Rode VW ID.5 GTX, voorzijde zichtbaar, vrouw stapt uit
1,3

Een wereld van netwerkmogelijkheden
We Connect voor ID. -modellen

2.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,2-16,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Welkom bij de onlinediensten voor uw ID.

We Connect betekent files op weg naar huis vermijden dankzij online verkeersinformatie. Verwarm de binnenruimte terwijl u ontbijt, ontdek nieuwe favoriete zenders met de webradio die in de auto is geïntegreerd en luister naar podcasts. Kortom: We Connect tilt de digitale mogelijkheden in uw ID. naar een hoger niveau. Met een reeks slimme alledaagse hulptools die voor u beschikbaar zijn vanaf ID. -softwareversie 3.0, afhankelijk van de apparatuur.1

Ontdek hier of uw ID. -model geschikt is voor We Connect en We Connect Plus met onze compatibiliteitscontroleOpens an external link.

Ontspannen naar uw reisdoel.

Optimaliseer uw route en reistijd met online kaartupdates en nauwkeurige, bijna real-time verkeersinformatie. Stuur navigatiebestemmingen naar uw ID via de app. De zoekfunctie voor online bijzondere reisdoelen zoeken leidt u niet alleen naar speciale bestemmingen zoals bezienswaardigheden of restaurants, maar biedt dankzij een grote databank ook veel nuttige informatie. Op die manier kunt u ook laadstations en gratis parkeerplaatsen weergeven. Dit vereenvoudigt uw dagelijkse mobiele leven nog meer. En simpelweg nog beter. 

Zo activeert u We Connect voor uw ID. 

Volg onze activeringsinstructies om u met behulp van de We Connect ID. -app met uw ID. te verbinden.  

We Connect ID. -app download
9,10,11,3
9.
Afbeeldingen kunnen afwijken
10.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,3-15,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Actieradius: gecombineerd 402-560 km. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect ID. -app download

Maak verbinding met uw elektrische auto met geselecteerde remote-functies, relevante voertuiginformatie en de We Charge-oplaadservice. Scan de code en download de app direct op uw smartphone.

Extra functies in de In-Car Shop

Uw ID. is goed verbonden. Zo kunt u rechtstreeks in uw auto nuttige digitale producten downloaden en activeren of bestaande contracten verlengen. In de We Connect webshopOpens an external link en de In-Car shop, rechtstreeks in uw infotainmentsysteem, worden alle producten weergegeven die compatibel zijn met uw ID. Indien voor het product kosten in rekening zijn gebracht, is activering onmiddellijk na betalingsontvangst mogelijk. Gewoon uw gegevens en uw betalingsgegevens controleren en de bestelling afronden. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn wanneer u uw elektrische auto de volgende keer start met een online verbinding.

Upgrades – Uw Volkswagen leert altijd bij

Als We Connect-klant kunt u ook eenvoudig na de aankoop van een auto upgrades12 voor extra autofuncties toevoegen. 

Opmerking: beschikbaar voor ID. -modellen af fabriek geïnstalleerde ID. -software 3.1 of hoger.

Connectiviteit voor ID. -modellen met ID. -software 2.4 of ouder

Als uw model nog niet beschikt over ten minste ID- softwareversie 3.0, kunt u gebruikmaken van de online verkeersinformatie-, entertainment- en remote functies van We Connect Start. 

VW ID.3 in witte kleur zichtbaar vanaf de zijkant, vrouw loopt naar het voertuig, logoprojectie centraal
13
13.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,3-15,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect Start

Ook het We Connect Start 14 aanbod verbindt u met uw ID. en biedt u vele nuttige voordelen. Om te weten welke softwareversie u momenteel in uw ID gebruikt, doet u het volgende:
Open het menupunt “Setup“ in het infotainmentsysteem van uw ID. Navigeer vervolgens naar “Systeeminformatie”. De versie van uw ID. -software wordt weergegeven in de sectie “ID. -software”. 

Disclaimer van Volkswagen

1.
Om de diensten We Connect en We Connect Plus voor de ID.- familie te gebruiken, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u uzelf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij We Connect/We Connect Plus. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect-/We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. Het contract voor We Connect voor de ID.- familie is niet beperkt tot drie jaar. We Connect Plus is in eerste instantie beperkt tot een looptijd van drie jaar en kan daarna tegen betaling worden verlengd. Na overdracht van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto te registreren op myvolkswagen.net of via de We Connect ID.- app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de We Connect Plus-diensten voor de volledige duur van de overeengekomen, gratis looptijd te gebruiken. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de gratis looptijd ingekort. Sommige mobiele onlinediensten van We Connect/We Connect Plus kunnen alleen via de We Connect ID.- app worden bediend. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kunnen van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID.- -familie.
3.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.
6.
Online spraakbediening is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Deens, Engels (GB en US), Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Zweeds, Spaans en Tsjechisch.
7.
De mobiele onlinediensten van We Connect maken gebruik van 2G/3G/LTE mobiele netwerken. De 2G en 3G mobiele netwerken zijn sinds 2020 geleidelijk uitgeschakeld door de netwerkaanbieders. Vanaf dit moment kan er sprake zijn van beperkingen in de mobiele onlinediensten.
8.
Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.
11.
Waarden bepaald volgens de wereldwijde geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). De actieradius van de uitrustingsvarianten van een model resulteert uit metingen op een rollenbank. In de praktijk varieert de werkelijke actieradius afhankelijk van rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpapparatuur, buitentemperatuur, aantal passagiers/lading en topografie.
12.
Voor de aanschaf van Upgrades hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw legitimatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan de betreffende auto, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende Upgrade benodigde technische functies en hardware beschikt. Dit kan afhankelijk zijn van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshop op shop.volkswagen-we.com. Producten tegen betaling kunnen zowel in de In-Car shop als in de We Connect webshop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment weergegeven en beschikbare betaalmiddelen. Uw Volkswagen-partner adviseert u ook graag bij vragen over Upgrades en de beschikbaarheid ervan. Gekochte en geactiveerde Upgrades blijven bij de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.
14.
Om gebruik te kunnen maken van diensten van We Connect Start, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect Start aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract voor We Connect Start worden afgesloten met Volkswagen AG. Na overdracht van de wagen hebt u 90 dagen de tijd om de wagen in de We Connect ID -app (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren en de diensten van We Connect Start voor de volledige duur van de overeengekomen looptijd gratis te gebruiken. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect Start wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking door Volkswagen AG gedragen, met uitzondering van de “Webradio” en “Wifihotspot”. Voor het gebruik van de diensten “Webradio” en “Wifihotspot” zijn via de externe partner Cubic Telecom tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen kunt u vinden op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunt u de diensten “Webradio” en “Wifihotspot” gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifihotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect ID -app hebt u een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.  De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten kan variëren per land, automodel en uitrusting. De diensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijk veranderingen onderhevig zijn. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.