Particulieren

Let op, geld lenen kost ook geld.

U wenst een voertuig aan te schaffen of te huren voor privégebruik ? Volkswagen Financial Services stelt u twee financieringsformules en één leasingformule voor, volledig aangepast aan uw behoeften om zo van uw droom een werkelijkheid te maken.

AutoCredit

Een flexibele financieringsformule met lagere maandelijkse afbetalingen waarbij u slechts het werkelijke gebruik van uw voertuig betaalt.

Klassieke Financiering.

Een financieringsformule die de betaling van de aankoopprijs van uw voertuig vergemakkelijkt. U betaalt elke maand een vast bedrag terug.

Private Lease.

Een leasingformule die u toelaat uw voertuig op lange termijn te huren en te genieten van alle voordelen die normaal alleen voorbehouden zijn voor zakelijke klanten.

Product finder.

U weet nog niet welk financieel product of dienst het meest voordelig is voor u? Geen probleem! Laat u in enkele kliks leiden en ontdek uw ideale mobiliteitsoplossing.

 

Mijn ideale formule vindenOpens an external link

Product finder

Volkswagen weCare.

Een onderhoudscontract op maat dat de kosten voor onderhoud, mechanische en elektrische herstellingen en slijtage (behalve de banden) dekt.

Volkswagen Insurance.

Met Volkswagen Insurance kiest u voor een autoverzekering aangepast aan uw behoeften en rijdt u met een gerust gemoed.

All-in.

Integreer uw financiering in een complete formule. Financier, onderhoud, herstel en verzeker uw voertuig bij één en hetzelfde aanspreekpunt: uw concessiehouder.

Ontdek meerOpens an external link

All-in