Acteur Ewan McGregor poseert voor een Volkswagen ID.7

De nieuwe Volkswagen ID.7

  • WLTP-rijbereik583 - 621 km
  • Oplaadtijd van 10% naar 80%Ca. 28 min.
  • Maximaal laadvermogen DC175 kW
  • Vermogen210 kw / 286 pk
  • Laadvolume koffer532 liter

Verleg je grenzen

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 hebben we een Volkswagen in ons arsenaal waar we alleen maar blij van worden. Dankzij het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium‑stoelen en het elegante berlinedesign zullen de gelukshormonen ongetwijfeld door je lijf gieren. Een kruisbestuiving tussen hoogwaardig comfort, ruim interieur, technologie, en een uitgebreid rijbereik. Nu aanwezig bij alle Volkswagen concessiehouders.

--:--

De nieuwe ID.7 Tourer – vanaf nu bestelbaar!

De nieuwe ID.7 Tourer – vanaf nu bestelbaar!

De nieuwe ID.7 Tourer

Binnenkort lanceren we onze nieuwe ID.7 Tourer, de elektrische tegenhanger van onze iconische Passat Variant. Deze 100% elektrische break belooft een fantastische combinatie van ruimte, comfort en efficiëntie. En dankzij z’n aerodynamische koetswerk wordt hij je perfecte partner tijdens lange avonturen met het hele gezin. Ben jij er klaar voor?

Je kan de ID.7 Tourer vandaag al configureren en bestellen. Dat doe je door de berline ID.7 te configureren en in de optielijst ‘ID. Tourer’ aan te vinken. Op die manier wordt jouw wagen als eerste afgewerkt!

Vind de ID.7 die bij u past

Bekijk de ID.7 in 360°, ontdek kleuren en velgen of bekijk de verschillende interieuruitvoeringen.

Connectiviteit: de digitale verbinding met uw ID.

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden u meer comfort en entertainment. Door uw ID.7 met het internet en uw smartphone te verbinden, komt u meer ontspannen op uw bestemming aan – enkel rijden moet u nog zelf doen.

Thuis en onderweg opladen