Rode VW ID.5 GTX, zijaanzicht

Een wereld van netwerkmogelijkheden voor ID. Modellen1

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Welkom bij de onlinediensten voor uw ID.

VW Connect resp. We Connect betekent dat u op de weg naar huis dankzij de onlineverkeersinformatie de file kunt omzeilen. Verwarm de binnenruimte terwijl u ontbijt, ontdek nieuwe favoriete zenders met de webradio die in de auto is geïntegreerd en luister naar podcasts. Kortom: Wij tillen de digitale mogelijkheden in uw ID. naar een hoger plan. Met een reeks slimme alledaagse hulptools die voor u beschikbaar zijn vanaf ID. -software 3.0 met We Connect en vanaf ID. -software 4.0 met VW Connect afhankelijk van de uitrusting aanvullend beschikbaar zijn.2 Met de Volkswagen-app kunt u uw voertuig moeiteloos verbinden met uw smartphone en toegang krijgen tot bepaalde voertuigfuncties en de status van de auto - zelfs als u niet in uw Volkswagen zit.

Of uw ID. -model klaar is voor VW Connect/VW Connect Plus of We Connect/We Connect Plus kunt u direct onderzoeken met onze compatibiliteitscontroleOpens an external link.

Vrouw staat naast een Volkswagen ID.

Alle onlinediensten voor uw ID. in een oogopslag

Iedere held heeft een hulpje. En met de onlinediensten van VW Connect resp. We Connect voor uw ID. hebt u er meteen een heleboel. Kom er achter welke diensten het beste voor uw dagelijks leven geschikt zijn en aan welke voorwaarden moet zijn voldaan. Hier vindt u een overzicht van de diensten en opties voor uw ID.

Persoon zit in een Volkswagen en bedient de Volkswagen-app op een mobiele telefoon

Zo activeert u VW Connect resp. We Connect voor uw ID.

Hier leest u hoe u uw mobiele onlinediensten voor uw ID. via de Volkswagen-app kunt activeren.

Mann zit thuis en kijkt op zijn tablet

Nu registreren en profiteren van de voordelen

Om uw auto te kunnen verbinden met de VW Connect- en We Connect-diensten voor uw ID., moet u uzelf aanmelden met uw Volkswagen ID-gebruikersaccount. Gebruik daarvoor gewoon onderstaande link en klik daarna op “Aanmelden of registreren”.

Volkswagen Apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Volkswagen Apps

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw Volkswagen

Persoon staat naast een Volkswagen en bedient de Volkswagen-app op een mobiele telefoon
3,4
4.
ID.5 Pro: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,0-15,5; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Actieradius: gecombineerd 567 km. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

De Volkswagen-app brengt het uitgebreide connectiviteitsaanbod samen van VW Connect, We Connect en Car-Net. De app geeft alle belangrijke functies en diensten overzichtelijk weer en zorgt voor nog meer comfort. Nu gewoon downloaden.

VW ID.3 in witte kleur zichtbaar vanaf de zijkant, vrouw loopt naar het voertuig, logoprojectie centraal
5
5.
ID.3: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,3-14,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect Start - connectiviteit voor ID. -modellen met ID. -software 2.4 of ouder

Als uw model nog niet beschikt over ten minste ID. -softwareversie 3.0, kunt u gebruikmaken van de online verkeersinformatie-, entertainment- en remote functies van We Connect Start. Want  het aanbod van We Connect Start6 verbindt u met uw ID. en biedt tal van handige voordelen. Om te weten welke softwareversie u momenteel in uw ID gebruikt, doet u het volgende:
Open het menupunt “Setup“ in het infotainmentsysteem van uw ID. Navigeer vervolgens naar “Systeeminformatie”. De versie van uw ID. -software wordt weergegeven in de sectie “ID. -software”.

Extra functies in de In-Car Shop

Uw ID. is goed verbonden. Zo kunt u rechtstreeks in uw auto nuttige digitale producten downloaden en activeren of bestaande contracten verlengen. In de Volkswagen Connect shopOpens an external link en de In-Car shop, rechtstreeks in uw infotainmentsysteem, worden alle producten weergegeven die compatibel zijn met uw ID. Indien voor het product kosten in rekening zijn gebracht, is activering onmiddellijk na betalingsontvangst mogelijk. Gewoon uw gegevens en uw betalingsgegevens controleren en de bestelling afronden. De nieuwe functie zal beschikbaar zijn wanneer u uw elektrische auto de volgende keer start met een online verbinding.

--:--

Upgrades – Uw Volkswagen leert altijd bij

Als VW Connect- of We Connect-klant voorziet u uw auto met upgrades7 ook na de koop heel eenvoudig van aanvullende functies.

Let op: beschikbaar voor ID. -modellen met in de fabriek geïnstalleerde ID. -software 3.1 of hoger.

VW Connect en We Connect voor uw Volkswagen

Een vrouw staat voor een Volkswagen en glimlacht

VW Connect en We Connect – ook voor niet volledig elektrische Volkswagens uitermate boeiend.

Ook met VW Connect en We Connect voor niet volledig elektrische Volkswagens kunt u bepaalde voertuigfuncties aansturen en gebruiken via uw smartphone. Statusinformatie en verkeersinformatie nagenoeg in real time, waarmee u de dag ontspannen doorkomt.

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,4-16,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0.Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.
2.
Wanneer u een nieuwe auto aankoopt, hebt u de optie om de digitale diensten van VW Connect resp. VW Connect Plus of We Connect resp. We Connect Plus gedurende de eerste gratis contractperiode te gebruiken. Om de VW Connect- resp VW Connect Plus- of We Connect- resp We Connect Plus-diensten te kunnen gebruiken voor de ID. familie heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u het Volkswagen ID gebruikersaccount met succes hebt aangemaakt en hebt gekoppeld aan uw auto, kunt u gedurende een eerste contractperiode gratis gebruikmaken van de auto-, land-, software- en uitvoeringsafhankelijke digitale diensten. Bovendien moet er online op www.myvolkswagen.net of via de app Volkswagen” (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) een afzonderlijk VW Connect- of VW Connect Plus- dan wel We Connect- of We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. De werkelijke duur van de gratis contractperiode hangt af van wanneer u de digitale diensten activeert. De gratis aangeboden initiële contractduur begint uiterlijk vanaf de negentigste dag na de eerste levering automatisch te lopen. U kunt de exacte contractduur voor uw specifieke auto bekijken op myVolkswagen www.myvolkswagen.net Enkele mobiele onlinediensten van We Connect / We Connect Plus of VW Connect / VW Connect Plus kunnen alleen via de app Volkswagen” worden gebruikt. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) ontstaan.   De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus dan wel VW Connect en VW Connect Plus zijn inbegrepen, kan van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID. -familie. 
3.
Op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) vastgestelde waarden. De actieradius van andere uitvoeringen van een model wordt bepaald door metingen op een rollenbank. De daadwerkelijke actieradius is in de praktijk o.a. afhankelijk van de rijstijl, snelheid, het gebruik van (hulp)apparatuur, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de lading, de topografie en het verouderings- en slijtageproces van de accu.
6.
Wanneer u een nieuwe auto aankoopt, hebt u de optie om de digitale diensten van We Connect Start de eerste gratis contractperiode te gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van de We Connect Start -diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u het Volkswagen ID gebruikersaccount met succes hebt aangemaakt en hebt gekoppeld aan uw auto, kunt u gedurende een eerste contractperiode gratis gebruikmaken van de auto-, land-, software- en uitvoeringsafhankelijke digitale diensten. Hiervoor moet online een afzonderlijk We Connect Start-contract worden afgesloten met Volkswagen AG op www.myvolkswagen.net of via de app Volkswagen’ (beschikbaar in de App Store en Google Play Store). De werkelijke duur van de gratis contractperiode hangt af van wanneer u de digitale diensten activeert. De gratis aangeboden initiële contractduur begint uiterlijk vanaf de negentigste dag na de eerste levering automatisch te lopen. U kunt de exacte contractduur voor uw specifieke auto bekijken op myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect Start wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de gratis Volkswagen-app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten kan van land tot land variëren. De diensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider. 
7.
Voor de aanschaf van upgrades hebt u een Volkswagen ID gebruikersaccount, een geldig VW Connect- / We Connect-contract en uw verificatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan een specifieke wagen, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de wagen over de voor de desbetreffende upgrade benodigde technische functies en software beschikt. De beschikbaarheid van upgrades kan ook afhangen van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car-shop van het infotainmentsysteem of in de Volkswagen Connect shop op connect-shop.volkswagen.com. Artikelen tegen betaling kunnen in de In-Car-shop en/of in de Volkswagen Connect shop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment weergegeven en beschikbare betaalmiddelen. De beschikbaarheid van upgradefuncties in de webshop en de In-Car-shop kan van elkaar verschillen. Uw Volkswagen-partner adviseert u daarnaast graag bij vragen over upgrades en de beschikbaarheid ervan. Aangekochte en geactiveerde upgrades blijven bij de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.