Met River Cleanup en ID.3  naar een schonere planeet

Met River Cleanup en ID.3  naar een schonere planeet

De een gaat voor rivieren zonder zwerfvuil, de ander voor CO2-neutrale mobiliteit. En ook jij kan helpen. 

 

Samen voor een schonere planeet

Nul. Het klinkt niet ambitieus, maar dat is het wel. River Cleanup en Volkswagen hebben elkaar gevonden met een gedeelde missie. Waar River Cleanup in heel België acties organiseert voor ‘zero waste’ in onze rivieren, gaat Volkswagen met de ID.3 voluit voor ‘zero emissions’. Nu slaan beide bedrijven de handen in elkaar.  

Volkswagen helpt de initiatieven van River Cleanup extra in de kijker te zetten en biedt River Cleanup dan ook graag een jaar lang twee Volkswagen ID.3’s aan. De ID.3 is niet alleen 100% elektrisch, maar wordt ook CO2-neutraal geproduceerd. Zo kan het team van River Cleanup rivieren proper maken én zich proper verplaatsen. En ja, ook u kunt helpen.

Doe mee met River Cleanup

River Cleanup organiseert tal van acties om onze Belgische rivieren afvalvrij te maken én te houden. Dat is een hele klus. De Volkswagen ID.3 is alvast van de partij. U ook? 

Proper richting River Cleanup, met de nieuwe ID.3

Niet enkel op de weg, maar ook doorheen het productieproces 
heeft Volkswagen de ambitie zijn uitstoot naar nul te brengen. Vandaag draaien de productie-eenheden zoveel mogelijk op groene energie en investeert Volkswagen in duurzame projecten die het klimaat beschermen. Zo komt de Volkswagen ID.3 volledig CO2-neutraal tot bij jou.

Elektrisch rijden met EDI, o zo makkelijk

Dankzij EDI – Electric by D’Ieteren, kan het team van River Cleanup hun Volkswagen ID.3 zorgeloos laden thuis en onderweg.

EDI biedt ze graag een jaar lang gratis elektriciteit aan. Zich elektrisch verplaatsen is nooit zo gemakkelijk geweest. EDI biedt een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride wagens.