Professionelen

U wenst een voertuig te huren of aan te schaffen voor zakelijk gebruik?Volkswagen Financial Services stelt u drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan uw budget en professionele situatie.

Verhuur op Lange Termijn.

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met een Verhuur op Lange Termijn huurt u een bedrijfswagen die u na afloop van het contract terug inlevert.

Financiële Renting.

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting brengt u het maandelijks bedrag in bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Financiële Leasing.

Behoefte aan mobiliteit en gemoedsrust? Met een Financiële Leasing schrijft u uw voertuig af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen

Klassieke Financiering.

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Product finder

Product finder.

U weet nog niet welk product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Laat u in enkele kliks leiden en ontdek uw ideale mobiliteitsoplossing.

Mijn ideale formule vindenOpens an external link

Multimobiliteit.

Volkswagen Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 3 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

Volkswagen weCare Fleet.

Een onderhoudscontract op maat dat de kosten voor onderhoud, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage (behalve de banden) dekt.

Volkswagen e-Moby.

Een innovatieve lease-oplossing gericht op een duurzame en verantwoorde mobiliteit. De eenvoudigste lease-oplossing voor 100% elektrisch rijden.