Golf 1974

Lizy flexibele leasing op maat van KMO’s en ondernemers.

Lizy, een nieuwe startup die wordt ondersteund door Lab Box en D’Ieteren, lanceert een nieuw digitaal leasingplatform voor stock- en tweedehandswagens. Zo kunnen vooral kleine ondernemingen hun mobiliteitsaanbod soepeler beheren.

Lizy werd bedacht door ondernemers, voor ondernemers.
Sam Heymans
Sam Heymans, CEO en medeoprichter van de kleine start-up die in juni 2018 werd opgericht.

Samen met Vincent Castus klopte hij aan bij LAB Box, een pionier op vlak van innovatieve mobiliteitsoplossingen, met één idee voor ogen: het ontwikkelen van een intelligent digitaal verhuurplatform voor KMO's en ondernemers.

Flexibel.

De twee partners zijn er in enkele maanden in geslaagd om hun ideeën te realiseren. Ze vertrokken vanuit de vraag van ondernemers die op zoek waren naar een alternatieve mobiliteitsoplossing die goedkoper en vooral flexibeler is dan wat grote spelers in dit segment kunnen bieden. Daarom vatten Sam en Vincent het plan op om huurformules voor recente gebruikte voertuigen in perfecte staat aan te bieden. "Veel mensen twijfelen over het type auto dat ze willen kopen omdat diesel mogelijk zwaarder zal worden belast en er bestaat ook onduidelijkheid over bijkomende lage emissie zones. Dankzij de flexibele aanpak van Lizy kunnen ondernemers het wagenpark van hun bedrijf snel aanpassen aan veranderende omstandigheden", zegt Sam Heymans. In de toekomst overwegen we ook de ontwikkeling van een ‘autoabonnement’ waardoor de leaseperiode nog verder kan worden ingekort.»

Goedkoper en korter.

In samenwerking met Volkswagen D'Ieteren Finance biedt Lizy voertuigen van de Volkswagen Groep aan zoals Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen. Modellen van andere fabrikanten worden later aan het aanbod toegevoegd. Lizy biedt een breed scala aan auto's: van kleine elektrische voertuigen tot high-end zakenberlines.
De huurprijs is 15 tot 40% goedkoper in vergelijking met een nieuwe auto en de voertuigen kunnen eveneens voor zeer korte periodes (vanaf 12 maanden) worden gehuurd.

 

Golf 1974

Online.

Via de website www.lizy.be kunnen ondernemers via een digitaal proces de beschikbare voertuigen van A tot Z selecteren. Na goedkeuring van de offerte wordt het voertuig binnen twee weken aan de klant geleverd. Onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen zijn inbegrepen in de huurprijs. Zo geniet u meteen van een totale en vooral zorgeloze mobiliteit.

www.lizy.beOpens an external link