De Upgrades kunnen via de In-Car shop op het scherm van uw VW worden geselecteerd en geïnstalleerd.
1

Upgrades.
Het allerbeste voor uw toekomst.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Het allerbeste voor uw toekomst! Alsnog.

We Connect2 is uw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele onlinediensten en diensten in talloze Volkswagen-modellen. Vanaf het begin op verzoek online, staan er tal van We Connect diensten voor u klaar. Na een eenmalige activering en aanmelding met uw Volkswagen ID, maakt We Connect het dagelijkse leven niet alleen aangenamer maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat u de mogelijkheid hebt nieuwe functies in te schakelen voor uw Volkswagen, ook na aankoop van de auto. Volledig volgens uw wensen personaliseerbaar, ook achteraf. En dat heel eenvoudig in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshopOpens an external link. Hier kunt u als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare functies van Upgrades1 voor uw auto bekijken en heel eenvoudig rechtstreeks online aanschaffen. U kunt zich eventueel ook op locatie laten adviseren door uw Volkswagen-partner, bij wie u bovendien een voucher kunt aanschaffen, waarmee u in onze winkels ook ‘Upgrades’-functies kunt kopen.

--:--

Uw Volkswagen leert altijd bij: Upgrades voor auto's die zijn voorbereid voor We Connect

Als u nog geen navigatiesysteem heeft in uw T-Roc, Tiguan, Touran of Polo, kunt u deze eenvoudig alsnog kopen.

Navigatie: weet waar u heen gaat

Wilt u een betere oriëntatie? Activeer dan alsnog de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om uw auto op te waarderen met intuïtieve navigatie. Dankzij de activering ontvangt u een geïntegreerde, intuïtieve navigatie met kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan u na de activering blijvend ter beschikking en u hebt er geen internetverbinding of We Connect-contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kunt u gebruikmaken van de We Connect Plus-licentie met bijkomende nuttige onlinediensten. Zo wordt u, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale en veilige aankomst op uw bestemming. Uw kaartmateriaal wordt via online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in het infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

De spraakbesturing kunt u na aankoop activeren, zodat u uw Volkswagen heel natuurlijk met uw stem kunt bedienen.

Spraakbediening3: “Hallo Volkswagen

Uw Volkswagen begrijpt u. Bij de uitspraak 'Hallo Volkswagen' begint er een natuurlijke dialoog, zo wordt het veilig en comfortabel aansturen van de gekozen functies voor telefonie, media of navigatie mogelijk. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' 4 of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met uw stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen wagenfuncties door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun u zich volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van uw ritten genieten.

We Upgrade - snel en makkelijk toegang tot uw smartphonegegevens

App Connect5: U haalt de apps naar uw auto

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar het display van het infotainmentsysteem van uw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk en overzichtelijk door u worden bediend. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als Upgrade voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om afleiding te voorkomen, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart. 

Extra Upgrades voor uw Golf

Automatische afstandsregeling (ACC) is een systeem dat voorliggers herkent en automatisch de ingestelde afstand tot deze voertuigen aanhoudt. De VW Golf kan na aankoop met AAC worden uitgerust.

Automatische afstandsregeling ACC6: Houd afstand. En maximumsnelheden aan.

De automatische afstandsregeling ACC houdt een door u ingestelde maximumsnelheid tot 210 km/u aan. Wanneer uw Golf een voorligger nadert, past de ACC de snelheid automatisch binnen de ingestelde grenzen aan en kan daardoor de afstand die u hebt ingesteld, aanhouden.

U kunt zelfs het assistentiesysteem Light Assist als Upgrade voor de Golf 8 bijkopen.

Light Assist: Verblindingsvrij. In bijna alle situaties.

De grootlichtassistent 'Light Assist', zet ritten met de Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegenliggers en voorliggers binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch schakelen tussen dim- en grootlicht. Zijn dat geen mooie vooruitzichten?

Bij de Golf 8 kan tegen betaling ook later verkeerstekenherkenning worden geïnstalleerd.

Verkeerstekenherkenning: laat zien wat belangrijk is.

De verkeerstekenherkenning kan binnen het kader van de systeemgrenzen met de camera snelheidsbegrenzingen, inhaalverboden en gevarenborden herkennen en deze weergeven op het multifunctionele display. Zo behoudt u gemakkelijker het overzicht in het verkeer.

Via Upgrade kunt u de kleurenkeuze van de sfeerverlichting in de VW Golf 8 uitbreiden.

Sfeerverlichting (meerkleurig): Voor innerlijke rust.

Geef uw nieuwe Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kunt u aan de hand van uw stemming de kleur van de verlichting in het interieur wijzigen. Met de sfeerverlichting (meerkleurig) krijgt u als Upgrade namelijk de beschikking over een uitgebreid kleurenpakket en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte metropool of ‘s nachts op donkere landwegen: kies voor elke rit een gepaste sfeer voor u en uw passagiers.

Nachtelijk beeld binnenin een Golf. Gemakkelijk herkenbaar: de dynamische sfeerverlichting die achteraf als Upgrade is aangeschaft

Dynamische sfeerverlichting: verhelderend en informatief

Door de dynamische sfeerverlichting breidt u de basissfeerverlichting uit met de intuïtief waarneembare visualisering van verschillende functies. Daartoe behoren, afhankelijk van de uitrusting, waarschuwende en informerende inhoud zoals bijvoorbeeld de weergave van de versnelling of de portierwaarschuwing.

Ontdek wat er nog meer in uw Volkswagen zit

Heeft u al een Golf en een geldig We Connect-contract? Dan kunt u als We Connect-hoofdgebruiker gratis de gekozen functies testen tijdens een proefmaand.

Overzicht van de Upgrades-functies voor uw Volkswagen

Hier vindt u een eerste, vrijblijvend overzicht van de geselecteerde Upgrades in de auto van uw keuze die nog op een later moment kunnen worden geactiveerd. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de voor de betreffende Upgrade benodigde technische functies en hardware beschikt. Om te weten komen welke functies er precies beschikbaar zijn voor uw Volkswagen, gaat u naar de In-Car shop van het infotainmentsysteem of de We Connect webshopOpens an external link. Hier kan de hoofdgebruiker een overzicht bekijken van alle voor de auto beschikbare functies en deze aanschaffen.

Golf 8 en modelvarianten

Andere auto's die voor We Connect zijn voorbereid'**

Prijs (incl. btw.)

Navigatie

675 €*

Spraakbediening

275 €*

App-Connect

275 €*

Assistentiesysteem voor groot licht Light Assist

-

189 €*

Sfeerverlichting (meerkleurig)

-

59 €*

Dynamische sfeerverlichting

-

39 €*

Automatische afstandsregeling ACC

-

389 €*

Verkeerstekenherkenning

-

59 €*

Golf 8 en modelvarianten

Andere auto's die voor We Connect zijn voorbereid'**

Prijs (incl. btw.)

675 €*

 *Prijs voor de Belgische markt incl. btw. De prijzen die op het moment van aankoop worden weergegeven in de We Connect webshop of in de in-Car shop zijn juridisch bindend. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de auto en de uitrusting.

** Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Kontakt

Heeft u vragen, suggesties of feedback? 

We horen graag van u. U kunt ons bellen op 0800 - 38152Opens a phone link (gratis vanaf alle Belgische nummers). Als uw telefoonprovider dit nummer niet ondersteunt, kunt u bellen naar +32 2 401 0997Opens a phone linkDe tariefkosten kunnen per provider verschillen. Bij het bellen vanuit het buitenland kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht.

U kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Disclaimer van Volkswagen

1.
Voor de aanschaf van Upgrades hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount, een geldig We Connect-contract en uw legitimatie als hoofdgebruiker, d.w.z. de koppeling van uw gebruikersaccount aan de betreffende auto, nodig. Verder is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende Upgrade benodigde technische functies en hardware beschikt. Dit kan afhankelijk zijn van het modeljaar en de productiedatum. De hoofdgebruiker kan de beschikbare Upgrades voor de betreffende auto bekijken in de In-Car shop van het infotainmentsysteem of in de We Connect webshop op shop.volkswagen-we.com. Producten tegen betaling kunnen zowel in de In-Car shop als in de We Connect webshop worden aangeschaft met behulp van de op dat moment weergegeven en beschikbare betaalmiddelen. Uw Volkswagen-partner adviseert u ook graag bij vragen over Upgrades en de beschikbaarheid ervan. Gekochte en geactiveerde Upgrades blijven bij de auto, kunnen door alle bestuurders worden gebruikt en zijn niet overdraagbaar naar andere auto's.
2.
Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bovendien moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG op www.myvolkswagen.net of via de app Volkswagen We Connect’ (beschikbaar in de App Store en Google Play Store). Voor We Connect Plus heeft u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen de tijd om de auto via www.myvolkswagen.net of de app Volkswagen We Connect’ te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking door Volkswagen AG gedragen met uitzondering van de ‘Streaming & Internet’-diensten en afzonderlijke In-Car apps. Voor het gebruik van de ‘Streaming & Internet’-diensten, afzonderlijke In-Car apps en de wifihotspot zijn via de externe telecompartner ‘Cubic Telecom’ tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen kunnen worden gebruikt. Het datavolume van deze pakketten kan door alle gebruikers en inzittenden in de auto worden gebruikt. Informatie over voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen vindt u op vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Mediastreaming worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifihotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten contract voor mobiele telefonie tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis app Volkswagen We Connect’ is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.   Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kunnen van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd resp. stopgezet worden. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.
3.
De (online) spraakbediening is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Engels (GB en US), Frans, Spaans, Tsjechisch en Italiaans. 
4.
De spraakbediening voor navigatiefuncties is bij 'Ready 2 Discover' pas mogelijk nadat de Upgrade ‘Navigatie’ is geactiveerd.
5.
App-Connect omvat de technologieën Apple CarPlay, Android Auto en MirrorLink. Er kunnen tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart zodat je tijdens het rijden niet wordt afgeleid. Houd er in dit verband ook rekening mee dat sommige apps niet voor elk van de drie technologieën worden aangeboden, dat de functies tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen door de aanbieder of door de aanbieder kunnen worden stopgezet en dat de beschikbaarheid van deze technologieën van land tot land kan verschillen. Informatie over de compatibiliteit van smartphones vindt u voor Apple CarPlay onder https://www.apple.com/ios/carplay/, voor Android Auto onder https://www.android.com/intl/nl_nl/auto/ en voor MirrorLink onder https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Android Auto is een handelsmerk van Google LLC. MirrorLink is een geregistreerd handelsmerk van het Car Connectivity Consortium LCC.
6.
ACC is instelbaar tussen een snelheidsbereik van 30 km/u (20 mph) tot 210 km/u (130 mph). Afhankelijk van de markt kan dit snelheidsbereik afwijken. U kunt de regeling via ACC op elk moment aanpassen. Wanneer u remt, wordt de regeling geannuleerd. Wanneer u versnelt, wordt gedurende die tijd de acceleratiesensor onderbroken en vervolgens weer ingeschakeld. Als u een aanhangwagen heeft aangekoppeld, is de ACC-regeling minder dynamisch. Wanneer de automatische vertraging door ACC niet voldoende is, draagt het ACC u door een melding op het instrumentenpaneel op om bijkomend te remmen. Bovendien licht het rode waarschuwingslampje op en klinkt er een waarschuwingsgeluid. De intelligentie techniek van de ACC is niet geschikt voor fysisch vooraf aangegeven grenzen en werkt uitsluitend binnen de systeemgrenzen. Het verhoogde comfortaanbod mag niemand ertoe verleiden de veiligheid in het geding te brengen.