• BrandstofBenzine of Diesel
  • AandrijvingManueel of automaat
  • Verbruik5,3 - 9,1 l/100km
  • Lengte / Breedte4.728 mm / 1.839 mm
  • Laadvolume koffer760 liter

Ready like you

Lange wielbasis, optioneel 7 zitplaatsen en tot 2,5 ton trekvermogen. Met de Tiguan Allspace kan u in weidse dimensies leven. Voor iedereen die elke dag veel gepland heeft.

De Tiguan Allspace heeft flink wat hoogtepunten. Dit zijn er alvast drie:

Twee kinderen zitten in een Tiguan Allspace Elegance: een meisje op de tweede rij zitplaatsen, een jongen op de derde rij zitplaatsen.

Ruimte

Alles aan boord.

Grafische voorstelling van de werking van de IQ.Drive Travel Assist in de Tiguan Allspace.

Travel Assist IQ.DRIVE

De nieuwe drijvende kracht

Een man leunt tegen de motorkap van een witte Tiguan Allspace R-Line, de ledmatrixkoplampen en lichtbalk aan.

IQ.LIGHT - ledmatrixkoplampen

Voor een dynamische uitstraling zonder te verblinden.

Design

Zelfbewust design tot in het kleinste detail.

De Tiguan Allspace is een toonbeeld van grote stijl: zelfs de voorkant met zijn opvallende radiatorrooster en elegante lichtsignatuur maakt zijn premiumclaim duidelijk. Elk van de beschikbare lichtmetalen velgen onderstreept de sportieve rijkracht, terwijl vanaf het uitrustingsniveau Elegance donkerrode ledachterlichten en een doorlopende reflectorstrip het krachtige achterdeel benadrukken. De algemene indruk van de Tiguan Allspace is er een van een uitgesproken SUV-karakter, zodat hij vol vertrouwen zowel de modelnaam Tiguan als het opschrift Allspace aan de achterzijde kan dragen.

Comfort

Alles aan boord.

U bent gaan winkelen in de stad, moet daarna de kinderen van school halen en wil 's middags met vrienden naar het meer? Geen probleem, dankzij de grote ruimte geniet u van veel hoofd- en beenruimte, zowel voorin als achterin, en heeft u genoeg ruimte voor uzelf en uw favoriete spullen. Dankzij de neerklapbare stoelen en de optionele derde zitrij kan de binnenruimte achter de voorstoelen aan elke situatie worden aangepast: gebruik bijvoorbeeld de volledige zitcapaciteit voor maximaal zeven personen aan boord, klap alle stoelen neer voor gebruik van de volledige laadruimte of zet slechts een deel van de stoelen omhoog. De keuze is aan u, het ruimteconcept van de Tiguan is zo flexibel als u dat bent.

Driving Experience

Uitgerust voor zware aanhangers.

De Tiguan Allspace kan tot 2,5 ton1 achter zich aanslepen, bijvoorbeeld een caravan of een paardentrailer. De optionele trekhaak zit verborgen onder de achterkant en wordt semi-automatisch neergeklapt met een druk op een knop. Omdat het manoeuvreren met een aanhangwagen niet altijd even gemakkelijk is, kan u zich laten bijstaan door de optionele Trailer Assist.

1Alleen verkrijgbaar in combinatie met 4MOTION

Nog meer over de Tiguan Allspace:

All features

Kies uw Tiguan Allspace

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.