‘s Winters, ‘s zomers of het hele jaar door: onze banden hebben het juiste profiel. Ontdek de services en producten voor velgen en banden.

Services voor velgen en banden

Services voor velgen en banden

Een servicemedewerker bekijkt de wielen van een blauwe VW – services voor velgen en banden

Moet u uw banden wisselen? Wij regelen het voor u: u kunt de verwisselde banden bij ons achterlaten. Met onze opslagservice voor velgen en banden zorgen wij er namelijk voor dat ze goed worden bewaard. Als u nieuwe banden nodig hebt, hebben wij de juiste keuze, inclusief 36 maanden bandengarantie en onmiddellijke montage. Profiteer nu van onze services voor velgen en banden.

Zomerbanden: voor temperaturen vanaf 7°C

Winterbanden: speciaal ontwikkeld voor koude temperaturen

All-seasonbanden: uw oplossing voor het hele jaar

Kwaliteitsbanden voor uw Volkswagen

Onze +banden zijn speciaal ontwikkeld en getest voor Volkswagen-modellen in samenwerking met toonaangevende bandenfabrikanten. Resultaat: banden van hoge kwaliteit die zijn afgestemd op de individuele eigenschappen van het voertuigmodel, waardoor optimale prestaties op de weg gegarandeerd zijn.

Onderweg met complete wielen

Vind de juiste velg-bandcombinatie

Onze complete wielen zijn niet alleen optisch en technisch op uw voertuig afgestemd, maar onderscheiden zich ook door een nauwkeurig passende velg-bandcombinatie – alles voor uw veiligheid.

Het linkervoorwiel van een blauwe VW – complete zomerwielen

FAQ’s over velg-bandcombinatie

Een klein meisje kijkt naar een man met een boeket bloemen in zijn hand, een VW Golf naast hen
Een man zit op een richel, op de voorgrond de voorkant van een rode VW in zijaanzicht

AirStop®

Slaagt voor bijna elke test

Over stoepranden, spijkers of glasscherven gereden? Met de zelfdichtende AirStop®-banden hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken dankzij de afdichtingstechnologie. Het afdichtingsmiddel in de band dicht lekken van 5 mm en minder en voorkomt dat de band spanning verliest. U kunt dus naar de dichtstbijzijnde professionele werkplaats of uw Volkswagen-partner rijden.

Een lichtmetalen velg en een stalen velg van VW

Velgen

Zo kunt u uw auto nog meer personaliseren.

Dynamische wieldoppen – Volkswagen-accessoires

Dynamische wieldoppen

Een visueel hoogtepunt – het Volkswagen-logo blijft altijd rechtop staan.

Een servicemedewerker van VW bekijkt de autoband van een rode VW – wielkennis

Wielkennis

Hoe ziet de structuur van een band eruit en hoe worden de profieldiepte en de bandenspanning gemeten? U vindt de antwoorden hier.

 • Een servicemedewerker van VW controleert de linkerband vooraan van een Volkswagen – bandenpacks

  Bandenpacks

  De juiste banden, professionele montage en opslag: er valt veel te overwegen bij het wisselen van banden. Met onze bandenpacks betaalt u een klein maandelijks bedrag en daarmee krijgt u zekerheid over uw financiële planning. Wij zorgen voor de rest.

 • Een close-up van een VW-band – Bandengarantie

  Bandengarantie

  Hebt u ooit een lekke band of klapband gehad? Met onze bandengarantie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort zaken. Bij aankoop van nieuwe banden of complete wielen dekt de garantie schade door stoepranden, scherpe voorwerpen of vandalisme gedurende 36 maanden en zonder extra kosten.

 • Een man met een hond, op de achtergrond een geparkeerde ID.4 in een garage

  Bandenfinanciering

  Met de mobiliteitslening van Volkswagen Bank kunt u uw nieuwe zomer- of winterwielen financieren. Vraag uw Volkswagen-partner naar de actuele voorwaarden.