De ID.4 - 100% elektrisch
Vlaamse premie van max. €5.0001

  • Rijbereik (WLTP)363 - 549 km
  • Vermogen170 pk / 286 pk / 340 pk
  • Oplaadtijd van 10% naar 80%Ca. 30 min
  • Maximaal laadvermogen DC175 kW
  • Laadvolume koffer543 liter

Volledig elektrisch. Veelzijdig. En zeer veel plaats.

Een volledig nieuw ruimteconcept, inspirerende elektrische prestaties en een intuïtief bedieningscomfort dat alles zeer eenvoudig maakt. De ID.4: zo sterk als een SUV, zo duurzaam als een ID.

Vlaamse premie tot € 5.000

In 2024 kan je aanspraak maken op een premie tot wel € 5.000 op zero-emissie voertuigen. Deze premie is geldig voor de ID.4 Pure Limited Edition. Raadpleeg de website van de Vlaamse overheidOpens an external link voor uitgebreide informatie en de voorwaarden.

⮕ Configureer nu uw ID.4Opens an external link

Volkswagen ID.4 uitgeroepen tot 
"Beste Koop" door Testaankoop

Volkswagen ID.4 uitgeroepen tot 
"Beste Koop" door Testaankoop

ID.4 - Beste Koop door Testaankoop

De laadtijden, het rijgedrag, de afwerking, de betrouwbaarheid… bij de beruchte productevaluaties van Testaankoop wordt niets aan het toeval overgelaten.

De autotests van Testaankoop worden met ontzettend veel oog voor detail afgewerkt. De auto’s worden op maar liefst 350 punten getest, waarna ze ook nog eens meer dan 2.000 testkilometers onder de wielen geschoven krijgen, op circuit zowel als op de openbare weg.

Galerij

Vind de ID.4 die bij u past

Bekijk de ID.4 in 360°, ontdek kleuren en velgen of bekijk de verschillende interieuruitvoeringen.

Behoorlijk sportief: de ID.4 GTX

ID.4 GTX

Toch een voorkeur voor de uiterst dynamische GTX-versie?

De GTX-versie brengt u met de dual-motor vierwielaandrijving 4MOTION moeiteloos naar uw bestemming. Deze aandrijving bestaat uit twee elektromotoren die via een eentraps versnellingsbak zowel de voor- als achterwielen aandrijven, zonder mechanische verbinding tussen de assen.
Dit resulteert in uitstekende tractie en een verbeterde wegligging, zelfs op gladde ondergronden.

Connectiviteit: Meer dan bits en bytes

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden u meer comfort en entertainment. Door uw Golf met het internet en uw smartphone te verbinden komt u meer ontspannen op uw bestemming aan – enkel rijden moet u nog zelf doen.

 

Past elektromobiliteit in uw dagelijkse leven?

Ontdek welke laadtijd u in welke omstandigheden kunt verwachten, welke effecten belangrijke beïnvloedende factoren zoals snelheid of buitentemperatuur hebben op het rijbereik en hoe u laadpunten kunt integreren in uw routeplanning.

Ga naar de rijbereiksimulator
Ga naar de laadtijdsimulator

Een man opent de deur van de VW ID.3
Volkswagen App
Uw digitale begeleider

Rijd jij al in een model uit de ID.family? Dan is de Volkswagen App uw digitale metgezel. Met de gratis app kun je het huidige bereik van je identiteitsbewijs zien. bekijk, start en stop laadprocessen, stel uw individuele gewenste temperatuur in en nog veel meer.

Kies uw ID.4

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.