Taigo

De nieuwe Taigo

SUV-coupé met karakter

SUV-coupé met karakter

ID.3 wint Best Car 2021
in de categorie Electric Compact

Op 17 november heeft de ID.3 - de 100% elektrische Volkswagen - de titel Best Car 2021 gewonnen in de categorie Electric Compact. Deze prijs werd uitgereikt door AutoGids.  De jury die de prijs heeft gegeven bestond zowel uit journalisten als lezers.

De Business-
uitvoering :

de perfecte deal voor iedereen !

Ontdek onze Business-uitvoeringen : exclusieve configuraties tegen de beste voorwaarden voor particulieren en professionele klanten !

De nieuwe Tiguan Allspace

We blijven vernieuwen bij Volkswagen! Na de Tiguan, kreeg de Tiguan Allspace ook een heuse upgrade. Hij heeft meer dan genoeg ruimte, een prachtig design en extra comfort. Zo blijft hij een ruime SUV waar met gemak tot 7 personen in kunnen. Alleen zit hij in een nieuw jasje!

De ID.4 is World Car of the Year 2021

We zijn erg blij dat de nieuwe ID.4 is uitgeroepen tot World Car of the Year 2021. Bij de internationale World Car Awards wordt de 100% elektrische SUV vooral geprezen om zijn uitstekende prestaties in de categorieën Innovatie en Milieu, en toont hij aan hoe geschikt de moderne elektromobiliteit van Volkswagen is voor dagelijks gebruik.

--:--
Klopjacht

Heeft u de Volkswagen ID.4 al gespot tijdens Klopjacht? In dit bloedstollende programma op PLAY4 proberen 12 dappere Vlamingen 17 dagen lang uit de handen te blijven van professionele topspeurders. Zij zetten alle middelen in om de kandidaten op te sporen, waaronder onze 100% elektrische SUV.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.