De nieuwe Polo

Mee met z’n tijd

Mee met z’n tijd

De Business-uitvoering - Rij als een baas

De nieuwe Business-uitvoering, dat is genieten van de meest gevraagde opties door onze meest veeleisende Belgische klanten, gebundeld in exclusieve packs. U kan kiezen tussen 3 uitrustingsniveaus: Business, Business Premium en Business R-Line.

De nieuwe Tiguan Allspace

We blijven vernieuwen bij Volkswagen! Na de Tiguan, kreeg de Tiguan Allspace ook een heuse upgrade. Hij heeft meer dan genoeg ruimte, een prachtig design en extra comfort. Zo blijft hij een ruime SUV waar met gemak tot 7 personen in kunnen. Alleen zit hij in een nieuw jasje!

De nieuwe Multivan

De nieuwe Multivan getuigt van de modernste innovatie. Met verbeterde veiligheid en slimme connectiviteit is hij klaar voor geconnecteerde mobiliteit.

De ID.4 is World Car of the Year 2021

We zijn erg blij dat de nieuwe ID.4 is uitgeroepen tot World Car of the Year 2021. Bij de internationale World Car Awards wordt de 100% elektrische SUV vooral geprezen om zijn uitstekende prestaties in de categorieën Innovatie en Milieu, en toont hij aan hoe geschikt de moderne elektromobiliteit van Volkswagen is voor dagelijks gebruik.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.