De Volkswagen elektrische auto's

Wat kiest u, de ID.3, de ID.4, de ID.5 of de ID.Buzz?

Op zoek naar een elektrische wagen? Goed nieuws, er is een ID. model voor ieder van ons! Of het nu de volledig nieuwe rijervaring is, het comfort of de energiezuinigheid: de ID. familie breidt zich voortdurend uit en biedt zovele redenen om elektrisch te rijden. Welke ID. past bij u? We gidsen u graag door het brede aanbod.

Het Volkswagen busje, 100% elektrisch
Ontmoet de ID. Buzz

De langverwachte volledig elektrische ID. Buzz staat voor ongebreideld avontuur. De gloednieuwe ID. Buzz sluit aan bij de lange traditie van iconische busjes. Zowel op het vlak van duurzame mobiliteit als van ruimtegebruik en connectiviteit zet hij nieuwe standaarden, als familie- maar ook als bedrijfswagen. Oh ja en hij ziet er natuurlijk fantastisch uit!

Klaar voor een
iconische pionier?
Ontmoet de ID.3

Zijn design plaatst ID.3 meteen in het rijtje van iconische Volkswagen modellen. Hij tovert met ruimte: vanbuiten zo groot als een Golf, vanbinnen zo groot als een Passat. Het ruime interieur en het levendige weggedrag bewijzen dat elektrisch rijden synoniem is met verbluffend comfort en verrassend rijplezier.

ID.3
ID.4
Klaar voor een super dynamische SUV?
Ontmoet de ID.4

Een onversneden SUV die met zijn robuust en tegelijk vloeiend lijnenspel meteen in het oog springt: de ID.4 werd in 2021 niet voor niets verkozen tot World Car of the Year. Krachtig en zelfzeker, zoals het een SUV betaamt, en als 100% elektrische allrounder ideaal voor langere ritten, met een rijbereik tot 516 kilometer. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

Klaar voor een
sportieve SUV Coupé?
Ontmoet de nieuwe ID.5

Het onmogelijke wordt mogelijk met de nieuwe ID.5: hij weet de gespierde uitstraling van een echte SUV te koppelen aan het aerodynamisch silhouet van een onversneden Coupé. De nieuwe ID.5 sluit geen compromissen maar presenteert elektrische mobiliteit in zijn meest elegante, luxueuze vorm. De nieuwe ID.5 is een statement van een wagen, die niemand onberoerd laat. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

ID.3

Vergelijk de ID. modellen

Vergelijk de ID.3 met de ID.4 en de ID.5

ID.3

ID.4

ID.5

ID. Buzz 

Rijbereik

425 km

536 km

543 km

423 km

Batterij-inhoud (netto)

58 kWh

77 kWh

77 kWh

77 kWh

Laadtijd (laadpaal thuis - wisselstroom)

6u 15min

7u 30min

7u 30min

7u30min

Laadtijd snellader

+/- 35 min (max. 120 kW | 5 - 80%)

+/- 35 min (max. 135 kW | 5 - 80%)

+/- 35 min (max. 135 kW | 5 - 80%)

+/- 35 min (max. 150 kW | 5 - 80%)

Verbruik (WLTP)

15,5-16,6 kWh/100km

16,8-19,1 kWh/100km

16,8-18,7 kWh/100km

20,8 kWh/100 km

Zitplaatsen

5

5

5

5

Kofferruimte

385 liter

543 liter

549 liter

1121 liter

Trekhaak mogelijk

neen (optie: steunhaak voor fietsendrager)

ja

ja

ja (max. 1.000kg)

Dakkoffer mogelijk

neen

ja

neen

ja (max. 100kg)

4x4 model beschikbaar

neen

ja

ja

neen

Belangrijkste uitrusting

Navigatiesysteem "Discover Pro"
LED-koplampen
Achteruitrijcamera

LED-koplampen en achterlichten
Verwarmbare zetels vooraan
Spraakbediening

LED-koplampen en achterlichten
Verwarmbare zetels vooraan
Spraakbediening

LED-koplampen en achterlichten
Variabele binnenruimte & ID. Buzz Box
Park Pilot voor-en achteraan

ID.3

ID.4

ID.5

ID. Buzz 

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

Overtuig uzelf, boek nu een proefrit

U bent amper één proefrit verwijderd van elektrisch rijden. Twijfel is niet nodig, onze modellen zullen u wel overtuigen, daarvan zijn we zeker. Maak meteen een afspraak bij uw plaatselijke Volkswagen concessie en kies het model dat het best bij u past. We wensen u een fijne kennismaking!

De elektrische modellen van de nabije toekomst

Het elektrisch rijden stopt niet bij het huidige gamma, dit is nog maar het begin. Benieuwd hoe Volkswagen de nabije toekomst ziet? Met hun opzienbarend ontwerp tonen deze conceptcars alvast de weg.

Dankzij zijn geperfectioneerde aerodynamica en de modernste e-aandrijftechnologie biedt de ID. SPACE VIZZION veel mogelijkheden op vlak van comfort en compromisloze prestaties. Een vooruitzicht op een nieuwe klasse van voertuigen die op elk gebied nieuwe maatstaven kan zetten.

Ontdek de financiële oplossingen bij elektrisch rijden

Bij een elektrische wagen hoort ook een financiering op maat. Zowel voor particulieren als voor bedrijfsleiders hebben we de juiste financieringoplossingen.

Ontdek onze slimme laadoplossingen bij elektrisch rijden

Wilt u uw elektrisch voertuig thuis of op kantoor opladen? Of bent u een bedrijfsleider? Om uw ID. op te laden biedt Volkswagen via zijn partner EDI, Electric by D’Ieteren, een heel gamma oplaadoplossingen aan. EDI begeleidt u van A tot Z, van de diagnose van uw elektrische aansluiting over de keuze van de laadpaal die aan uw noden voldoet, tot de keuring van uw installatie.