• Brandstof Benzine of Diesel
  • AandrijvingManueel of automaat
  • Verbruik4,6 - 8,9 l/100km
  • Lengte / Breedte4,25 m / 2,01 m
  • Laadvolume koffer445 liter

De nieuwe vorm van soevereiniteit

Met zijn verscherpte koetswerkdesign, het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en zijn technologiefeatures maakt de T-Roc een zelfverzekerde indruk, en onderstreept hij zijn sterke persoonlijkheid.

--:--

Kracht komt van binnen

Witte VW T-Roc R-Line rijdt dynamisch over een kruispunt, van opzij gezien

Sterk karakter met nieuwe facetten

Grafiek toont hoe de Travel Assist in de T-Roc werkt.

Uw behulpzame reisbegeleider

Gratis testrit ?

Laat een testrit u overtuigen van de T-Roc.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Exterieur & interieur

Opvallend sportief

Til je rijplezier naar een hoger niveau dankzij de sportieve R-Line uitvoering. Soms heb je geen sportwagen nodig om je sportief te voelen. Daar zorgt de R-Line uitvoering voor. Dit unieke afwerkingsniveau voegt het allerbeste van Volkswagen toe aan je wagen. Aan de buitenkant herken je de R-Line uitvoering onder andere door de lichtmetalen velgen en de speciaal ontworpen R-Line bumpers. Het interieur wordt afgewerkt met sportzetels, pedalen in aluminiumlook en een lederen sportstuur.

Connectivity & Infotainment

Het essentiële in het vizier: de rijweg

De standaard Digital Cockpit brengt alle voor u relevante informatie in de T-Roc samen op een 20,3 cm (8 inch) kleurendisplay met aantrekkelijke graphics. Zo heeft u tijdens de rit gemakkelijk toegang tot functies als audio, telefonie of rijhulpsystemen op het instrumentenpaneel, dat via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Optioneel kunt u uw T-Roc ook uitrusten met de Digital Cockpit Pro1. Met een 26,04 cm (10,25 inch) groot hogeresolutiescherm biedt het u een breed scala aan opties voor individuele configuratie en extra weergaven, zoals de weergave van de navigatiekaart direct achter het stuurwiel.

1Standaard vanaf T-Roc Style.

Technologie & rijhulpsystemen

Nog een highlight: slim licht

Het maakt niet uit of u overdag, 's nachts of bij slecht weer onderweg bent: de vanaf T-Roc Style optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen zorgen voor een beter zicht. Terwijl de Dynamic Light Assist ondersteunt om bochtige wegen vooruitziend te verlichten en tegenliggers niet te verblinden, zelfs als het grootlicht actief is, zorgen de afzonderlijke ledsegmenten van het hightech verlichtingssysteem voor een betere lichtverdeling doordat ze, afhankelijk van de rijsituatie, gericht in of uit worden geschakeld. Dit verhoogt niet alleen uw veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers.

Kies uw T-Roc

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.