Vlootbeheerder

Waarom kiest u als vlootbeheerder voor Volkswagen?

Als vlootbeheerder heeft u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen.

1
U biedt uw medewerkers de keuze uit het meest complete gamma

In het Volkswagen gamma vinden uw medewerkers in haast elk segment zowel stadswagens als berlines, SUV’s, breaks en coupés. Steeds met een ruime keuze tussen aandrijvingen (mild-hybride, 100% elektrisch, benzine of diesel), op maat van elk profiel (junior, senior, zelfstandige, kaderlid, directeur….)

Ontdek het volledige gamma

2
U biedt uw medewerkers de beste ‘value for money‘ met de Business-uitvoeringen

Zowat alle modellen van ons gamma zijn ook beschikbaar in Business-uitvoeringen. Dit wil zeggen dat ze standaard voorzien zijn van de meest gekozen opties in België gekoppeld aan een uitzonderlijk klantenvoordeel. Al vanaf de Business-versie geeft u met deze configuratie uw bestuurders een royaal uitgeruste Volkswagen. Een nog hoger niveau van uitrusting en comfort vindt u in de Business Premium-uitvoering, ontworpen voor de meest veeleisende rijders. De liefhebbers van design en sportiviteit worden op hun wenken bediend door de Business R-Line.

Ontdek alle Business-uitvoeringen

3
Uw bedrijf kiest voor duurzame mobiliteit

Met zijn uitgebreide gamma elektrische voertuigen is Volkswagen reeds vandaag klaar voor de toekomstige Belgische fiscaliteit. Zowel D’Ieteren Automotive als Volkswagen AG hebben daarenboven ambitieuze plannen richting een klimaat neutrale mobiliteit. Wist u dat de Volkswagen ID. modellen reeds vandaag CO2 neutraal aan uw bestuurders worden geleverd?

Meer weten over de duurzaamheidsstrategie van Volkswagen

Onze ID.-familie staat synoniem voor een nieuwe generatie elektrische voertuigen waarmee je op één batterijlading ook grotere afstanden kan afleggen.  Simuleer nu uw individueel rijbereik of uw laadtijd.

4
De emissieloze toekomst? Uw bedrijf is er klaar voor

Vanaf 2026 zullen enkel nog emissievrije bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaalvriendelijk regime. De toekomst van mobiliteit is dus emissieloos. Volkswagen is klaar voor deze uitdaging en is uw ideale partner voor deze transitie. Met onze ID. familie hebben uw medewerkers de keuze uit volledig elektrisch modellen als de ID. 3, ID.4, ID.5 en ID. Buzz. Onze klassieke maar uiterst performante verbrandingsmotoren blijven daarnaast een referentie op markt, zo kiest u de aandrijving die het best bij uw profiel past. Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we u via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij en beantwoorden we met Lab Box aan al uw behoeften.

Klik hier voor alle info voor een optimale fiscaliteit

5
U houdt rekening met de Total cost of Use

TCU staat voor Total Cost of Use en die ligt bij Volkswagen lager dan bij vele andere premium merken. De TCU is de som van alle kosten voor de techniek, het gebruik en de staat van de bedrijfswagen. En zo zijn er heel wat: de belasting op inverkeerstelling (BIV), de verkeersbelasting, de afschrijvingen, de interesten en de rente, de beheersvergoedingen, de verzekeringen, de vrijstellingen, de herstellings- en onderhoudskosten, de brandstof, de herstellingskosten op het einde van het contract, de kosten voor een vervangwagen, de CO2-bijdrage, de niet-aftrekbare btw, de fiscale aftrekbaarheid, de verbrekingsvergoedingen en de meer dan contractueel voorziene gereden kilometers.

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleet-diensten? Ons team van verschillende Fleet Business Units geeft u graag advies op maat. Contacteer uw lokale dealer of of mail ons op fleet@vw.beOpens a mail link zodat we jullie in contact kunnen brengen.

6
U kiest voor stabiliteit

Wij garanderen u competitieve en stabiele fleet-voorwaarden op een aanbod dat op uw behoeften wordt afgestemd. Onze kortingen zijn de voorbije jaren steeds een heel jaar geldig gebleven, een ambitie die we ook in de toekomst blijven verdedigen. Ondanks de huidige uitdagingen in productie vinden wij het normaal dat de prijs van uw bestelling ongewijzigd blijft tot de datum van aflevering.

Zorg voor een optimale fiscaliteit

Vanaf 2026 zullen enkel nog emissievrije bedrijfswagens kunnen genieten van een fiscaal vriendelijk regime. Volkswagen is uw ideale partner in deze transitie en informeert u graag over de aankomende veranderingen, waarvan de eerste reeds in januari 2023 ingaan.

Kies voor advies op maat

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleet-diensten? Ons team van verschillende Fleet Business Units geven u graag advies op maat. Contacteer uw lokale dealer of mail ons op fleet@vw.be zodat we jullie in contact kunnen brengen.

Mobiliteit is meer dan enkel een wagen. Ook daarin staan we u via Group Mobility Solutions en ons dealernet bij.

Tot uw dienst.

Tot uw dienst.