Een vrouw met een pet van de Heritage-collectie op haar smartphone voor haar VW met dakkoffer

Entertainment en elektronica

Om ervoor te zorgen dat u zich goed voelt achter het stuur van uw Volkswagen, bieden wij een ruime selectie accessoires voor entertainment en elektronica aan.

Maak van uw rit een echt plezier

Dankzij het modulaire reis- en comfortsysteem kunt u de passagiers achter in uw Volkswagen entertainen. De basishouder wordt simpelweg tussen de hoofdsteunstangen van de voorste stoelen bevestigd. Hierop kunnen dan bijvoorbeeld de roterende tablethouder, de GoPro®-houder of andere secundaire houders worden geplaatst.

Accessoires voor zomer en winter

Bent u op zoek naar bijverwarming of een koel- en thermosbox? Met onze originele Volkswagen-accessoires zorgen wij ervoor dat u voor elk seizoen de juiste producten ter beschikking hebt. Neem een kijkje in onze online winkel en kies uw favoriete product uit.

  • Een moeder kijkt door de bevroren ruit naar haar dochter in de warme auto – bijverwarming van VW

    Bijverwarming

    De bijverwarming zorgt het hele jaar door voor een aangename omgeving in uw Volkswagen. Kom meer te weten over de werking en het gebruik van de bijverwarming en ontdek welke voordelen ze biedt.

  • Een man zit in de koffer en maakt zichzelf een koffie met de espressomachine van VW

    Espressomachine

    Geen tankstation in de buurt? Geen probleem. Met dit kleine luxe-item voor onderweg kunt u overal en altijd genieten van de perfecte koffie, vers gemaakt in de espressomachine.

  • Een vrouw met een fles water zit in de koffer; achter haar staat de koel-en thermosbox van VW

    Koel- en thermosbox

    Uw handige reispartner voor bijna elk weer: de koel- en warmtefunctie zorgt ervoor dat snacks warm blijven in de winter en je drankjes koud blijven wanneer de temperaturen beginnen te stijgen.

Een geconnecteerd voertuig

Verander uw wagen in een interface voor communicatie en entertainmentmedia. Zoek passende originele Volkswagen-accessoires en leer meer over de Volkswagen-apps.

Oplaadoplossingen

Hoe opwindend ... Niet alleen uw smartphone en onze espressomachine, maar ook uw hybride of elektrische auto hebben elektriciteit nodig. Lees meer over de wallbox, relevante services en accessoires voor opladen, zoals de ID. Charger of onze verschillende oplaadkabels.

Modelspecifieke accessoires

Wij hebben de passende accessoires voor elk Volkswagen-model, of dat nu een ID.3, een Golf of een Tiguan Allspace is. Vind de geschikte producten voor transport, interieur, exterieur, opladen of banden en geef uw auto het design dat u zelf wilt.