Rode VW ID.5 GTX rijdt dynamisch op een bergweg. Zicht op voorkant, wielen en zijkant.

De volledig elektrische ID.5 GTX - Met vierwielaandrijving & tot 512 km rijbereik1

Duurzaam indrukwekkend

Dual-motorvierwielaandrijving, atletisch coupédesign en een adembenemende acceleratie: ervaar sportieve elektrische prestaties in een ID. die rijden met verantwoordelijkheidsbesef en rijplezier naadloos verenigt. 

Een rode VW ID.5 GTX rijdt dynamisch op een bergweg. Zicht op zijkant, wielen en achterkant.

Dual-motorvierwielaandrijving

Sportief rijplezier voor eenieder die af en toe de geasfalteerde weg achter zich wil laten. 

Interieur van een rode VW ID.5 GTX. Stuur, display, stoelen, dashboard en achteruitkijkspiegel zijn te zien.

Ruimtelijkheid in het interieurdesign

Het intelligente en royaal ontworpen ‘open space’ interieur biedt u meer vrijheid en ruimte voor alles wat voor u belangrijk is. 

Een rode VW ID.5 GTX in coupédesign exterieur staat voor een huis. Hij is met de kabel aangesloten op een oplaadstation.

100% elektrisch rijplezier: de ID.5 GTX

De ID.5 GTX verbindt de kracht van een SUV en het elegante coupédesign met de duurzame rijervaring van een ID. Ervaar de inspirerende elektrische prestaties.

Exterieur & interieur

Verhelderende communicatie

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.5 GTX zich optioneel met een echt highlight:  het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden⁠. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft. 

Sportief tot in de details

Krachtig, sportief, expressief: met zijn kenmerkende coupévorm torent de nieuwe ID.5 GTX uit boven zijn klasse. Futuristische lichtmetalen 20-duimsvelgen in exclusief GTX-design, antracietkleurige dakframes en afwerking van de C-stijlen en het typische zwarte dak van de ID.5, waarmee hij afsteekt tegen de andere, maken duidelijk dat het om een GTX gaat. Opvallend is ook het aerodynamische silhouet van de zacht aflopende achterkant van het voertuig met de markante achterspoiler, waardoor deze topper op het gebied van elektrische mobiliteit er opwindend sportief uitziet - en al bij de eerste aanblik duidelijk maakt hoeveel karakter hij heeft. Dat merkt u vooral als u hem voorbijrijdt.

De volledig elektrische ID.5 GTX - nu testrijden

U wil de ID.5 GTX live uitproberen?

Zeg ons wanneer u een testrit zou willen maken. De concessiehouder in uw buurt zorgt ervoor dat u uw Volkswagen ontmoet.

Een rode VW ID.5 GTX rijdt dynamisch op een bergweg. Zicht op de voorkant, wielen en zijkant.

IQ.DRIVE en technologie

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE

Graphic shows how travel assist with swarm data works.

Uw ID.5 GTX is standaard uitgerust met het noodremsysteem Front Assist. Ook altijd inbegrepen is de gevarenwaarschuwing Car2X. Optioneel kan de ID.5 GTX worden uitgerust met andere rijhulpsystemen zoals de Travel Assist.

Volledig verbonden met uw ID.5 GTX

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden u meer comfort en entertainment. Door uw ID.5 GTX met het internet en uw smartphone te verbinden, komt u meer ontspannen op uw bestemming aan - enkel rijden moet u nog zelf doen.

Registreer u nu en wees uw tijd vooruit

Ontvang regelmatig updates over de ID.-familie en elektromobiliteit.

Kies uw ID.5 GTX

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Aanbiedingen en acties

VW service worker and woman look at underbody of a Volkswagen at the lifting platform

Het onderhoud van uw ID.5 GTX

Op deze pagina vindt u nuttige informatie over onderhoud en inspectie voor uw ID.5 GTX. Lees hier bijvoorbeeld wanneer u voor een onderhoudsbeurt moet langskomen of lees meer over de aard van de inspecties.

Kent u onze +banden al? Bij uw ID.5 GTX werden deze al in de fabriek als standaarduitrusting geïnstalleerd! Hier vindt u alle voordelen en nog meer informatie.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.