ID.3 prereservaties in 2020
ID.3 prereservaties in 2020
ID.3 prereservaties in 2020
ID.3 prereservaties in 2020

Volkswagen start met prereservaties voor de ID.3.

Volkswagen start met prereservaties voor de ID.3.

Voortaan kan men de ID.3, het eerste model van de volledig elektrische ID-familie, vooraf reserveren. De batterij zorgt voor een rijbereik van 420 km volgens de WLTP-norm.

Volkswagen heeft onlangs het Europese orderboekje voor het eerste model van de volledig elektrische ID-gamma - de ID.3 - geopend. Het gaat om de ID.3 1ST lanceringsversie, waarvan slechts 30.000 exemplaren zullen worden gebouwd. Dit model krijgt een riante uitrusting en heeft een rijbereik van 420 km, gemeten volgens de WLTP-normen.

Riante uitrusting.

Potentiële klanten kunnen de eerste productieversies van ID.3 reserveren door een aanbetaling van 1.000 euro te doen. Volkswagen biedt deze speciale ID.3 1ST-versie in vier kleuren en drie versies aan. Alle modellen zullen worden voorzien van grote velgen en een rijkelijke uitrusting. De auto zal over tal van praktische functies beschikken zoals spraakbesturing en een navigatiesysteem. De ID.3 1ST zal ook uitgerust worden met IQ.Light-technologie en een tweekleurig design, terwijl de ID.3 1ST Max ook met een groot glazen panoramadak wordt geleverd en eveneens recht heeft op het innovatieve augmented reality head-up display.

Registreer hier

ID.3 prereservaties in 2020

Reservaties in 2020.

In de meeste landen zullen klanten die een voertuig hebben gereserveerd meteen na de Frankfurt International Motor Show (IAA) hun wagen kunnen bestellen. De kopers kunnen dan hun definitieve bestelling plaatsen voor één van de drie exclusieve ID.3 1ST-modellen bij de Volkswagen-verdeler van hun keuze. In de tussentijd kunnen reserveringen kosteloos worden geannuleerd en ook de reserveringskosten worden terugbetaald.

Reserveer nu

 

 

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.