Red VW ID.5 GTX drives dynamically on a mountain road. View of front, wheels and side..

De volledig elektrische ID.5 GTX

Met dual-motorvierwielaandrijving

Met dual-motorvierwielaandrijving

Duurzaam indrukwekkend

Dual-motorvierwielaandrijving, atletisch coupédesign en een adembenemende acceleratie: ervaar sportieve elektrische prestaties in een ID. die rijden met verantwoordelijkheidsbesef en rijplezier naadloos verenigt.

Red VW ID.5 GTX drives dynamically on a mountain road. View of rear, wheels and side.

Dual-motorvierwielaandrijving

Sportief rijplezier voor eenieder die af en toe de geasfalteerde weg achter zich wil laten. De ID.5 GTX accelereert van 0 tot 100 km/u in 6.3 seconden. 

Coupédesign

Niet alleen het krachtige design onderscheidt de nieuwe ID.5 GTX. Ook de details verlenen hem zijn sportieve karakter.

VW ID.5 GTX view from the inside. View of fittings, steering wheel, seats and pedals. A young woman is sitting in the passenger seat.

Ruimtelijkheid interieurdesign 

Het intelligente en royaal ontworpen ‘open space’ interieur biedt u meer vrijheid en ruimte voor alles wat voor u belangrijk is.

Exterieur

--:--

Verhelderende communicatie

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.5 GTX zich optioneel met een echt highlight:  het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft.

Technologie

Een sportieve combinatie

GTX staat voor adembenemende e-performance die u niet meer loslaat. Maar vooral voor sportiviteit. Wil u laag bij de weg zitten? Met de nieuwe ID.5 GTX kan dat! Optioneel kan hij worden uitgerust met een sportonderstel met een bijzonder strakke afstelling van veren, schokdempers en stabilisatoren. De standaard progressieve stuurinrichting zorgt voor een geoptimaliseerd weggedrag en een bijzonder direct rijgevoel, vooral bij sportief rijden of op bochtige wegen.

Interieur

Baanbrekende communicatie

De nieuwe ID.5 GTX communiceert met licht. Het interactieve ID. Light begroet u als u instapt en vertaalt instructies van uw navigatiesysteem, infotainment- en rijhulpsystemen in lichtsignalen, die u ontspannen door het verkeer leiden. Een animatie visualiseert ook het actief zoeken naar parkeerruimte, dat u vanuit een ooghoek ondersteunt, zodat u uw ogen op de weg kunt houden. Zelfs als u spraakbediening gebruikt, zorgt ID. Light voor een intuïtieve en emotionele communicatie via visuele feedback op uw stem. Zodra u uw ID.5 GTX opnieuw verlaat, neemt hij met een lichtsignaal afscheid van u.

Geef uw ID.5 GTX ook meer persoonlijkheid door te kiezen uit 30 kleuren van de standaard ambianceverlichting en laat het interieur in een zacht licht baden. Zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

Registreer u nu en wees uw tijd vooruit

Ontvang regelmatig updates over de ID.-familie en elektromobiliteit.

Opladen wordt kinderspel

Voortaan hoeft u zich over veel aspecten veel minder zorgen maken. In heel Europa hebt u met We Charge toegang tot meer dan 200.000 oplaadpunten, waaronder het volledige sneloplaadnetwerk van IONITY. Dankzij Plug & Charge Online hoeft u zich zelfs niet meer te authenticeren via een kaart of app voor u gaat opladen, want uw ID.5 GTX doet dat voor u. ID.-bestuurders kunnen kiezen uit aantrekkelijke oplaadtarieven voor occasionele bestuurders tot kilometervreters en profiteren van exclusieve prijsvoordelen. De oplaadtarieven en de gratis oplaadkaart kunnen worden besteld via de We Connect ID.-app.

Kies uw ID.5 GTX

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.