Full Service

Volkswagen Financial Services stelt u een reeks diensten ter beschikking om u een rustige rit te garanderen. Ze zullen uw leven vergemakkelijken door o.a. de administratieve druk te verlichten die gepaard gaat met uw leasecontract.

Verzekering

Verzekering.

Burgerlijke aansprakelijkheid, bestuurdersverzekering en juridische bescherming. De verzekering van Volkswagen Financial Services ontlast u van zo veel mogelijk administratieve taken en dit tegen voordelige tarieven. Eén enkele contactpersoon om alles te beheren! Een snellere oplossing voor de inschrijving, ook in geval van geschil. Want u hebt heel wat andere dingen aan uw hoofd dan uw verzekeringen…

Materiële schade.

Gemoedsrust gegarandeerd met de volledige dekking van materiële schade! Brand, natuurrampen, glasbreuk, ongevallen met dieren, diefstal, materiële schade, enz.: de belangrijkste schadegevallen worden gedekt door Volkswagen Financial Services, zodat u snel weer mobiel bent.

Materiële schade
Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen.

Een gepland onderhoud of een onverwachte panne? Wij zijn er voor u, zodat u snel weer mobiel bent. Uw veiligheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Uw voertuig kan rekenen op alle knowhow van ons netwerk. Wij zorgen voor alles!

Banden.

Uw concessiehouder ontfermt zich ook over uw banden. Zowel in de zomer als in de winter beschikt u over de juiste banden. Wij stellen voor u een bandenprovisie ter beschikking, berekend volgens de kilometrage van het contract. Wij zorgen ook voor het beheer van de wissels en de eventuele opslag van uw banden gedurende het hele jaar.

Banden
Wegbijstand

Wegbijstand.

Een bijstand bovenop de garantie van de constructeur. Panne, ongeval of diefstal: dankzij onze wegbijstand komt u nooit meer zonder auto te zitten. Geldig in België én in het buitenland, voor zowel privé- als beroepsverplaatsingen. Indien nodig wordt voor u een vervangwagen ter beschikking gesteld.

Vervangwagen.

Uw mobiliteit is gegarandeerd! Als uw voertuig langer dan 24 uur geïmmobiliseerd is, kunt u over een vervangwagen beschikken. Voor specifieke behoeften kunt u ook op korte termijn over een ander voertuig beschikken.

Vervangwagen
Tankkaart

Tankkaart.

Bespaar tijd en geld! Haal voordeel uit een duidelijke en gedetailleerde facturatie. Wij zorgen voor het volledige beheer van alle tankbeurten van uw wagenpark, zowel in België als in het buitenland. Via onze portaalsite Lease on Web kunt u uw verbruik en uw facturen raadplegen.

Carwash.

Uw auto altijd spik en span! Met deze dienst kunt u gebruikmaken van een van de talloze Fleet Wash-stations, die uw voertuig schoonmaken in de beste omstandigheden.

Carwash

Multimobiliteit

Multimobiliteit

Volkswagen Financial Services vermenigvuldigt uw mobiliteit. Extra voertuigen, toegang tot het openbaar vervoer, elektrisch rijden: onze 4 nieuwe diensten maken alternatieve mobiliteit interessanter dan ooit.

 • e-MobyOpens an external link:
  EDI voor uw elektrische of hybride Volkswagen
  Een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen: een laadpaal op het werk en/of thuis (met mogelijkheid tot split billing), een laadkaart met toegang tot laadpunten in meer dan 25 landen in Europa, en zelfs de mogelijkheid te rijden op zonne-energie.
  Meer info op www.edi.beOpens an external link

  Nexxtender Mobile voor uw hybride Volkswagen
  Een intelligente laadkabel die u op eender welk stopcontact kan aansluiten. Waar u ook oplaadt, de elektriciteitskosten kunnen zo steeds terugbetaald worden door uw bedrijf dankzij split billing.
 • Bike-Moby:
  Geniet van een nieuwe fiets waarvan u op het einde van het contract eigenaar kan worden. Zo geniet u van alle voordelen van zachte mobiliteit, ook de fiscale.
 • Multi-MobyOpens an external link:
  Maakt u regelmatig gebruik van meerdere vervoermiddelen? Wat als al deze ritten rechtstreeks door uw bedrijf werden vergoed zonder het indienen van onkostennota’s? Dit is nu mogelijk dankzij onze partner Skipr.

Uw voordelen

 • U bespaart tijd door via uw concessiehouder beroep te doen op een of meerdere van onze diensten
 • U hoeft zich om geen enkele administratieve taak te bekommeren
 • U ontvangt één enkele factuur voor alle diensten

Geniet van alle diensten uit ons aanbod, gecentraliseerd bij uw concessiehouder. Aan u de keuze!

U wenst uw leasecontract aan te vullen en had graag een gepersonaliseerde offerte met diensten inbegrepen?