Insurance

Volkswagen Insurance 1 ontwikkelde speciaal voor uw Volkswagen een verzekering die ervoor zorgt dat u zorgeloos de baan op kan. U kiest welke formule het best past bij uw verwachtingen of wensen.

Responsabilité Civile

Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Deze verplichte verzekering omvat de dekking voor materiële en lichamelijke schade die u aan derden berokkent. In geval van een ongeval kunt u rekenen op een snelle sleepdienst alsook een vervangwagen en/of repatriëring dankzij de gratis bijstand.

Mini Omnium.

Bovenop de Burgerlijke Aansprakelijkheidsgarantie bent u beschermd tegen glasbreuk, diefstal of poging tot diefstal, brand, natuurrampen en aanrijdingen met dieren. Bovendien betaalt u geen vrijstelling indien de herstelling binnen het officiële Volkswagen-netwerk plaatsvindt.

Mini Omnium
Maxi Omnium

Maxi Omnium.

Geniet van een volledige bescherming tegen materiële schade. U bent bovenop de Mini Omnium beschermd tegen vandalisme en alle schade die u zelf veroorzaakt. Kies uit 3 Maxi Omnium-formules:

  • Base: 6 maanden waardebehoud
  • Plus: 24 maanden waardebehoud
  • Premium: 36 maanden waardebehoud

weCover.2

Bent u jonger dan 26 jaar?

Ontdek de weCover by Volkswagen Insurance formule, een autoverzekering die jonge voorzichtige en verantwoordelijke bestuurders beloont. Dankzij een aangesloten toestel en een mobiele applicatie kan u voordelige kortingen en talrijke cadeaus verkrijgen.

weCoverOpens an external link

weCover
Insurance

50% korting

op de premie van de Burgelijke Aansprakelijkheid.

Vraag snel uw gratis offerte aanOpens an external link

Voordelen van Volkswagen Insurance

Wenst u online uw premie te berekenen en een gepersonaliseerde offerte te ontvangen ?

Disclaimer van Volkswagen

1.
Volkswagen Insurance is een autoverzekering en een commerciële benaming van een product van Actel - merk van P&V Verzekeringen cvba - Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 - Maatschappelijke zetel: Koningsstraat 151, 1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE 0402.236.531, FSMA 0058. De duur van een Insurance-contract bedraagt 1 jaar en wordt na 1 jaar stilzwijgend vernieuwd. De Insurance-contracten zijn aan het Belgisch recht onderworpen. Raadpleeg www.volkswagen-insurance.be voor meer informatie.
2.
WeCover by Volkswagen Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba – Verzekeringsonderneming erkend onder code 0058 – Koningsstraat 151, 1210 Brussel. U vindt op deze site algemene informatie over de WeCover optie van de Volkswagen Insurance autoverzekering die door P&V Verzekeringen ontwikkeld werd en waarop het Belgische recht van toepassing is. De optie WeCover is onderworpen aan voorwaarden waarvan u de informatie terugvindt op de site www.volkswagen-insurance-wecover.be . Op de auto verzekering Volkswagen Insurance zijn uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden in verband met het verzekerde risico van toepassing. We verzoeken u dus om de algemene voorwaarden van dit product aandachtig te lezen vóór de inschrijving. Ze zijn beschikbaar op de website www.volkswagen-insurance.be of op eenvoudig verzoek aan een sales adviseur van ons contact center. De verzekeringsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bij eventuele klachten kunt u contact opnemen met een sales adviseur van het contact center, uw bevoorrechte gesprekspartner voor al uw vragen. Hij zal alles doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze dienst Klachtenmanagement die uw klacht of opmerking zorgvuldig zal onderzoeken. Wij zullen de verschillende partijen trachten te verzoenen en naar een oplossing zoeken. U kunt met ons contact opnemen per brief (Klachtenmanagement, Koningsstraat 151, 1210 Brussel), per e-mail klacht@actel.be of telefonisch 02/250.90.60. Als u niet akkoord gaat met de voorgestelde oplossing kunt u zich wenden tot de Ombudsdienst van de Verzekeringen (de Meeûssquare 35 te 1000 Brussel), telefonisch 02 547 58 71 of per mail info@ombudsman.as.