Golf en Golf Variant 
Tot € 9.500 Salonvoordeel

De nieuwe 
T-Roc Cabrio

Steeds op zoek naar het buitengewone? Tijd om een crossover te ontdekken die van elke rit een avontuur maakt: als stadswagen maakt deze SUV met zijn krachtig design een diepe indruk, als elegante cabriolet komt hij met een frisse wind voor de dag. Klaar voor het beste van twee werelden?

Het is tijd voor 
elektrische
auto‘s voor
iedereen

De 100% elektrische ID.3 biedt meer dan alleen elektrisch rijden: ID.3 is uw persoonlijke ruimte op wielen, een auto die naar u luistert, u begrijpt en van u leert.

Drie milde hybrides in de nieuwe Golf

De altijd met een 7-traps DSG gecombineerde mild-hybride aandrijflijnen kennen een krachtige energierecuperatie en leveren een vermogen van 110, 130 of 150 pk.

Het 48V-systeem maakt het mogelijk om uit te rollen met volledig uitgeschakelde motor en daarbij nog eens brandstof te sparen. Het weer opstarten van de motor gebeurt heel comfortabel. Bovendien bieden de eTSI’s dankzij de elektrische boost buitengewoon goede prestaties bij het vertrekken.

Plug-in Hybride
Nieuwe 
Passat GTE


Zijn enige job, de uwe vergemakkelijken.

De nieuwe Passat GTE met hybride oplaadtechnologie is niet alleen krachtig en zuinig, hij is ook technologisch innoverend. Hij kondigt een duurzame en toekomstgerichte mobiliteit aan.

Gratis testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer of bij het Contact Center.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there