Een witte Tiguan Allspace R-Line met getinte achterruiten en de lichtsignatuur ingeschakeld staat geparkeerd aan de oever van het meer.

De Volkswagen modellen met 7 zitplaatsen

Inladen en vertrekken - met het hele gezin of een handvol vrienden. Want als er een ding is dat deze modellen kenmerkt, is het hun veelzijdigheid.

Zeven stoelen of veel laadruimte? Op reis naar de zon of met het team naar een vergadering? Met de Volkswagen modellen met 7 zitplaatsen kan het allemaal.

Alles aan boord.

U bent gaan winkelen in de stad, moet daarna de kinderen van school halen en wil 's middags met vrienden naar het meer? Geen probleem, dankzij de grote ruimte geniet u van veel hoofd- en beenruimte, zowel voorin als achterin, en heeft u genoeg ruimte voor uzelf en uw favoriete spullen. Dankzij de neerklapbare stoelen en de optionele derde zitrij kan de binnenruimte achter de voorstoelen aan elke situatie worden aangepast: gebruik bijvoorbeeld de volledige zitcapaciteit voor maximaal zeven personen aan boord, klap alle stoelen neer voor gebruik van de volledige laadruimte of zet slechts een deel van de stoelen omhoog. De keuze is aan u.

Een groep jongeren loopt langs een witte Tiguan Allspace R-Line die bij een meer geparkeerd staat.

Tiguan Allspace

Lange wielbasis, optioneel 7 zitplaatsen en tot 2,5 ton trekvermogen. Met de nieuwe Tiguan Allspace kan u in weidse dimensies leven. Voor iedereen die elke dag veel gepland heeft.

De nieuwe Multivan

Elke nieuwe Multivan heeft zijn fans altijd verrukt met unieke en nieuwe hoogtepunten. De nieuwe Multivan is geen uitzondering – en is meer dan zomaar een voertuig. Hij is een ontmoetingsplaats, een plaats voor de behoeften van verschillende generaties, een ruimte die zowel woning als vervoermiddel is.

Vooraanzicht VW Touran in een parkeerplaats voor een huis.

Touran

Als we het hebben over klassiekers, dan is de Touran er zeker een. Een indrukwekkende bagageruimte, een pak rijbijstandssystemen, een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, tja, moeten we nog verdergaan, eigenlijk?

De nieuwe Caddy. Klaar voor het onverwachte.

Nog moderner, digitaler en flexibeler: dat is de nieuwe Caddy. Behalve met zijn totaal nieuwe design overtuigt dit model met zijn talrijke nieuwe, innovatieve rijhulpsystemen, een hoogwaardige Digital Cockpit en een toekomstgericht infotainmentsysteem. Daarnaast blijft de nieuwe Caddy uiteraard gewoon betrouwbaar, comfortabel en praktisch – De ideale gezinswagen.