--:--

De Volkswagen elektrische auto's

Ontdek uw ideale, 100% elektrische Volkswagen ID.

Bent u klaar om deel uit te maken van de elektrische revolutie? Of u nu op zoek bent naar puur rijplezier, de nieuwste technologieën, of een ruim interieur, er is een ID. model dat perfect bij u past. Uw Volkswagen concessiehouder staat klaar om u te verwelkomen.

Klaar voor een
iconische pionier?
Ontmoet de nieuwe ID.3

Met de nieuwe ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

new ID.3
ID.4
Klaar voor een super dynamische SUV?
Ontmoet de ID.4

Een onversneden SUV die met zijn robuust en tegelijk vloeiend lijnenspel meteen in het oog springt: de ID.4 werd in 2021 niet voor niets verkozen tot World Car of the Year. Krachtig en zelfzeker, zoals het een SUV betaamt, en als 100% elektrische allrounder ideaal voor langere ritten, met een rijbereik tot 549 kilometer. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

Klaar voor een
sportieve SUV Coupé?
Ontmoet de ID.5

Het onmogelijke wordt mogelijk met de ID.5: hij weet de gespierde uitstraling van een echte SUV te koppelen aan het aerodynamisch silhouet van een onversneden Coupé. De ID.5 sluit geen compromissen maar presenteert elektrische mobiliteit in zijn meest elegante, luxueuze vorm. De ID.5 is een statement van een wagen, die niemand onberoerd laat. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

ID.3
Het Volkswagen busje, 100% elektrisch
Ontmoet de ID. Buzz

De langverwachte volledig elektrische ID. Buzz staat voor ongebreideld avontuur. De gloednieuwe ID. Buzz sluit aan bij de lange traditie van iconische busjes. Zowel op het vlak van duurzame mobiliteit als van ruimtegebruik en connectiviteit zet hij nieuwe standaarden, als familie- maar ook als bedrijfswagen. Oh ja en hij ziet er natuurlijk fantastisch uit!

Klaar voor een elektrische berline?
Ontdek de nieuwe ID.7

De nieuwe ID.7 wordt het nieuwe vlaggenschip van ons elektrische modellengamma. De berline zal technologie en kwaliteit van topniveau bieden. De ID.7 is een van de tien nieuwe elektrische modellen die we tegen 2026 op de markt willen brengen. "Ons doel? Onze klanten in elk segment de meest geschikte producten aanbieden”, zegt Thomas Schäfer, directeur van het merk Volkswagen.

de nieuwe ID.7

Vergelijk de 100% elektrische ID. modellen

Vergelijk de ID.3 met de ID.4 en de ID.5

Nieuwe ID.3

ID.4

ID.5

ID. Buzz 

Rijbereik

434 km / 569 km

549 km

555 km

423 km

Batterij-inhoud (netto)

58 kWh / 77 kWh

77 kWh

77 kWh

77 kWh

Laadtijd (laadpaal thuis - wisselstroom)

7u 30min

7u 30min

7u 30min

7u 30min

Laadtijd snellader

+/- 30 min (max. 170 kW | 10 - 80%)

+/- 28 min (max. 175 kW | 10 - 80%)

+/- 28 min (max. 175 kW | 10 - 80%)

+/- 35 min (max. 150 kW | 5 - 80%)

Verbruik (WLTP)

15,4-16,3 kWh/100km

16,8-19,1 kWh/100km

16,8-18,7 kWh/100km

20,8 kWh/100 km

Zitplaatsen

5

5

5

5

Kofferruimte

385 liter

543 liter

549 liter

1121 liter

Trekhaak mogelijk

neen (optie: steunhaak voor fietsendrager)

ja

ja

ja (max. 1.000kg)

Dakkoffer mogelijk

neen

ja

neen

ja (max. 100kg)

4x4 model beschikbaar

neen

ja

ja

neen

Belangrijkste uitrusting

Navigatiesysteem "Discover Pro"
LED-koplampen
Park Distance Control

LED-koplampen en achterlichten
Verwarmbare zetels vooraan
Spraakbediening

LED-koplampen en achterlichten
Verwarmbare zetels vooraan
Spraakbediening

LED-koplampen en achterlichten
Variabele binnenruimte & ID. Buzz Box
Park Pilot voor-en achteraan

Nieuwe ID.3

ID.4

ID.5

ID. Buzz 

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

U bent amper één proefrit verwijderd van elektrisch rijden. Twijfel is niet nodig, onze modellen zullen u wel overtuigen, daarvan zijn we zeker. Maak meteen een afspraak bij uw plaatselijke Volkswagen concessie en kies het model dat het best bij u past. We wensen u een fijne kennismaking!

De elektrische modellen van de nabije toekomst

Het elektrisch rijden stopt niet bij het huidige gamma, dit is nog maar het begin. Benieuwd hoe Volkswagen de nabije toekomst ziet? Met hun opzienbarend ontwerp tonen deze conceptcars alvast de weg.

ID. 2all concept car

Met het doorontwikkelde MEB Entry-platform wordt een bijzonder efficiënte aandrijf-, batterij- en oplaadtechnologie toegepast in de ID. 2all concept car. Hij beschikt over een 166 kW / 226 pk sterke elektromotor en volgens de WLTP-berekeningen kan hij een rijbereik halen tot 450 kilometer.

Maakt e-mobility deel uit van uw dagelijkse leven?

Simuleer de effecten van bepalende factoren, zoals uw snelheid of de buitentemperatuur, op het rijbereik van uw wagen.

Ontdek onze slimme laadoplossingen bij elektrisch rijden

Wilt u uw elektrisch voertuig thuis of op kantoor opladen? Of bent u een bedrijfsleider? Om uw ID. op te laden biedt Volkswagen via zijn partner EDI, Electric by D’Ieteren, een heel gamma oplaadoplossingen aan. EDI begeleidt u van A tot Z, van de diagnose van uw elektrische aansluiting over de keuze van de laadpaal die aan uw noden voldoet, tot de keuring van uw installatie.

Tot uw dienst.

Tot uw dienst.