Vakantiecheck: dé pitstop voor een zorgeloze zomer

De route richting een zorgeloze vakantie … begint bij een Vakantiecheck

 Onze experts checken je wagen op meer dan 30 verschillende punten, waaronder de banden, vloeistoffen, ruitenwissers, remmen, batterij en verlichting. En daarbij stopt het niet: als finishing touch krijg je er ook nog airco cleaning bovenop. Voilà, zo vertrek jij gerust op reis voor maar € 99 (incl. btw).

Onze checklist voor een geslaagde zomer

Banden

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

Vloeistoffen

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand het niveau van de verschillende vloeistoffen controleren.

Ruitenwissers

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Tijdens de zomermaanden stellen insecten en stof je ruitenwissers bovendien zwaar op de proef. Daarom checken onze experts tijdens de Vakantiecheck je ruitenwisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

Remmen

Voor een veilige rit is er niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

Batterij

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Dat kan al snel een duur grapje worden. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Lichten & zichtbaarheid

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Benieuwd naar de volledige Vakantiecheck-lijst?

Schone airco, schone lucht

Onze experts geven je airco – als onderdeel van de Vakantiecheck – een grondige schoonmaakbeurt. Een regelmatige controle van je airco is trouwens essentieel om beslagen ruiten, onaangename geurtjes of een kapotte ventilator te voorkomen. En dan hebben we het nog niet eens over de bespaarde kosten op de lange termijn! Ga dus niet alleen voor een schone zomer, maar ook voor schone lucht in je voertuig.

Van banden, vloeistoffen, ruitenwissers, remmen, verlichting en zichtbaarheid … tot het reinigen van je airco. Onze Vakantiecheck is dé pitstop voor een zorgeloze zomer. De prijs voor deze onbetaalbare gemoedsrust? Slechts € 99. Neem dus geen risico: maak nú een afspraak en vertrek straks gerust op reis