Een blauwe Sharan staat geparkeerd langs de kant van de weg voor de glazen pui van een gebouw.
1

De Car-Net-onlinediensten voor uw mobiele dagelijks gebruik.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

 Car-Net ontdekken

Met de mobiele onlinediensten van Car-Net bent u helemaal op de hoogte – want veel oudere Volkswagen-modellen voor modeljaar voor 2021 bvb. voor de Touareg voor modeljaar 2025zijn serieel aangepast, zodat ze Car-Net nu ondersteunen. Ontdek nu het connectiviteitsaanbod van Car-Net.1

Nagenoeg in real time het reisdoel voor ogen

Met de “Guide & Inform”-diensten van Car-Net bent u onderweg beter geïnformeerd. Zoek naar spannende bestemmingen in uw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer.

U activeert en gebruikt Car-Net als volgt

Hier leest u hoe u uw mobiele onlinediensten middels de Volkswagen-app kunt activeren – en wat u daarvoor nodig heeft.

Instructies voor activering weergeven

Voorwaarden controleren

Welke diensten zijn voor u beschikbaar?

Is uw Volkswagen-model uitgerust met VW Connect, We Connect of Car-Net? Hier kunt u alvast bekijken welke mobiele onlinediensten in uw Volkswagen beschikbaar zijn. 

Praktische diensten voor het dagelijks gebruik

U bent in goede handen

Goed dat er altijd iemand is: met de tegen meerprijs verkrijgbare noodoproepservice kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de Volkswagen-alarmcentrale door op de rode SOS-toets te drukken. Bij ongevallen met airbagactivering wordt automatisch hulp ingeroepen.

Pakketten, verlengingsprijzen en voorwaarden 

De hierna genoemde dienstenpakketten en licenties kunnen eenvoudig online in de Volkswagen Connect shopOpens an external link worden verlengd. U kunt ook direct bij uw Volkswagen-partner advies inwinnen. Daar kunt u bovendien een voucher kopen die u in de shop ook kunt gebruiken voor het verlengen van uw licentie.

Guide & Inform Basic2)

Guide & Inform Plus2)

Security & Service
Basic

Security & Service Plus2) 
incl. e-Manager 1)

e-Remote2)

Verlenging met 1 jaar
Prijs (incl. btw.)

79 €

79 €

60 €

99 € (60 €) 3)

Mobiele telefoonkosten/sim 4) 

Klant

Klant

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen

Technische vereisten

Discover Media

Discover Pro

Noodoproepservice

Noodoproepservice

Actief

na registratie

na registratie

na registratie

na registratie

na registratie

Meer informatie 

Verlenging met 1 jaar
Prijs (incl. btw.)

79 €

Mobiele telefoonkosten/sim 4) 

Klant

Technische vereisten

Discover Media

Actief

na registratie

Meer informatie 

De weergave vertegenwoordigt het actuele verkoopprogramma.
1) e-Manager is alleen beschikbaar voor elektrische wagens en plug-inhybridewagens
2) Voor nieuwe wagens geldt: Voert de klant de bestelling niet binnen 90 dagen na overname van de wagen door de klant uit ("eerste besteltermijn"), dan wordt de gratis looptijd van de dienst verminderd met het aantal dagen dat tussen het einde van de eerste besteltermijn en de daadwerkelijke bestelling ligt.
3) De waarde tussen haakjes is van toepassing op plug-inhybridewagens.
4) Geldt voor de dataverbinding tussen de auto en de dataserver van Volkswagen AG. De dataverbinding tussen het apparaat van de klant en de dataserver bij het gebruik van mobiele onlinediensten via het gebruikersaccount myVolkswagen (https://www.myvolkswagen.net) of de Volkswagen-app behoren niet tot de diensten die Volkswagen AG verleent.

Volkswagen-apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Volkswagen-apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Man zit in een Volkswagen en kijkt op zijn mobiele telefoon

De Volkswagen-app brengt het uitgebreide connectiviteitsaanbod samen van VW Connect, We Connect en Car-Net. De app geeft alle belangrijke functies en diensten overzichtelijk weer en zorgt voor nog meer comfort. Nu gewoon downloaden.

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Om gebruik te kunnen maken van de Car-Net-diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Om de diensten gedurende de volledige looptijd te kunnen gebruiken, heeft u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen de tijd om de auto via www.myvolkswagen.net of de app Volkswagen’ (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de gratis looptijd ingekort. U kunt de mobiele onlinediensten van Car-Net ‘Guide & Inform’ alleen gebruiken in combinatie met de optionele uitrustingen Discover Media en Discover Pro. Daarnaast hebt u een mobiel apparaat met internettoegang (zoals een smartphone) nodig dat in staat is als mobiele wifi-hotspot te fungeren. Als alternatief kan met de telefooninterface “Business“ in combinatie met het navigatiesysteem Discover Pro een mobiele telefoon met remote SIM Access Profile (rSAP) of een simkaart met telefoon- en dataoptie worden gebruikt. De Car-Net-diensten zijn uitsluitend met een bestaand of afzonderlijk af te sluiten contract voor mobiele telefonie tussen u en uw mobiele provider en enkel binnen het bereik van het betreffende mobiele netwerk mogelijk. Door het uitwisselen van datapakketten via internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) ontstaan. Vanwege de datavolumes waarmee het gebruik van de Car-Net-diensten gepaard gaat, wordt een contract met een flatrate databundel bij uw mobieletelefonieprovider ten zeerste aanbevolen. Voor het gebruik van de gratis Volkswagen-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten contract voor mobiele telefonie tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de Car-Net-diensten kan verschillen per land. De diensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijk veranderingen onderhevig zijn. Nadere informatie over Car-Net kunt u vinden op connect.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner; voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobieletelefonieprovider.
3.
De vermelde verbruiks- en uitstootcijfers hebben geen betrekking op één afzonderlijke auto en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende type auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica, veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO₂-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig.
4.
De e-up! kan op dit moment niet met een persoonlijke uitrusting worden besteld. Er staan echter wel reeds geproduceerde auto's voor je klaar. Neem gewoon contact op met jouw Volkswagen-partner.
5.
Om gebruik te kunnen maken van de Car-Net-diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Om de diensten gedurende de volledige looptijd te kunnen gebruiken, heeft u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen de tijd om de auto via www.myvolkswagen.net of de app Volkswagen We Connect’ (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren. Bij registratie op een later tijdstip wordt de duur van de kosteloze looptijd verkort. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van Car-Net wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Webradio en Hybrid-radio door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de diensten Webradio en Hybrid-radio en de wifihotspot zijn via de externe partner Cubic Telecom tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Het datavolume van deze pakketten kan door alle gebruikers en inzittenden in de auto worden gebruikt. Informatie over voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen vindt u op vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Hybrid-radio worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifihotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van Car-Net (‘Guide & Inform Premium’ en ‘Security & Service’) kan van land tot land variëren en is ook afhankelijk van de auto en de uitvoering. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd resp. stopgezet worden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.