De nieuwe Golf Variant - zijaanzicht

De Golf Variant

Meer Golf dan ooit tevoren.
De digitale Golf Variant.

De Golf Variant is veelzijdig en dynamisch – net als u! Vanbuiten onmiddellijk herkenbaar als Variant, vanbinnen voorzien van alle digitale vrijheden van de Golf – digitaal en flexibel.

De Golf Variant heeft tal van highlights. Dit zijn er alvast drie:

Vrouw opent kofferklep van de Golf Variant via Easy Open

Kofferruimte en Easy Open

Opent deuren. En meer mogelijkheden.

Le Travel Assist de la Golf Variant vous permet de rester sur la bonne voie et de maintenir une distance de sécurité par rapport aux véhicules qui vous précèdent.

Travel Assist

Houdt u op het juiste spoor. En de anderen op afstand.

Innovision Cockpit dans la Golf Variant

Innovision Cockpit

Digitale symbiose voor meer functionaliteit.

Plaatsaanbod.

Opent deuren. En meer mogelijkheden.

Elke dag opnieuw wordt u met heel wat uitdagingen geconfronteerd: hoe vaak staat u bijvoorbeeld niet met uw kind op de arm en zwaar bepakt voor de koffer, maar hebt u geen handen meer vrij om hem te openen? Met de optionele Easy Open-functie volstaat een kleine beweging van de voet onder de achterkant van de auto om de kofferklep te openen. Meteen beschikt u over een royaal laadvolume tot 1.642 liter en een in de hoogte instelbare flexibele laadvloer. Dankzij de lage laaddrempel kunt u uw boodschappen bovendien gemakkelijk in de kofferruimte schuiven. Daarna drukt u gewoon op de toets aan de binnenkant, waarna de kofferklep automatisch dichtgaat.

Digitaal comfort

Digitale symbiose voor meer functionaliteit.

De Digital Cockpit is in combinatie met het optionele navigatiesysteem Discover Pro uitbreidbaar naar de Innovision Cockpit. Dat betekent dat de beide displays van telkens 25,4 cm (10 duim) op elkaar kunnen worden aangesloten. Op het displaylandschaft dat zo ontstaat beschikt u naast de klassieke inhouden zoals de toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller ook over andere nuttige gegevens, nog overzichtelijker en gedetailleerder in uw gezichtsveld. Op het homescherm kunnen uw favoriete functies worden weergegeven nadat u uw smartphone heeft gekoppeld.

Rijhulpsystemen

Hij ziet wat zou kunnen gebeuren.

De standaard gevarenwaarschuwing ondersteunt de bestuurder met nuttige informatie en kan bijvoorbeeld waarschuwen voor wegenwerken of speciale prioritaire voertuigen. De communicatie werkt met Car2X-technologie via WLAN (pWLAN).

De optionele automatische afstandsregeling ACC met Car2X1-technologie ondersteunt de bestuurder met veel nuttige informatie en kan indien nodig binnen de grenzen van het systeem actief ingrijpen. Bijvoorbeeld in de staart van een file. Met permanente data-uitwisseling via WLAN (pWLAN).

1Later beschikbaar. 

Golf Alltrack

Dynamisch. Ook naast de weg.

Het zwarte radiatorrooster van de Golf Alltrack met matte chroomlijst en Alltrack-opschrift wijst al meteen op zin voor avontuur. De zwart generfde verbrede wielkasten in combinatie met de voor de Alltrack specifieke lichtmetalen 17-duimsvelgen Ronda of optionele lichtmetalen 18-duimsvelgen Mount Vernom onderstrepen de offroadambities van het voertuig over de hele lijn. De zilveren dakreling past naadloos in de elegante daklijn en biedt – net als de voorziening voor aanhangwagens – de mogelijkheid om alles te vervoeren wat u voor een echt avontuur nodig hebt.

Nog meer over de Golf Variant:

Alle kenmerken

Ontdek de voordelen van de
Golf Variant in Business uitvoering

Kies uw Golf Variant

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Tot uw dienst.