Werknemer

Waarom voor een Volkswagen-bedrijfswagen kiezen?

Als werknemer hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen.

1
De ruimste keuze

In het Volkswagen-gamma vindt u zowel stadswagens als berlines, SUV’s, breaks en coupés. Steeds met een ruime keuze tussen aandrijvingen (mild-hybride, 100% elektrisch, benzine of diesel), op maat van elk profiel (junior, senior, zelfstandige, kaderlid, directeur….)

Ontdek het volledige gamma

electric range
2
Alles uit uw wagen halen: de Business-uitvoeringen

Zowat alle modellen van ons gamma zijn ook beschikbaar in Business-uitvoeringen. Dit wil zeggen dat ze standaard voorzien zijn van de meest gekozen opties in België, gekoppeld aan een uitzonderlijk klantenvoordeel. Al vanaf de Business-versie beschikt u met deze configuratie over een royaal uitgeruste Volkswagen. Een nog hoger niveau van uitrusting en comfort vindt u in de Business Premium-uitvoering, ontworpen voor de meest veeleisende klanten. De liefhebbers van design en sportiviteit worden op hun wenken bediend door de Business R-Line.

Klik hier voor meer info over Business-uitvoeringen

3
Inzetten op duurzaamheid

Met zijn uitgebreide gamma elektrische voertuigen is Volkswagen reeds vandaag klaar voor de toekomstige Belgische fiscaliteit. Zowel D’Ieteren Automotive als Volkswagen AG hebben daarenboven ambitieuze plannen richting een klimaatneutrale mobiliteit. Wist u dat de Volkswagen ID. modellen reeds vandaag CO2 neutraal worden geleverd?

Meer weten over de duurzaamheidsstrategie van Volkswagen

Onze ID.-familie staat synoniem voor een nieuwe generatie elektrische voertuigen waarmee je op één batterijlading ook grotere afstanden kan afleggen.  Simuleer nu uw individueel rijbereik of uw laadtijd.

4
Toekomstbestendig zijn

De toekomst van de mobiliteit is emissieloos. Met onze ID. familie heeft u de keuze uit volledig elektrisch modellen als de ID.3, ID.4, ID.5 en ID. Buzz. Onze klassieke maar uiterst performante verbrandingsmotoren blijven daarnaast een referentie op markt. Zo kiest u de aandrijving die het best bij uw profiel past. En ook qua fiscaliteit zal er in België de komende jaren het één en ander veranderen. Ook hierover willen we u zo duidelijk informeren.

Klik hier voor alle info voor een optimale fiscaliteit

5
Interessant Voordeel van Alle Aard (VAA)

Volkswagen biedt heel wat voor z’n cataloguswaarde. De prijs van onze Business-uitvoeringen wordt zo laag mogelijk gehouden. Dankzij de nieuwste technologie blijft de CO2 uitstoot in onze performante verbrandingsmotoren beperkt. Rijdt u elektrisch of op aardgas, dan is er zelfs geen uitstoot. Tel deze elementen samen en uw Voordeel van Alle Aard (dat u als werknemer zelf betaalt omdat u de wagen ook privé gebruikt) kan bij uw gekozen Volkswagen-model behoorlijk laag zijn. Dus ook de belasting die u erop betaalt.

Zorg voor een optimale fiscaliteit

Vanaf 2026 zullen enkel nog emissievrije bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaal vriendelijk regime. Volkswagen is uw ideale partner in deze transitie en informeert u graag over de aankomende veranderingen, waarvan de eerste reeds in januari 2023 ingaan.

Kies voor advies op maat

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleet-diensten? Ons team van verschillende Fleet Business Units geven u graag advies op maat. Contacteer uw lokale dealer of mail ons op fleet@vw.be zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we u via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij.

Tot uw dienst.

Tot uw dienst.