Financial Services voor Professionelen
Financial Services voor Professionelen
Financial Services voor Professionelen

Professionelen.

U wenst een voertuig te huren of aan te schaffen voor zakelijk gebruik?Volkswagen Financial Services stelt u drie leaseformules en één financieringsformule voor, volledig aangepast aan uw budget en professionele situatie.

Verhuur op Lange Termijn.

Behoefte aan mobiliteit en eenvoud? Met een Verhuur op Lange Termijn huurt u een bedrijfswagen die u na afloop van het contract terug inlevert.

Financiële Renting.

Behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit? Met een Financiële Renting brengt u het maandelijks bedrag in bij de algemene kosten als bedrijfslast. Op het einde van het contract kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen.

Financiële Leasing.

Behoefte aan mobiliteit en gemoedsrust? Met een Financiële Leasing schrijft u uw voertuig af op de balans van uw bedrijf. Op het einde van het contract kunt u het voertuig tegen een vooraf vastgelegde prijs overkopen

Klassieke Financiering.

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Product finder

Product finder.

U weet nog niet welk product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Laat u in enkele kliks leiden en ontdek uw ideale mobiliteitsoplossing.

Mijn ideale formule vindenOpens an external link

Promoties.

Ontdek onze aanbiedingen voor zakelijke klanten.

Ontdek meerOpens an external link

Promoties