De 100%
elektrische ID.4

Tot 516 km rijbereik1

Tot 516 km rijbereik1

World Car of the Year 2021

De volledig elektrische ID.4 zegevierde over de sterke internationale concurrentie bij de internationale World Car Awards. Deze Awards worden uitgereikt door meer dan 90 internationale autojournalisten uit 24 landen.
De jury prees de milieuvriendelijkheid en zijn innovatieve elementen.

Ondersteunt, connecteert en opent nieuwe mogelijkheden

Elektriciteit brengt u verder

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading1. U hebt de keuze uit de 52 kWh netto batterij-inhoud in de uitrustingsvariant Pure2 en de 77 kWh netto batterij-inhoud in de uitrustingsvariant Pro, met een vermogen tot 125 kW (Pure2) en tot 150 kW (Pro).

ID.4 - NCAP

Topscore op de Euro NCAP-test

Bij de veiligheidstest van Euro NCAP heeft de ID.4 de hoogste score behaald. En dit voor zowel de bescherming van volwassen inzittenden, kinderen en zwakke weggebruikers als ook voor de rijhulpsystemen.

Hemels uitzicht

Met het grote glasoppervlak dat haast over de volledige breedte van het dak loopt, is het optionele elektrische panoramadak zelf al een blikvanger. Het getinte glas zorgt bovendien voor aangename temperaturen. Het zonnescherm, dat u zeer comfortabel met uw stem kunt bedienen, beschut u tegen de felle zon. Het enige wat u hoeft te doen, is "Hello ID., toon me de sterren" zeggen en het zonnescherm gaat open.

e-Technologie

Elektriciteit brengt je verder

Rustig naar kantoor rijden, vooraf nog even sporten en tijdens het weekend met de volledige uitrusting op stap – met de ID.4 kan dat allemaal zonder probleem1. U kunt u rekenen op een batterij met 77 kWh netto energie-inhoud en een realistische rijbereikvork van 360-516 km2 alsook een systeemvermogen van 150 kW met Performance Upgrade.

1Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Een navigatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80 % van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.
2Realistische rijbereikvork voor de ID.4 met een batterij van 77 kWh en achterwielaandrijving. Het werkelijke rijbereik in de praktijk wijkt af al naargelang rijstijl, snelheid, gebruik van comfort/hulpuitrusting, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografie. Ingewonnen informatie geeft voor het betreffende voertuig de vermelde rijbereikvork te zien die 80% van onze klanten tegen het midden van het jaar zullen bereiken. De ondergrens van de vork dekt hierbij ook ritten bij gematigde snelheden op de autosnelweg net als winterritten bij lage buitentemperaturen.

Design

Functie in haar mooiste vorm.

Een stads-SUV met een geweldig designconcept en de draaicirkel van een kleine wagen: de nieuwe ID.4 bewijst hoe aantrekkelijk elektrische mobiliteit kan zijn. Met de perfect gevormde lichtmetalen 18-duims-1 of de als optie verkrijgbare lichtmetalen 19- tot 21-duimsvelgen, een dakrail voor extra bagage, ingewerkte deurgrepen voor een betere aerodynamica, optionele 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers en een verder zeer bijzondere highlight: een optionele lichtlijn die vooraan en achteraan naar het vernieuwde Volkswagen-logo wordt doorgetrokken.

1Later beschikbaar.