Ontdek de wereld van de oudere Volkswagen-modellen

Van klein en compact tot pure luxe. We hebben al zeventig verschillende modellen. Bezit u een ouder model of hebt u interesse? Ontdek dan hier alles wat u moet weten over uw Volkswagen.

De Golf – onze klassieker sinds 1974

Bent u al een Golf-fan of bent u op zoek naar informatie over de diverse modellen? Bereid u dan voor op een hele ontdekkingstocht, want de Golf is al aan zijn zevende generatie toe. Onze pagina’s bevatten informatie over de technische gegevens en de uitrusting van de recentere modellen.

Een overzicht van de hele Polo-familie

Al sinds zijn eerste generatie verenigt deze Volkswagen een sportieve flair met comfort en functionaliteit. Er bestaan nu al zeven reeksen van het cultmodel. We stellen de zes oudere modellen graag aan u voor.

Praktisch, persoonlijk, Passat

Bent u op zoek naar gedetailleerde informatie over uw Passat? Wilt u meer te weten komen over het gamma modellen? Dan bent u aan het juiste adres: hier vindt u heel wat informatie over onder meer de Passat B6 en B7. Speciale reeksen, uitrustingsmogelijkheden, hoogtepunten en nog veel meer – zoek uw Passat.

Een oudere Tiguan met Volkswagen-accessoires – Oudere Volkswagen-modellen

Andere oudere Volkswagen-modellen

Voor het terrein en de stad – we geven informatie over de talloze functies van andere oudere modellen, zoals de Tiguan en de Jetta.
Onderhoudspacks – transparante kwaliteit en prijzen

Vermijd onaangename verrassingen: betaal een klein maandelijks bedrag dat niet alleen het onderhoud en de inspecties dekt, maar ook de herstelling van slijtageonderdelen. Beter dan een eenmalige gepeperde rekening, toch?