Een rode Tiguan Allspace Elegance met getinte achterruiten staat off-road geparkeerd bij een paardenweide.

De Volkswagen gezinswagens

De favoriete wagens van klein en groot.

Een goeie gezinswagen maken is het moeilijkste wat er is. Ze moeten namelijk iedereen bevallen. En ze moeten ook voor zowat alles kunnen gebruikt worden. Uiteraard met bagage. Van iedereen. Tegelijk moet een gezinswagen comfortabel zijn, aangenaam om mee te rijden en uitgerust met de meest recente technologieën. Veeleisend? Misschien. Maar als u een gezin hebt, is dit alles gewoon nodig.

Wagens die alles hebben, ze bestaan.

Voordelen

Hoe meer kinderen, hoe flexibeler u moet zijn. Onverwacht een extra fiets naar het park brengen, een extra vriendje na de training mee naar huis nemen, een extra klasgenoot aan school oppikken? Het kan allemaal als u plaats genoeg hebt. En als u snel plaats kan maken dankzij een flexibel interieur. Een optionele dakrailing vergroot uw mogelijkheden nog meer. Ook voor uw eigen hobby’s, natuurlijk.

Laat technologie uw gezinsleven aangenamer maken.

We moeten er geen tekeningetje bij maken: het gezinsleven kan soms heel druk zijn. De juiste technologie kan dan op het juiste moment wat stress wegnemen.

Ontdek gevaar vóór het er is.

De standaard Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden.

Ontdek al onze gezinswagens

Het ene gezin is het andere niet. En gelukkig maar. Liever meer ruimte? Een sportiever gevoel? Of beide? U vindt ongetwijfeld dé wagen voor uw gezin.

De Businessklasse in een nieuw kleedje

De nieuwe Passat geeft u voortaan nog meer ruimte om zich goed te voelen en inspireert u met zijn sportieve design, hoge comfortpeil en innovatieve technologieën.

Tot 7 plaatsen én een grote koffer.

Een plafondconsole, opklapbare tafels op de rugleuningen, neerklapbare, wegklapbare en verwijderbare zetels, ja, alleen al deze eigenschappen spreken in het voordeel van de Caddy. Het is de gezinsmonovolume bij uitstek. Met een waslijst aan rijbijstandssystemen, functioneel comfort en standaard veiligheidssystemen zoals ESP, EDL en TCS. Daarbovenop hebt u een ruime keuze aan motorisaties die al even krachtig als zuinig en milieuvriendelijk zijn.

Voor ieder een Volkswagen.

Al onze modellen.
Alle Volkswagen modellen