Elektrische mobiliteit

Elektrisch begint nu

ID. Volkswagen, just electric

Onze ID. modellen markeren het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit: intelligent, innovatief en duurzaam. En vooral: voor iedereen. Omdat een nieuw idee alleen een verschil maakt als iedereen er deel van kan uitmaken.

De eerste telg uit de ID.-familie: De ID.3

Dankzij de ID.3 liggen uw bestemmingen binnen bereik. Nooit meer schakelen en geen vaartverminderingen meer. Gewoon onafgebroken en dynamisch versnellen en dat van bij het begin met maximaal koppel.

De ID.3 verleidt met zijn achterwielaandrijving en het koppel van de volledig elektrische acceleratie. U beleeft de opwindende dynamiek van zuiver elektrische mobiliteit vanaf de eerste meter.

Zo veelzijdig als een SUV.
Zo duurzaam als een ID.

De nieuwe ID.4 combineert het beste van twee werelden: de veelzijdigheid van een SUV en de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Voor zij die het allemaal willen, zonder enig compromis.

De ID.-familie: elektrische mobiliteit voor iedereen 

De conceptcars van onze ID.-familie bieden alles wat je van de mobiliteit van morgen kan verwachten: ze is elektrisch, efficiënt en lokaal uitstootvrij. Ze is een oplossing voor onze steeds mobielere samenleving die bovendien erg verstedelijkt. 

De ID.R: #challengeacceptID

Overal thuis: de ID. Buzz

De visie op elektrische mobiliteit: de ID. Vizzion

ID.-feiten. Alles wat je moet weten over elektromobiliteit 

Je hebt vragen over thema’s als rijbereik, opladen of zuinigheid? Hier ontdek je alles over het thema elektromobiliteit. Ook de feiten waarmee je de achterhaalde vooroordelen van je afschudt.  

ID.-magazine. Ontdek de ID. Lifestyle

Hier vind je een hele waaier aan actuele artikels over thema’s als toekomstgerichte mobiliteit, moderne lifestyle en innovaties van morgen. Voor jou door ons samengesteld. Veel plezier bij het lezen, snuisteren en ontdekken.

Dit is misschien ook interessant voor u

Dit is misschien ook interessant voor u