Van mobiel icoon tot digitaal icoon.

Daar is de Volkswagen Golf. En hij verzet de bakens op de weg, met name op het vlak van de digitalisering. Slimme rijhulpsystemen maken elke rit comfortabeler en meer ontspannen. Met respect voor het typische Golf-gevoel. De Golf – een comfortabelere, slimmere en meer geconnecteerde generatie.

--:--

De Golf heeft veel highlights. Hier zijn er al drie in één oogopslag:

De nieuwe Golf met Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Helemaal op uw maat.

--:--

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Licht met IQ.

De nieuwe Golf met Car2X

IQ.DRIVE: Car2X

Een blik in de toekomst: Car2X

Digitaal comfort


Helemaal op uw maat

Uw Golf herkent u – en activeert volautomatisch en naargelang van de uitrusting uw persoonlijke bestuurdersprofiel:1 van stoelverstelling tot verlichting en klimaatregeling. U kunt eenvoudig uw favoriete instellingen aanpassen in de optionele Innovision Cockpit: met het 25,4 cm (10 duim) grote Digital Cockpit-instrumentenbord in combinatie met het 25,4 cm (10 duim) grote Discover Pro-navigatiesysteem. In de Digital Cockpit kunt u naast de klassieke functies, zoals toerenteller, snelheidsmeter en kilometerteller, ook andere nuttige informatie raadplegen. Zo kan de navigatiekaart bijvoorbeeld over het hele scherm worden uitgespreid. Het enorme scherm van het navigatiesysteem Discover Media of Discover Pro wordt gebruikt om vele functies weer te geven in aantrekkelijke graphics en animaties, zoals op uw smartphone. Het startscherm kunt u zelf personaliseren met foto's en uw favoriete functies. 

1Na het instellen van uw Volkswagen ID en uw eerste aanmelding.

Design

Zichtbaar dynamisch. Voelbaar Golf.

De Golf pakt uit met een dynamisch ontwerp: een ver naar beneden doorgetrokken neus, smalle ledmatrixkoplampen met vierogenstyling en het nieuw ontworpen Volkswagen-logo. Alles is consistent, harmonieus en perfect op elkaar afgestemd, zoals we al van meet af aan gewend zijn van de Golf. De nieuwe achterzijde wordt gedomineerd door de eveneens smalle achterlichten, waartussen het nieuwe Volkswagen-logo en het Golf-opschrift met rechte letters prijken. De uitlaatpijpen verdwijnen discreet onder de welgevormde achterdiffuser.