Voorruit, ledkoplampen en lampen: ontdek onze services en onderdelen met betrekking tot het thema glas en licht.

Glasreparatieservice

Glasreparatieservice

Een servicemedewerker van VW bij de Glasreparatieservice

Uw voorruit is belangrijk voor de stabiliteit van uw voertuig. Zelfs minieme schade kan uw veiligheid en die van andere weggebruikers in gevaar brengen. Daarom is het van cruciaal belang om schade aan glas zo snel mogelijk te behandelen. Ontdek onze glasreparatieservice en profiteer van een professionele herstelling met de gekende Volkswagen-kwaliteit waar u vertrouwen in stelt.

 • Een servicemedewerker in overleg met twee klanten bij een blauwe VW Polo 6 – Glasreparatieservice

  Voorruit

  De voorruit is jouw zicht op de weg en biedt bescherming tegen weer en wind. Daarom is het van vitaal belang dat de voorruit altijd schoon en intact is. Ontdek wat ons origineel Volkswagen-onderdeel te bieden heeft.

  Uw voordelen

  • Stabiele bescherming:
   veiligheidsglas dient als extra bescherming naast de opengaande airbags en splintert minder. Het beschermt u ook tegen ultraviolette straling en lawaai.
  • Meer comfort:
   beschermt tegen de zon en houdt het interieur van het voertuig koeler in de zomer.
  • Ontworpen voor uw Volkswagen:
   gecoördineerde interactie met rijhulpsystemen, zoals de regensensor of de Lane Assist.
 • Een servicemedewerker van VW controleert de ruitenwissers van een blauwe VW – aeroruitenwissers

  Aeroruitenwissers

  Goed zicht in vrijwel alle weersomstandigheden: dankzij hun aerodynamische vorm bieden onze aeroruitenwissers u altijd een duidelijk zicht op de weg, zelfs bij hoge snelheden.

  Uw voordelen

  • Handig en perfect passend:
   nagenoeg geen strepen en lawaai tijdens het wissen dankzij wisserbladen die speciaal op uw voertuig zijn afgestemd en zich optimaal aan de voorruit aanpassen.
  • Zichtbaarheid en veiligheid:
   de uitstekende reinigingscapaciteit in combinatie met de ideale contactdruk op de voorruit garandeert uw veiligheid en zichtbaarheid in vrijwel alle weersomstandigheden.
  • Lange levensduur:
   minimale slijtage dankzij hoogwaardige materialen, een speciale gladde coating en voortdurende productontwikkeling op basis van de nieuwste technologie.
 • Een VW met dakkoffer op een landweg; op de achtergrond een bergachtig landschap

  Ruitenreiniger

  Met ons ruitenreinigerconcentraat behoudt u een goed zicht. Tegelijkertijd beschermt de formule met een mengverhouding van 1:10 uw voorruit en het ruitensproeiersysteem tegen vorst en kalkaanslag zonder sporen achter te laten op uw lakwerk. Gebruik het concentraat in de winter met antivriesbescherming voor uw auto.

  Uw voordelen

  • Voor zomer en winter:
   verwijdert in de zomer onder meer insecten en vet en beschermt de voorruit en het ruitensproeiersysteem tegen kalkaanslag. In de winter beschermt het tegen vorst en verwijdert het strooizout.
  • Milieuvriendelijk:
   bevat geen in water onoplosbare schoonmaakmiddelen.
  • Materiaalvriendelijk:
   geschikt voor alle Volkswagen-materialen: veroorzaakt geen barsten in kunststof onderdelen of vlekken op het lakwerk.

Duurzaam en helder

Gelijkmatig licht voor een goed zicht op de weg en zichtbaarheid voor andere weggebruikers – daar zorgen met name de ledkoplampen van uw Volkswagen voor. Zij kunnen bogen op een lange levensduur, een laag energieverbruik en een vrijwel constante lichtintensiteit.

FAQ’s over voorruit en koplampen

Onze service voor uw zichtbaarheid

Als u geïnteresseerd bent in onze services voor glas en licht, helpen wij u graag verder.