Van mobiel icoon tot digitaal icoon.

Daar is de Volkswagen Golf. En hij verzet de bakens op de weg, met name op het vlak van de digitalisering. Slimme rijhulpsystemen maken elke rit comfortabeler en meer ontspannen. Met respect voor het typische Golf-gevoel. De Golf – een comfortabelere, slimmere en meer geconnecteerde generatie.

De Golf heeft veel highlights. Hier zijn er al drie in één oogopslag:

Interieur van de Volkswagen Golf met het stuurwiel en de optionele Innovision Cockpit, zicht op een stadslandschap door de voorruit.

Innovision Cockpit

Helemaal op uw maat.

IQ.LIGHT

De optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen. Het grootlicht voor een beter zicht.

The eTSI lettering on the boot lid of a yellow VW Golf indicates the engine type.

eTSI en plug-in hybride

Dubbel rijplezier: deze aandrijvingen zijn emissiearm en efficiënt.

Koetswerk en Interieur

Zichtbaar dynamisch. Voelbaar Golf.

De Golf pakt uit met een dynamisch ontwerp: een ver naar beneden doorgetrokken neus, smalle ledmatrixkoplampen met vierogenstyling en het nieuw ontworpen Volkswagen-logo. Alles is consistent, harmonieus en perfect op elkaar afgestemd, zoals we al van meet af aan gewend zijn van de Golf. De nieuwe achterzijde wordt gedomineerd door de eveneens smalle achterlichten, waartussen het nieuwe Volkswagen-logo en het Golf-opschrift met rechte letters prijken. De uitlaatpijpen verdwijnen discreet onder de welgevormde achterdiffuser.

Connectivity & infotainment

Aanbevolen door muzikanten: de audiosystemen

Blikvanger van het standaard audiosysteem Composition Media is zeker het 20,95 cm (8,25 duim) grote aanraakscherm. Vier luidsprekers bieden een rijke sound waarmee u kunt genieten van FM-radiostations of muziek in mp3- of WMA-formaat. Daarnaast kunnen via de SD-kaart muziekbestanden worden afgespeeld. Het systeem beschikt ook over een USB-interface en een bluetoothverbinding voor mobiele telefoons. Nog meer comfort wordt optioneel geboden door We Connect, We Connect Plus of App-Connect.

IQ.Drive & Technologie

IQ.DRIVE – onze rijhulpsystemen

IQ.DRIVE – onze rijhulpsystemen