Volkswagen Milestones in the spotlight

De expositie "Volkswagen Milestones" kadert de historische tijdsgeest van de wagen van “Jan en alleman".

Aan de hand van de drie belangrijke modellen in de geschiedenis van het merk: de Kever uit de jaren '50 - '60, de Golf uit het midden van de jaren '70 tot het begin van de jaren 80 en ‘’last but not least’’, de gloednieuwe ID.3, de recent gelanceerde elektrische auto.

De Volkswagen Kever voor Autoworld

Elk van deze 3 iconen weerspiegelt een heel specifiek tijdperk en markeert telkens een radicale ommekeer met het vorige, zowel in onze levensstijl als in de evolutie van de automodellen. De komst van een nieuwe generatie voertuigen verjaagt een andere… voor even.

De nieuwe vormen van consumptie, de veranderingen in onze gewoonten, ons bewustzijn, of het nu politiek, economisch of maatschappelijk is, zorgen ervoor dat we op een andere manier naar de wereld kijken. En dat is precies wat deze tentoonstelling wil demonstreren.

Hoewel de drie voertuigen in deze tentoonstelling heel erg van elkaar verschillen, zijn ze alle 3 volledig in lijn met de evolutie en met onze manier van denken. Ze vertellen elk op hun eigen manier het verhaal van hun tijdsgeest. Gedurende twee maanden zal Autoworld drie podia wijden aan deze iconische wagens.

Leuk, leerzaam, nostalgisch en eigentijds…
"Volkswagen Milestones" wordt zonder twijfel een tentoonstelling die het hele gezin zal interesseren!

Praktische info:

  • Autoworld – Jubelpark 11 – 1000 Brussel
  • Alle dagen geopend – ook op maandag – van 10u tot 17u (zaterdag en zondag tot 18u)
  • Toegangsprijzen: €12/volwassene - €10/senior - €9/student - €5/kind (6-12 jaar) – gratis voor kinderen onder 6 jaar.
  • U krijgt 1 euro korting indien u uw ticket online koopt.