De ID.3

Tot 425 km rijbereik1

Tot 425 km rijbereik1

Hier ontstaat iets nieuws.

Met de ID.3 begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende rijprestaties gepaard met vooruitstrevend design en een rijbereik dat het dagelijkse gebruik dekt. Voor mensen die op zoek zijn naar verandering. De toekomst staat klaar. Stap in.

Start CO2-neutraal2

Wij hebben gezegd dat we u de ID.3 in een CO2-neutrale2 balans zouden overhandigen. Opdat u dus van bij het begin met een CO2-neutrale balans onderweg zou zijn, verminderen en vermijden we bij de fabricage de CO2-uitstoot in de eerste plaats met verschillende maatregelen.  Het gebruik van groene stroom, zowel bij de vervaardiging van de batterij als in de fabriek in Zwickau waar de ID.3 wordt gebouwd, behoort daartoe. Onvermijdbare CO2-uitstoot van de vervaardiging tot de overhandiging aan de klant die op basis van de specifieke ecobalans wordt berekend, compenseren we ten slotte met gecertificeerde projecten voor de bescherming van het klimaat. Voor de eerste ID.3's werden certificaten van het bosbeschermingsproject Kantingan Mentaya (https://www.katinganproject.com) gebruikt. 

Elektrische mobiliteit biedt daarenboven de grootste mogelijkheid om de CO2-uitstoot in de gebruiksfase tot quasi nul te herleiden: door doelgericht op te laden met groene stroom. De bescherming van het klimaat ligt dus ook in uw handen!

De ID.3 Begroet u. Brengt u in ‘vervoer’ing. Brengt u op weg.

Een lachende vrouw leunt tegen de VW ID.3

Topscore op de Euro NCAP-test

Bij de veiligheidstest van Euro NCAP heeft de ID.3 de hoogste score behaald. En dit voor zowel de bescherming van volwassen inzittenden, kinderen en zwakke weggebruikers als ook voor de rijhulpsystemen.

Batterij en rijbereik

Sterke prestatie. Snel opladen.

Schuin aanzicht vooraan van VW ID.3

Begroeting

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

e-Technologie

Sterke prestaties. Snel opladen.

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading. Dat is kinderspel voor de ID.3.  Bovendien bieden we voor alle ID.-modellen een batterijgarantie1 van acht jaar of 160.000 km.

1Volgens de garantievoorwaarden van Volkswagen AG. In het kader van het toepassingsbereik van de garantie en onder de aldaar vermelde voorwaarden garandeert Volkswagen AG daarom de koper van een fabrieksnieuw elektrisch aangedreven BEV-voertuig een nuttige batterijcapaciteit van minstens 70% bij correct gebruik gedurende acht jaar (of tot 160.000 kilometer, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet).

Comfort


Ontspannen naar de toekomst kijken. En op de baan.

Het optionele AR head-updisplay laat nuttige informatie direct in het gezichtsveld op de voorruit verschijnen en helpt u daarbij om op een ontspannen manier te rijden. Het systeem laat u bijvoorbeeld zien waar u moet afslaan. De projectie op de voorruit en het rijden op het asfalt lijken één te worden. Voor meer rijcomfort elke dag1.

1Het verre bereik van het Augmented Reality-head-updisplay zal op een later tijdstip beschikbaar zijn.


Design

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

De ID.3 herkent haar zodra ze met haar sleutel, verbonden met het optionele ver/ontgrendelingssysteem Keyless Advanced Access dichterbij komt. De stijlvolle optioneel bestelbare ledmatrixkoplampen lichten kort op alsof ze naar u knipogen en geven de ID.3 haast een menselijk kantje.

Kies uw ID.3

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Stap nu over op elektromobiliteit

Ontdek nu de acties op het laadstation van uw keuze.

EDI

Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

ID.-appscherm

Met onze Volkswagen EV Check-app kunt u uw rijgedrag analyseren en ontdekken of u klaar bent voor elektromobiliteit en welke elektrische auto van Volkswagen het best bij u past.

Uw persoonlijk profiel toont u hoe het zou zijn om met één van onze ID-modellen te rijden, hoe ver u ermee geraakt, wat hij kost, waar het volgende laadstation is en hoelang het opladen duurt.

De ID-modellen kunt u ook ontdekken met de app via Augmented Reality. Lijkt op sciencefiction. Maar is nu al realiteit. Probeer het gewoon uit.

Naar de App StoreOpens an external link

Naar de Play StoreOpens an external link

Dit is misschien ook interessant voor u

De ID.Charger – de Wallbox van Volkswagen

Eerstehands e-mobiliteit. Elektrificerende verhalen

Test nu, of uw woning geschikt is voor een Wallbox

Dit is misschien ook interessant voor u