Saloncondities tot 29 februari

De nieuwe Tiguan

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet.

De nieuwe Volkswagen Tiguan
De nieuwe Volkswagen Golf 2024 geparkeerd voor een gebouw.
De nieuwe Golf is er

De Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag en Volkswagen lanceert een verbeterde versie van zijn bestseller ter gelegenheid van dit jubileum.
Ontdek de vernieuwde Golf met zijn geavanceerde infotainmentsysteem, strakke vormgeving en efficiënte aandrijfsystemen. Opvallend zijn de plug-in hybride aandrijvingen met een verhoogd volledig elektrisch bereik van ongeveer 100 kilometer.
Kortom, de beste Golf van de afgelopen 50 jaar staat nog dit voorjaar te schitteren in de showrooms.

De nieuwe ID.7 – 100 % elektrisch

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 hebben we een Volkswagen in ons arsenaal waar we alleen maar blij van worden. Dankzij het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium stoelen en het elegante berlinedesign zullen de gelukshormonen ongetwijfeld door je lijf gieren. Een kruisbestuiving tussen hoogwaardig comfort, een ruim interieur, technologie en een uitgebreid rijbereik. Nu aanwezig bij alle Volkswagen concessiehouders.

De nieuwe Volkswagen ID.7

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Volkswagen-nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe modellen, tips, lopende acties en nog veel meer!