
gamma

Milieuvriendelijk en met nog meer rijplezier: met ons uitgebreid aanbod elektrische modellen rijdt u zo de toekomst binnen. Of u nu gaat voor het dynamische karakter van de ID.3 of de toonaangevende technologie in de SUV ID.4 en de nieuwe SUV coupé ID.5, u beschikt steeds over de meest recente innovaties op vlak van elektrische mobiliteit.

id family

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.