Private Lease - de all-in huurformule

Met Private Lease1  huurt u uw voertuig op lange termijn en geniet u van alle voordelen die normaal alleen voor zakelijke klanten gelden.

Alle financiële en naverkoopdiensten rond uw wagen kunnen worden inbegrepen in uw huurprijs en zijn gecentraliseerd bij uw vertrouwde Volkswagen-concessiehouder.

All- in? Dat betekent volledige ontzorging

Alle kosten gelinkt aan uw wagen kunnen inbegrepen worden in één contract met een maandelijkse huurprijs.

Basisdiensten:

  • Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting
  • Onderhoud en herstellingen2 
  • Verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid, full omnium, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering)2

Extra diensten:

  • Banden
  • D’Ieteren Lease bijstand
  • Vervangwagen
  • Tankkaart
Private Lease

Voordelen van Private Lease

  • Beheer uw budget: een vast bedrag per maand inclusief taksen en diensten
  • Gemoedsrust: Vermijd alle gedoe en risico m.b.t. aankoop, onderhoud en doorverkoop van uw voertuig
  • Geniet van diensten die gewoonlijk voorbehouden zijn voor professionelen

Ontdek onze aanbiedingen in Private LeaseOpens an external link
Configureer uw voertuig en vraag uw offerte aan

Is Private Lease iets voor u?
Dit is wat anderen zeggen

Volledige ontzorging

Mario, 22j, schoolverlater

"Mijn eerste wagen kiezen is geen gemakkelijke zaak en al zeker niet de financiering ervan. Private Lease zorgt voor mij voor een eenvoudig budgetbeheer en neemt alle risico's weg omtrent onderhoudskosten en wederverkoop."

Voordelen zoals voor professionelen

Véronique, 65j, net op pensioen

"Ik ben altijd een bedrijfswagen gewoon geweest. Het was voor mij dan ook een verademing om te kunnen kiezen voor Private Lease, met de voordelen van een professional, waar alle gedoe uit handen wordt genomen."

De juiste wagen voor de juiste fase

Valérie, 36j, levensgenieter

"Ik weet niet goed hoe de komende jaren er zullen uitzien, dus ik wil een elektrische wagen die past bij mijn huidige levensfase. Na afloop van contract kan ik gewoon met een nieuw model de baan op. Waarom me vastpinnen aan één wagen voor een lange duur?"

Staat u er wel bij stil wat een auto
maandelijks kost?
 Hier een voorbeeld

Private Lease is minder duur dan het lijkt. Bij het aankopen of financieren van een wagen, zijn er een aantal kosten die vaak over het hoofd worden gezien of moeilijk in te schatten zijn zoals verzekeringen en onderhoud. Bij Private Lease zitten deze diensten en taksen reeds inbegrepen in de maandelijkse huurprijs. We maken de vergelijking tussen Private Lease en AutoCredit voor een Volkswagen T-Cross TSI 95pk 5v model op 36 maanden met een voorschot van 15%3 :

Personal Lease

AutoCredit All-In

€ 359,05 per maand
Laatste maandaflossing: € 14.853,264 

Private Lease

€ 349 per maand5 

Maandaflossing voertuig (€ 234,96)

+ Diensten à la carte (hier inbegrepen):

 Onderhoud (weCare Gold)6 (€36,84)
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)7 (€87,25)

Maandelijkse huur voertuig

+ Inbegrepen diensten:

Onderhoud en herstellingen
Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)
Rechtsbijstand en bestuurdersverzekering
Belasting op inverkeerstelling en verkeersbelasting

Extra diensten à la carte:

✘ Banden
✘ D’Ieteren Lease bijstand
✘ Vervangwagen
✘ Tankkaart

Deze vergelijking toont aan dat de maandprijs van Private Lease een aantal niet te vergeten basisdiensten omvat, die bij een product zoals AutoCredit of bij het aankopen van een wagen nog in rekening moeten worden genomen.

Maandaflossing voertuig (€ 234,96)

+ Diensten à la carte (hier inbegrepen):

 Onderhoud (weCare Gold)6 (€36,84)
 Verzekeringen (burgerlijke aansprakelijkheid en full omnium)7 (€87,25)

Deze vergelijking toont aan dat de maandprijs van Private Lease een aantal niet te vergeten basisdiensten omvat, die bij een product zoals AutoCredit of bij het aankopen van een wagen nog in rekening moeten worden genomen.

Let op: geld lenen kost ook geld.

Representatief voorbeeld voor een lening op afbetaling geldig van 01/12/2023 tot en met 31/12/2023: JKP van 6,99%, vaste debetrentevoet van 6,99%, zonder kost. Contante prijs btw inclusief (aanbevolen catalogusprijs): € 26.275, voorschot: € 3.453,75 kredietbedrag: € 19.571,25, duur: 36 maanden, 35 maandaflossingen van € 234,96 met een laatste maandaflossing van € 14.853,26. Totaal bedrag te betalen door de consument (afgezien van elk voorschot): € 26.864.

Enkele mythes rond Private Lease 
op een rijtje:

Disclaimer van Volkswagen

1.
Private Lease is een product afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance n.v.). Maatschappelijke zetel: Leuvensesteenweg 679 - 3071 Kortenberg - België - RPR: Leuven KBO 0402623937. D’Ieteren Lease n.v. is een verzekeringsagent van P&V Verzekeringen cv (code 0058). IBAN: BE10 0016 0246 9504. info@vdfin.be.
2.
Onderhoud, herstellingen en verzekeringen worden als basisdiensten gezien, maar dienen niet verplicht te worden opgenomen in een Private Lease contract.
3.
Deze voorbeelden zijn bedoeld ter illustratie.
4.
Illustratief voorbeeld Volkswagen Polo Life Business 1,0l TSI 95cv 5v met een JKP van 4,99%: voorschot: € 3.702, kredietbedrag: € 20.978, maandaflossing: € 261,84 x 35 en een laatste maandaflossing van € 14.410,65. Totaal bedrag door de consument te betalen (afgezien van elk voorschot) : € 23.575,05. Contante prijs inclusief btw (aanbevolen catalogusprijs) : € 24.680.
5.
New Polo Life Business TSI 95ch 5v. Catalogusprijs incl. BTW: €  € 28.564,98. Offerte in Private Lease berekend op basis van 36 maanden, 10.000 km/jaar en een voorschot van € 3.812,84. Private Lease omvat hier onderhoud en herstellingen, verzekeringen en taksen. Aanbieding voorbehouden aan particuliere gebruikers. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier voor D'Ieteren Lease n.v. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen of vergissingen.
6.
Volkswagen weCare is een product van D’Ieteren Automotive SA/NV, maatschappelijke zetel: Maliestraat 50, 1050 Brussel, België - RPR Brussel, KBO 0466 909 993. Volkswagen weCare is een bijstandscontract voor het merk Volkswagen, uitgewerkt in samenwerking met VAB. De verzekerde prestaties worden gegarandeerd door de Europese Goederen en Reisbagage.
7.
Verzekeringspremie via Volkswagen Insurance voor een Maxi Omnium Base inclusief de optionele diensten Rechtsbijstand en Bestuurdersverzekering voor een 43-jarige Brusselse bestuurder met een bonus-malus 0. Volkswagen Insurance is een autoverzekering en de commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cv – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058, maatschappij naar Belgisch recht - Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531. De verzekering Volkswagen Insurance die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. Het contract voor deze verzekering wordt afgesloten voor een periode van één jaar en wordt elk jaar stilzwijgend verlengd. Om uw risicoprofiel te bepalen, hanteren we enkele segmentatiecriteria. Alle informatie over de diensten en producten is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving. De verzekering P&V Auto is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op www.volkswageninsurance.be of via een medewerker van ons Contact Center (0800 98 833). Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen. Als u een klacht of opmerking hebt, kunt contact opnemen met onze medewerkers van het contact center of de afdeling Klachtenmanagement. De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van P&V zijn: e-mail (klacht@pv.be) of post (Klachtenmanagement van P&V, Koningsstraat 151, 1210 Brussel). U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as. Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een medewerker van ons Contact Center (0800 98 833). Voor meer informatie, bezoek onze website www.volkswageninsurance.be.