Een blauwe VW ID.4 staat zijdelings geparkeerd voor een grijs, modern huis en laadt op aan de ID. Charger (wallbox). Veel groen op de achtergrond.

De ID.4 - 100% elektrisch
Vlaamse premie van max. €5.0001

  • WLTP-rijbereik363 - 549 km
  • Oplaadtijd van 10% naar 80%Ca. 30 min
  • Maximaal laadvermogen DC175 kW
  • Vermogen170 pk / 286 pk / 340 pk
  • Laadvolume koffer543 liter

Gemaakt voor grootse dingen

Een volledig nieuw ruimteconcept, inspirerende elektrische prestaties en een intuïtief bedieningscomfort dat alles zeer eenvoudig maakt. De ID.4: zo sterk als een SUV, zo duurzaam als een ID.

Vlaamse premie tot € 5.000

In 2024 kan je aanspraak maken op een premie tot wel € 5.000 op zero-emissie voertuigen. Deze premie is geldig voor de ID.4 Pure Limited Edition. Raadpleeg de website van de Vlaamse overheidOpens an external link voor uitgebreide informatie en de voorwaarden.

⮕ Configureer nu uw ID.4Opens an external link

Volkswagen ID.4 uitgeroepen tot 
Beste Koop door Testaankoop

De laadtijden, het rijgedrag, de afwerking, de betrouwbaarheid… bij de beruchte productevaluaties van Testaankoop wordt niets aan het toeval overgelaten.

De autotests van Testaankoop worden met ontzettend veel oog voor detail afgewerkt. De auto’s worden op maar liefst 350 punten getest, waarna ze ook nog eens meer dan 2.000 testkilometers onder de wielen geschoven krijgen, op circuit zowel als op de openbare weg.

ID.4 - Beste Koop door Testaankoop
Witte VW ID.4 staat voor een veld; meisje loopt met een modelvliegtuigje voorbij

Vermogen en rijbereik

Elektriciteit brengt u verder

Zijaanzicht van de witte ID.4. Man en jong meisje koppelen boot aan een aanhangwagen op de trekhaak.

Trekhaak

Uitgerust voor uw uitrusting

Detailopname van het oplaadproces van een blauwe VW ID.4.

100% elektrisch rijplezier: de ID.4

De ID.4 combineert het beste van twee werelden: hij is de eerste Volkswagen die de kracht van een SUV verbindt met de duurzame rijervaring van een ID. Ervaar de  inspirerende elektrische prestaties.

Exterieur & interieur

Functie in haar mooiste vorm

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk e-mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims- of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

Welkom in de Open Space

Het interieur van de ID.4 is zo intelligent en ruim ontworpen dat het u en uw gezin een indrukwekkend ruimtegevoel geeft. Dat merkt u al bij het instappen: veel beenruimte, een variabel configureerbare middenconsole en gemakkelijke stoelen, indien gewenst met elektrische instelmogelijkheden en een geheugenfunctie. Met daar bovenop ook nog een tot 30,5 cm (12 duim) groot centraal aanraakscherm en een multifunctioneel stuurwiel met aanraakbediening en haptische feedback. De sfeerverlichting in uw gekozen kleuren onderstreept het loungekarakter. Samen met het als optie verkrijgbare panoramisch dak geniet u zo van een ontspannen rit.

Vind de ID.4 die bij u past

Bekijk de ID.4 in 360°, ontdek kleuren en velgen of bekijk de verschillende interieuruitvoeringen.