Digitale bestuurdersruimte van de VW ID.5, blik op het stuurwiel en het touchscreen, op het display is de In-Car shop te zien
2
1.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,5-16,1; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de auto zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
3.
De afbeelding kan afhankelijk van de softwareversie afwijken van de toestand bij de levering.

Upgrades – nieuwe functies activeren

Geef uw Volkswagen nieuwe vaardigheden. Met Upgrades van uw In-Car Shop of de We Connect Web Shop.Opens an external link

Geef uw Volkswagen nieuwe vaardigheden. Met Upgrades van uw In-Car Shop of de We Connect Web Shop.Opens an external link

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Uw Volkswagen kan meer

Als We Connect-klant kunt u ook na de aankoop van een auto geselecteerd functies aan uw Volkswagen toevoegen; heel eenvoudig en flexibel als upgrade. 

Upgrades voor ID. -modellen

Laad extra functies in uw ID. Wat dacht u ervan om tijdens uw volgende vakantie gebruik te maken van het navigatiesysteem of extra functies voor de airconditioning aan te schaffen? Heel eenvoudig met de juiste Upgrades4 voor ID. -modellen.

Opmerking:
beschikbaar voor ID. -modellen af fabriek geïnstalleerde ID. -software 3.1 of hoger.

Upgrades voor uw Volkswagen

Breid uw Volkswagen uit op basis van uw behoeften. Activeer de juiste upgrade6 voor uw model rechtstreeks in het infotainmentsysteem.

Disclaimer van Volkswagen

2.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.
4.
Voor de aanschaf van Upgrades heeft u een Volkswagen-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw verificatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan een specifieke wagen, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende Upgrade benodigde technische functies, hardware en software beschikt. De beschikbaarheid van Upgrades kan ook afhankelijk zijn van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshop op shop.volkswagen-we.com. Artikelen tegen betaling kunnen zowel in de In-Car shop als in de We Connect webshop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment beschikbare betaalmiddelen. Uw Volkswagen-partner adviseert u graag bij vragen over Upgrades en de beschikbaarheid ervan. Gekochte en geactiveerde Upgrades blijven voor de duur van de activeringsperiode beschikbaar in de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.
6.
Voor de aanschaf van Upgrades hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw legitimatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan de betreffende auto, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende Upgrade benodigde technische functies en hardware beschikt. Dit kan afhankelijk zijn van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshop op shop.volkswagen-we.com. Producten tegen betaling kunnen zowel in de In-Car shop als in de We Connect webshop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment weergegeven en beschikbare betaalmiddelen. Uw Volkswagen-partner adviseert u ook graag bij vragen over Upgrades en de beschikbaarheid ervan. Gekochte en geactiveerde Upgrades blijven bij de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.
7.
Om de diensten We Connect en We Connect Plus voor de ID.- familie te gebruiken, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u uzelf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij We Connect/We Connect Plus. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect-/We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. Het contract voor We Connect voor de ID.- familie is niet beperkt tot drie jaar. We Connect Plus is in eerste instantie beperkt tot een looptijd van drie jaar en kan daarna tegen betaling worden verlengd. Na overdracht van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto te registreren op myvolkswagen.net of via de We Connect ID.- app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de We Connect Plus-diensten voor de volledige duur van de overeengekomen, gratis looptijd te gebruiken. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de gratis looptijd ingekort. Sommige mobiele onlinediensten van We Connect/We Connect Plus kunnen alleen via de We Connect ID.- app worden bediend. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kunnen van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID.- -familie.