Met onze all-seasonbanden kunt u bandenwissels en een tweede set banden vermijden. Ontdek de voordelen.

Bandencontrole

Bandencontrole

Een servicemedewerker bekijkt de wielen van een blauwe VW – services voor velgen en banden

Met all-seasonbanden blijft u mobiel bij haast elk weer. Met onze bandencontrole vergewissen we ons ervan dat uw banden in goede staat zijn. We inspecteren het loopvlak en de bandenspanning. Vertrouw op onze ruime ervaring in het herkennen van tekenen van slijtage en defecten.

Uw oplossing voor het hele jaar

All-seasonbanden combineren op doeltreffende wijze eigenschappen van zomer- en winterbanden. Ontdek zelf de geweldige loopeigenschappen, in bijna elk weer en op bijna elk soort wegdek.

FAQ’s over all-seasonbanden

  • Een close-up van een VW-band – Bandengarantie

    Bandengarantie

    Hebt u ooit een lekke band of klapband gehad? Met onze bandengarantie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dit soort zaken. Ze dekt schade door stoepranden, scherpe voorwerpen of vandalisme, 36 maanden lang en zonder extra kosten wanneer u nieuwe banden of complete wielen koopt.

  • Een man met een hond, op de achtergrond een geparkeerde ID.4 in een garage

    Bandenfinanciering

    Met de mobiliteitslening van Volkswagen Bank kunt u uw nieuwe all-seasonwielen financieren. Vraag uw Volkswagen-partner naar de actuele voorwaarden.

Nuttige informatie over wielen

Wilt u weten hoe de profieldiepte van uw banden wordt gemeten of waarom het zo belangrijk is om de juiste bandenspanning te hebben? Op onze informatiepagina vindt u naast het antwoord op deze en andere vragen ook andere content over wielen, banden, velgen enz.

Remafstand op een nat wegdek

Hier ziet u de remafstand op een nat wegdek van een voertuig met winterbanden tegenover die van een voertuig met zomerbanden. U merkt het al: meer tractie betekent een kortere remafstand en minder risico op een ongeval.