Het mooiste aan je Volkswagen
is wat je ermee doet

Bij onze dealers

Volkswagen electric ID.Days tot 31/5

De mobiliteit van morgen begint bij onze ID.’s van vandaag.
Van de compacte ID.3 tot de spannende ID.Buzz: al onze ID.-wagens zijn elektrisch, efficiënt en emissievrij. Maar ‘t mooiste van al zijn de avonturen die je ermee tegemoet rijdt.

Nieuwigheden

De nieuwe Volkswagen Golf 2024 geparkeerd voor een gebouw.
De nieuwe Golf 

De Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag en Volkswagen lanceert een verbeterde versie van zijn bestseller ter gelegenheid van dit jubileum.
Ontdek de vernieuwde Golf met zijn geavanceerde infotainmentsysteem, strakke vormgeving en efficiënte aandrijfsystemen. Opvallend zijn de plug-in hybride aandrijvingen met een verhoogd volledig elektrisch bereik van ongeveer 100 kilometer.
Kortom, de beste Golf van de afgelopen 50 jaar staat nog dit voorjaar te schitteren in de showrooms.

De nieuwe ID.7 Tourer – 100% elektrische break

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 Tourer hebben we een Volkswagen in ons arsenaal waar we alleen maar blij van worden. Dankzij het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium stoelen en het elegante design zullen de gelukshormonen ongetwijfeld door je lijf gieren. Een kruisbestuiving tussen hoogwaardig comfort, een ruim interieur, technologie en een uitgebreid rijbereik.

De nieuwe Volkswagen ID.7
De nieuwe Volkswagen Tiguan
De nieuwe Tiguan

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet.

De nieuwe
California

De nieuwe California. Dé campervan, heruitgevonden. Ruimer, flexibeler, comfortabeler, meer motorisaties, digitaler én nog meer camping functionaliteiten.

De nieuwe California

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Volkswagen-nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe modellen, tips, lopende acties en nog veel meer!