Een witte Tiguan Allspace R-Line met getinte achterruiten en de lichtsignatuur ingeschakeld staat geparkeerd aan de oever van het meer.

De Volkswagen modellen met 7 zitplaatsen.

Inladen en vertrekken - met het hele gezin of een handvol vrienden. Want als er een ding is dat deze modellen kenmerkt, is het hun veelzijdigheid.

Zeven stoelen of veel laadruimte? Op reis naar de zon of met het team naar een vergadering? Met de Volkswagen modellen met 7 zitplaatsen kan het allemaal.

Alles aan boord.

U bent gaan winkelen in de stad, moet daarna de kinderen van school halen en wil 's middags met vrienden naar het meer? Geen probleem, dankzij de grote ruimte geniet u van veel hoofd- en beenruimte, zowel voorin als achterin, en heeft u genoeg ruimte voor uzelf en uw favoriete spullen. Dankzij de neerklapbare stoelen en de optionele derde zitrij kan de binnenruimte achter de voorstoelen aan elke situatie worden aangepast: gebruik bijvoorbeeld de volledige zitcapaciteit voor maximaal zeven personen aan boord, klap alle stoelen neer voor gebruik van de volledige laadruimte of zet slechts een deel van de stoelen omhoog. De keuze is aan u.

Tiguan Allspace

Lange wielbasis, optioneel 7 zitplaatsen en tot 2,5 ton trekvermogen. Met de nieuwe Tiguan Allspace kan u in weidse dimensies leven. Voor iedereen die elke dag veel gepland heeft.

Een groep jongeren loopt langs een witte Tiguan Allspace R-Line die bij een meer geparkeerd staat.
Vooraanzicht VW Touran in een parkeerplaats voor een huis.

Touran

Als we het hebben over klassiekers, dan is de Touran er zeker een. Een indrukwekkende bagageruimte, een pak rijbijstandssystemen, een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, tja, moeten we nog verdergaan, eigenlijk?

Sharan

Dat de Sharan zes of zeven zitplaatsen biedt, dat had u wel kunnen denken. Maar wist u ook dat deze gezinswagen een wel heel stijlvol, ergonomisch interieur heeft? Dat zijn flexibele ruimte erg slim ontworpen is? Natuurlijk is dit precies wat uw gezin verdient.

Sharan staat in de zon geparkeerd voor een huis.

De nieuwe Caddy. Klaar voor het onverwachte.

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de nieuwe Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit en een toekomstgericht infotainmentsysteem. Daarnaast blijft de nieuwe Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel en praktisch – De ideale gezinswagen.