Het Volkswagen-logo in een Volkswagen-concessie

Informatie over EA189-dieselmotoren - controleer of uw wagen getroffen is

Met onze VIN-check kunt u zien of uw voertuig getroffen is door het dieselprobleem. Als u andere vragen hebt, vindt u hier de juiste contactpersoon.

Vul uw chassisnummer (VIN) in

Houd er rekening mee dat de check alleen bepaalt of uw auto van het merk Volkswagen of Volkswagen Commercial Vehicles al dan niet getroffen is door de technische NOx-maatregel. Voertuigen die in de VS en Canada verkocht werden, maken geen deel uit van het onderzoek. Voor meer informatie neemt u contact op met onze klantendienst.

Wat is een chassisnummer (VIN)?

Het chassisnummer is een uniek nummer waarmee een voertuig kan worden geïdentificeerd. U vindt dit 17-cijferige nummer in deel I van het inschrijvingsbewijs en onderaan op uw voorruit.

Visualisatie van de plaats op de voorruit van een VW waar het VIN zich bevindt
Op de voorruit
Visualisatie van het Volkswagen-chassisnummer in deel I van het inschrijvingsbewijs
In deel I van het inschrijvingsbewijs

Elke klant telt voor ons

Bij de dieselterugroeping draait het niet alleen om de motoren. Het draait om elke klant. Daarom hebben tal van Volkswagens al een geslaagde technische oplossing gekregen. Na een reeks strenge testen heeft de Duitse federale dienst voor motorverkeer (Kraftfahrt-Bundesamt, KBA) elke technische oplossing die wij hebben ontwikkeld, goedgekeurd.

Wij stellen uw geduld en loyaliteit op prijs en doen er alles aan om uw vertrouwen in het merk Volkswagen te herstellen. We zullen dan ook pas 100% tevreden zijn wanneer onze klanten opnieuw 100% tevreden zijn van Volkswagen.

Want voor ons telt elke klant.

Neem contact met ons op.

Hebt u vragen over de huidige situatie bij Volkswagen of over de status van uw voertuig? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Stuur ons een e-mail:
after.sales@vw.beOpens a mail link

Via onze gratis Hotline kunt u ons tijdens de kantooruren bereiken:
+32 (0)2 754 02 00

Vind uw weg naar de dichtstbijzijnde Volkswagen Service Partner:
Volkswagen PersonenwagensOpens an external link

Vind uw weg naar de dichtstbijzijnde Volkswagen Service Partner:
Volkswagen Commercial VehiclesOpens an external link