Volkswagen Fleetwereld

De snelste weg naar een emissievrije bedrijfswagenvloot

De toekomst van bedrijfswagens is emissieloos. Vanaf 2026 kunnen enkel emissievrije bedrijfswagens nog van een gunstig fiscaal regime genieten. Volkswagen is uw ideale partner in deze transitie en garandeert u een aanbod dat afgestemd is op uw behoeften en dit aan competitieve en stabiele voorwaarden. We bieden u een breed gamma van geschikte voertuigen en staan u met raad en daad bij. Opgeladen om emissievrij te rijden? Dan maken we u graag wegwijs.

U bent zelfstandige, vlootbeheerder of bedrijfsleider?

U bent werknemer en mag een nieuwe bedrijfswagen kiezen ?

Zorg voor een optimale fiscaliteit

Vanaf 2026 zullen enkel nog emissievrije bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaal vriendelijk regime. Volkswagen is uw ideale partner in deze transitie en informeert u graag over de aankomende veranderingen, waarvan de eerste reeds in januari 2023 ingaan.

Kies voor advies op maat

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleet-diensten? Ons team van verschillende Fleet Business Units geven u graag advies op maat. Contacteer uw lokale dealer of mail ons op fleet@vw.be zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we u via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij.

Benieuwd hoe start-ups worden ondersteund om innovatieve mobiliteitsoplossingen uit te werken?

Bij Lab Box bieden we een overzicht van recente innovaties, rond onder meer laadinfrastructuur, shuttlediensten en mobiliteitsbeheer.

Onze fleetklanten

Waarom een Volkswagen de beste bedrijfswagen is voor u.

--:--
--:--

Tot uw dienst.

Tot uw dienst.