Overstappen op elektrische mobiliteit.

Er zijn steeds meer redenen die spreken voor duurzame elektromobiliteit. De belangrijkste hebben we hier voor u samengebracht. Wanneer stapt ook u over?

Wijsvinger op een Power Button

Fiscale voordelen

Met onze Plug-in hybride modellen geniet u zowel als particulier, werknemer met een bedrijfswagen, zelfstandige maar ook als bedrijfsleider van interessante fiscale voordelen. Onze plug-in hybride wagens bieden een jaarlijks bruto voordeel alle aard (VAA) voor werknemers en een maximale fiscale aftrek van 100% voor zelfstandigen en bedrijven in combinatie met een minimale CO2-bijdrage. Plug-in hybride en elektrische auto's hebben ook recht op een interessant belastingtarief in de 3 regio's van het land.

In Brussel zijn de belasting op inverkeerstelling (BIV) en de jaarlijkse verkeersbelasting voor een plug-in hybride auto identiek aan die voor een auto met een verbrandingsmotor. Elektrische auto's genieten van de minimum BIV van 61,50 euro en een verlaagde wegenbelasting van 83,95 euro.

Voordeliger dan gedacht: elektrische mobiliteit

Elektrische wagens zijn vandaag geen nicheproducten meer. Toch zijn er nog veel mensen die denken dat ze duur zijn. Waarom dat niet meer klopt en hoe u in de toekomst zelfs voordeliger onderweg bent, ontdekt u hier.

Verlaagde onderhoudskost

Het onderhoud en de zorg van de elektrische wagen is anders dan dat van de klassieke verbrandingsmotor: geen bougies, geen uitlaat, geen versnellingsbak. Dat bespaart tijd en geld. Toch is een regelmatig onderhoud belangrijk.