Arteon Shooting Brake

Fleet.

Onze fleetklanten.

Waarom een Volkswagen de beste bedrijfswagen is voor u.

--:--
--:--

Als werknemer hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Uw Voordeel van Alle Aard, bijvoorbeeld. U kunt ook al uw opties vrij kiezen, dus u bent niet beperkt door packs. En uw Volkswagen-bedrijfswagen is bijzonder veilig door rijbijstandssystemen zoals Front Assist, Lane Assist en Vermoeidheidsherkenning. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen. U leest ze allemaal hieronder.

U hebt een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Zo geniet u van een lage totale kost. En van een bijzonder interessant Voordeel van Alle Aard. Bovendien kiest u vrij al uw opties, dus u bent niet beperkt door packs. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen. U leest ze allemaal hieronder.

Als fleetmanager hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Zo bent u zeker van een lage Total Cost of Use. Bovendien krijgt u altijd een aanbieding op maat. En, ook belangrijk, Volkswagen is al jaren één van de toonaangevende merken op de Belgische markt. Het hele Volkswagen-team staat dan ook elke dag tot uw beschikking om die toppositie te behouden. En dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen. U leest ze allemaal hieronder.

U hebt een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Zo geniet u van een lage totale kost. En van een bijzonder interessant Voordeel van Alle Aard. Bovendien kiest u al uw opties vrij, dus u bent niet beperkt door packs. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen. U leest ze allemaal hieronder.

You have quite a few excellent reasons to choose Volkswagen. First of all, we are amongst the leading automotive brands in Belgium since many years. On top of that we guarantee a very low Total Cost of Use. And it goes without saying that you always get a tailor-made offer. These are just 3 out of 15 reasons. Please read on for the full list.

Onze Business-uitvoeringen

Veel opties voor een zachte prijs.