VW ID.4 GTX in red visible from the side and rear, Loads on roadside. Woman is looking forward to it.

De volledig elektrische ID.4 GTX

Verstand en rijplezier gaan samen

Van 0 tot 100 km/u in 6.2 s, plaatselijk CO2-vrij – met de nieuwe ID.4 GTX moet u niet langer toegeven op duurzaam rijden. Beleef de sportieve prestaties van het vierwielaangedreven broertje van de ID.4, met volledig elektrische aandrijving en een groot rijbereik. De nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Klopjacht

Heeft u de Volkswagen ID.4 al gespot tijdens Klopjacht? In dit bloedstollende programma op PLAY4 proberen 12 dappere Vlamingen 17 dagen lang uit de handen te blijven van professionele topspeurders. Zij zetten alle middelen in om de kandidaten op te sporen, waaronder onze 100% elektrische SUV.

--:--
VW ID.4 GTX in red from the front. View of radiator grille, headlights

Vierwielaandrijving

Vierwielaandrijving voor wie sportief wil zijn in bijna alle weersomstandigheden.

VW ID.4 GTX visible in red from the side. Standing on the side of the road in front of mountains, woman with snowboard walks towards it

Design

Exclusieve, standaard 20-inch lichtmetalen velgen, zwart hoogglanzend inlaatrooster, kenmerkende lichtsignatuur in de luchtgordijnen– zo sportief kan elektrische mobiliteit eruitzien.

VW ID.4 GTX in red from the front. Drives on country road in front of snow-capped mountains

Prestaties

De twee motoren van de ID.4 GTX brengen u van 0 naar 100 km/u in ongeveer 6.2 seconden.

Elektrisch vermogen ontmoet exclusief design

Technologie

SUV rijplezier

Op vele manieren onderweg: de sportieve vierwielaandrijving van de ID.4 GTX helpt u te komen waar u wil. Het motorvermogen wordt naar behoefte over alle vier de wielen verdeeld. De instellingen die door het exclusieve rijprofiel Traction1 worden geactiveerd, zorgen voor een goede tractie en een betere wegligging, zelfs op ruw of glad terrein.

1De instellingen van het rijprofiel helpen u binnen de grenzen van het systeem.

Design

Bijzonder sportief

De nieuwe ID.4 GTX toont hoe adembenemend elektrische mobiliteit kan zijn: met futuristische 20-inch lichtmetalen velgen in het exclusieve GTX-design, het voor de ID.4 typische zwarte dak, de dakrails en het zwarte, hoogglanzende inlaatrooster. De daklijst en het C-stijl decor zijn in een exclusieve anthracietkleur afgewerkt. Een ander hoogtepunt: de elegante lichtband tussen de koplampen en het Volkswagen-logo. Het opschrift GTX vooraan op de vleugels en achteraan met diffusorlijst in Galvano Grey metallic identificeert deze ID.4 als een atleet. En dat is allemaal standaard.