Wat wil u weten over elektrisch rijden?

Geen vraag is ons te veel.

Geen vraag is ons te veel.

De nieuwe ID. Buzz

De ID. Buzz, dat is ons iconische busje, maar dan volledig elektrisch en met tal van troeven in de erg royale laadruimte. Toptechnologie verpakt in een geweldig design.

id buzz
Op zoek naar een nieuwe wagen ? Geniet dan nu van deze extra overnamepremie.

Bij Volkswagen weten we dat u van voordeel houdt. Daarom kan u nu profiteren van een extra overnamepremie tot 2.000 € op uw huidige voertuig.

Nieuwe Amarok

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elk beroep? De nieuwe Amarok heeft het in zijn genen. En daar pronkt hij graag mee: het opschrift ‘AMAROK’ is in reliëf aangebracht over bijna de gehele breedte van de achterklep. Met zijn talrijke nieuwe mogelijkheden is hij bovendien nog beter inzetbaar voor intensievere toepassingen. Dat maakt hem tot een veelzijdig en betrouwbaar bedrijfsvoertuig.

Golf R “20 Years” – een gelimiteerde editie

De 20ste verjaardag van de Golf R viert Volkswagen R met een speciale editie. Krachtiger, dynamischer en exclusiever. Reken erop dat dit een echt collector’s item wordt, de productie stopt immers al midden volgend jaar.

Win een onderhoud!

Volg de Zen-Mobiliteit en waag je kans! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een onderhoud*! Adem in. Adem uit. Doe mee!

Waag je kansOpens an external link

*Actie onder voorwaarden

ZenMobility

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.