Rode VW ID.5 GTX, zijaanzicht

Een wereld van netwerkmogelijkheden voor ID. Modellen1

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Welkom bij de onlinediensten voor uw ID.

VW Connect resp. We Connect betekent dat u op de weg naar huis dankzij de onlineverkeersinformatie de file kunt omzeilen. Verwarm de binnenruimte terwijl u ontbijt, ontdek nieuwe favoriete zenders met de webradio die in de auto is geïntegreerd en luister naar podcasts. Kortom: Wij tillen de digitale mogelijkheden in uw ID. naar een hoger plan. Met een reeks slimme alledaagse hulptools die voor u beschikbaar zijn vanaf ID. -software 3.0 met We Connect en vanaf ID. -software 4.0 met VW Connect afhankelijk van de uitrusting aanvullend beschikbaar zijn.2 Met de Volkswagen-app kunt u uw voertuig moeiteloos verbinden met uw smartphone en toegang krijgen tot bepaalde voertuigfuncties en de status van de auto - zelfs als u niet in uw Volkswagen zit.

Of uw ID. -model klaar is voor VW Connect/VW Connect Plus of We Connect/We Connect Plus kunt u direct onderzoeken met onze compatibiliteitscontroleOpens an external link.

Vrouw staat naast een Volkswagen ID.

Alle onlinediensten voor uw ID. in een oogopslag

Iedere held heeft een hulpje. En met de onlinediensten van VW Connect resp. We Connect voor uw ID. hebt u er meteen een heleboel. Kom er achter welke diensten het beste voor uw dagelijks leven geschikt zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier vindt u een overzicht van de diensten en opties voor uw ID.

Persoon zit in een Volkswagen en bedient de Volkswagen-app op een mobiele telefoon

Zo activeert u VW Connect resp. We Connect voor uw ID.

Hier leest u hoe u uw mobiele onlinediensten voor uw ID. via de Volkswagen-app kunt activeren.

Mann zit thuis en kijkt op zijn tablet

Nu registreren en profiteren van de voordelen

Om uw auto te kunnen verbinden met de VW Connect- en We Connect-diensten voor uw ID., moet u uzelf aanmelden met uw Volkswagen ID-gebruikersaccount. Gebruik daarvoor gewoon onderstaande link en klik daarna op “Aanmelden of registreren”.

Volkswagen Apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Volkswagen Apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Persoon staat naast een Volkswagen en bedient de Volkswagen-app op een mobiele telefoon
3,4
4.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,6-16,0; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Actieradius: gecombineerd 545 km. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

De Volkswagen-app brengt het uitgebreide connectiviteitsaanbod samen van VW Connect, We Connect en Car-Net. De app geeft alle belangrijke functies en diensten overzichtelijk weer en zorgt voor nog meer comfort. Nu gewoon downloaden.

VW ID.3 in witte kleur zichtbaar vanaf de zijkant, vrouw loopt naar het voertuig, logoprojectie centraal
5
5.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,5-15,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect Start - connectiviteit voor ID. -modellen met ID. -software 2.4 of ouder

Als uw model nog niet beschikt over ten minste ID. -softwareversie 3.0, kunt u gebruikmaken van de online verkeersinformatie-, entertainment- en remote functies van We Connect Start. Want  het aanbod van We Connect Start6 verbindt u met uw ID. en biedt tal van handige voordelen. Om te weten welke softwareversie u momenteel in uw ID gebruikt, doet u het volgende:
Open het menupunt “Setup“ in het infotainmentsysteem van uw ID. Navigeer vervolgens naar “Systeeminformatie”. De versie van uw ID. -software wordt weergegeven in de sectie “ID. -software”.

Extra functies in de In-Car Shop

Uw ID. is goed verbonden. Zo kunt u rechtstreeks in uw auto nuttige digitale producten downloaden en activeren of bestaande contracten verlengen. In de Volkswagen Connect shopOpens an external link en de In-Car shop, rechtstreeks in uw infotainmentsysteem, worden alle producten weergegeven die compatibel zijn met uw ID. Indien voor het product kosten in rekening zijn gebracht, is activering onmiddellijk na betalingsontvangst mogelijk. Gewoon uw gegevens en uw betalingsgegevens controleren en de bestelling afronden. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn wanneer u uw elektrische auto de volgende keer start met een online verbinding.

--:--

Upgrades – Uw Volkswagen leert altijd bij

Als VW Connect- of We Connect-klant voorziet u uw auto met upgrades7 ook na de koop heel eenvoudig van aanvullende functies.

Let op: beschikbaar voor ID. -modellen met in de fabriek geïnstalleerde ID. -software 3.1 of hoger.

VW Connect en We Connect voor uw Volkswagen

Een vrouw staat voor een Volkswagen en glimlacht

VW Connect en We Connect – ook voor niet volledig elektrische Volkswagens uitermate boeiend.

Ook met VW Connect en We Connect voor niet volledig elektrische Volkswagens kunt u bepaalde voertuigfuncties aansturen en gebruiken via uw smartphone. Statusinformatie en verkeersinformatie nagenoeg in real time, waarmee u de dag ontspannen doorkomt.

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,4-16,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0.Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.
2.
Om de VW Connect- en VW Connect Plus- resp. We Connect- en We Connect Plus-diensten te kunnen gebruiken voor de ID. -familie, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u uzelf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij We Connect/We Connect Plus. Daarnaast moet er een afzonderlijk VW Connect-/VW Connect Plus- of We Connect-/We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG online. Na de levering van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto op myvolkswagen.net of via de app Volkswagen” (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren en de diensten van VW Connect Plus / We Connect Plus voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te kunnen gebruiken. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de initiële looptijd korter. U kunt de exacte looptijd bekijken tijdens het activeringsproces of na activering op myvolkswagen.net. Na afloop van de initiële looptijd van VW Connect Plus / We Connect Plus kan deze tegen betaling worden verlengd.    Enkele mobiele onlinediensten van VW Connect / VW Connect Plus of We Connect / We Connect Plus kunnen alleen via de app Volkswagen” worden gebruikt. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider vereist. Door het uitwisselen van gegevens via internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) ontstaan.   De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten VW Connect en VW Connect Plus dan wel We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kan van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op https://connect-shop.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID. -familie.  
3.
Op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) vastgestelde waarden. De actieradius van andere uitvoeringen van een model wordt bepaald door metingen op een rollenbank. De daadwerkelijke actieradius is in de praktijk o.a. afhankelijk van de rijstijl, snelheid, het gebruik van (hulp)apparatuur, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de lading, de topografie en het verouderings- en slijtageproces van de accu.
6.
Om gebruik te kunnen maken van diensten van We Connect Start, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect Start aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract voor We Connect Start worden afgesloten met Volkswagen AG. Na levering van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto via de Volkswagen-app (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren en de diensten van We Connect Start voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect Start wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking door Volkswagen AG gedragen, met uitzondering van de “Webradio” en “Wifi-hotspot”. Voor het gebruik van de diensten “Webradio” en “Wifi-hotspot” zijn via de externe partner Cubic Telecom tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunt u de diensten “webradio“ en “wifi-hotspot“ gebruiken via een mobiel eindapparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten contract voor mobiele telefonie tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van datapakketten via internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) ontstaan. Voor het gebruik van de gratis Volkswagen-app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider.   De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten kan variëren per land, automodel en uitrusting. De diensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijk veranderingen onderhevig zijn. Ga voor meer informatie naar https://connect-shop.volkswagen.com of naar uw Volkswagen-partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.
7.
Voor de aanschaf van upgrades hebt u een Volkswagen ID gebruikersaccount, een geldig VW Connect- / We Connect-contract en uw verificatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan een specifieke wagen, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de wagen over de voor de desbetreffende upgrade benodigde technische functies en software beschikt. De beschikbaarheid van upgrades kan ook afhangen van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car-shop van het infotainmentsysteem of in de Volkswagen Connect shop op connect-shop.volkswagen.com. Artikelen tegen betaling kunnen in de In-Car-shop en/of in de Volkswagen Connect shop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment weergegeven en beschikbare betaalmiddelen. De beschikbaarheid van upgradefuncties in de webshop en de In-Car-shop kan van elkaar verschillen. Uw Volkswagen-partner adviseert u daarnaast graag bij vragen over upgrades en de beschikbaarheid ervan. Aangekochte en geactiveerde upgrades blijven bij de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.
  • Duitsland, Italië, Kroatië (gedeeltelijk), Liechtenstein, Malta (gedeeltelijk), Oostenrijk, Polen (gedeeltelijk), San Marino, Zwitserland, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Hongarije, Vaticaanstad. Meer kaartmateriaal en updates zijn te vinden op www.volkswagen.de.