up! GTI

De up! GTI

Power up!

U maakt geen compromissen? Net zoals de up! GTI. Hij is compact, geconnecteerd en voor elke plezier te vinden. Want zijn 1.0 l TSI-motor met 85 kW (115 pk) maakt van hem de sterkste up! bij de start.

De up! GTI heeft heel wat highlights. Dit zijn er alvast drie:

Man leunt tegen een up!

Motor

Een sterk stuk

Zijaanzicht up!

Koetswerk

Spoiler alarm!

Interieur up! GTI

Interieurdesign

Geen plaats voor zwakke zenuwen

Vermogen

Een sterk stuk

Hoeveel GTI past eigenlijk in een lengte van 360 cm? Tamelijk veel! Een 1.0 l TSI-motor met 85 kW (115 pk) onder de motorkap maakt van de up! GTI een kleine krachtpatser. En door zijn lichtgewicht is dit voor u des te merkbaar. Maximaal GTI-gevoel op een minimale oppervlakte, een absoluut unieke combinatie.

Design

Spoiler alarm!  

Rood gelakte remklauwen, radiatorrooster in honingraatdesign: een GTI vergeet nooit zijn afkomst. Ook met zijn verchroomde uitlaat en de sportieve kofferspoiler in het zwart toont de up! GTI dat hij de concurrentie graag achter zich laat. Beetje verwaand? Kan zijn. Maar met de zwart gepolijste aluminium 17-duimsvelgen Brands Hatch en de striping1 die we kennen van de legendarische Golf 1 GTI, mag hij zich dit veroorloven.

 

1Decoratieve folies kunnen na één tot drie jaar of in warme klimaten al binnen één jaar gebruiks- en verouderingssporen vertonen. Indien de decoratieve folie langer op het voertuig blijft kunnen er zich visuele verschillen voordoen tussen het door de decoratieve folie bedekte gebied van de koetswerklak en het niet bedekte gebied.

Connectiviteit

GTI verbindt. Met uw smartphone.

Heeft u uw smartphone bij zich? Dan zet u die gewoon in de op ooghoogte geplaatste 'maps + more dock' en de bijbehorende app met nieuw design verbindt u niet alleen met uw auto, uw vrienden of uw playlist, maar toont u ook hoe u moet rijden. Via de USB-interface in de 'maps + more dock'1 wordt naast data ook elektriciteit doorgegeven, zodat uw batterij steeds opgeladen is. Instappen, smartphone plaatsen, app starten en wegrijden.

 

1Software en houder zijn niet compatibel met elke smartphone. Uw Volkswagen-partner geeft u graag meer informatie.

Nog meer over de up! GTI

Alle kenmerken

Kies uw up! GTI

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier andere modellen

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.